34

Анонимен

преди 3 години

Защо лъжетеВсичко се връща на този свят

33

Bulgaria

преди 3 години

Най добре е да живееш в България и да имаш имунитет, семейство, пари и работа, и да не ти завиждат. Що е то?"Изпълнителна директорка в сегашната Н. Агенция за Приходите" която я бива 1000 пъти от М предишната след С

32

Анонимен

преди 3 години

Тия как са успели да се ваксинират с въпросната ваксина в началото на февруари,след като партида ABV5300 е влязла в България на 12.02.2021 година?

31

Ал Бънди

преди 3 години

До ВаксиниранМного време си изкал Колко ли още имаш

30

Ваксиниран

преди 3 години

С ваксината на АЗ съм от 18 дни. Никакви проблеми нямах освен лека болка на мястото на обождане. Всички ваксини имат странични ефекти.

29

До крум

преди 3 години

Круме ти ли си що не беше снощи в бараКога , ще дегустираме - бело

28

Тодо

преди 3 години

Да продължават тия резки амплитуди от 16 на -10 не грип ами ....

27

Момо

преди 3 години

Тотален фарс !!Въртят ,сучат и най-накрая сами ще се препънат.

26

Крум

преди 3 години

До 25 Мога лично да ти дма номера на тежко изкарали го и на близки мои познати загубили родители от този ГРИП. Заради това мислене сме на това дередже! *** ***, *** политици, *** мерки. Няма да бъдем нормална държава - никога

25

Анонимен

преди 3 години

До 26Къде я видя тая висока смъртност бе пич?! Не е чума или Ебола тоя грип.

24

Крум

преди 3 години

Със сигурност ще има смътни случаи и ковид симптоми от ваксините, но на фона на високата смъртност при тези, които отказват такива...мисля, че е по-разумно да изберем по-малкото зло. Както се казва - няма безплатен обяд. Така функционира живота - всичко има цена

23

Анонимен

преди 3 години

Има война кой да продава ваксини. Ясно като бял ден, е че фирми и цели държави са готови на всякакви мръсни номера за да очернят конкуренцията с таза ваксина са ваксинирани над 10 милиона британци и много по-вече американци, но от там няма проблем, но Австрия има... Няма проблем и в Дания, Швеция и още 13 европейски страни получили от партидата...

22

Лилия

преди 3 години

На 61 г. съм. Имунизирах се с АстраЗенека преди месец. 24 часа бях като ***/втрисане, температура, главоболие /, но отмина....

21

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

От как се Ваксинирах с Тази шимпанзе-Ваксина....Ям Само Банани и ми се ходи в Занзибар и на Почивка в Конго....Нормално ли е????

20

Бойко Тиквата

преди 3 години

Още мислим по въпроса дали да не я докарам всичката тая ментосана ваксина тук , за две три чекмеджета че боцна сичките и после - марш да гласувате , че 50 тачките свършиха !

19

NB

преди 3 години

Astra Zeneca на Оксфорд е най-лошата ваксина.................ужас...........ако искате да умрете от рак.........айде боцкайте се с тая отрова...........векторна ваксина с гени на шимпанзе................ей, на маймуни ни направиха!!!Тя е на базата на ДНК..........за разлика от Moderna, която е на базата на РНК!!!

18

Vaksini

преди 3 години

В България фармацефтични компании има ли? България в ЕС ли е? Защо няма произведена ваксина в България? В България бюджет, парламент има ли? Бай *** ако Ви управляваше сега Вие щяхте да продавате, произвеждате и изнасяте ваксината.

17

Otnosno AZ vaksinata

преди 3 години

Tam pacieta koito e po4inal v Avstria boleduval li e ot hipatit C +? Koito razbere shte znae kakuv e nedostatuka na vsqka vaksina protiv COVID i kolko puti mogesh da si q biesh i v kakvi dozi. V medicinata vsqko lekarstvo moge da bude otrova stiga d a znaete kak da se priema ot nugdaeshtite.

16

Анонимен

преди 3 години

Много ми е чудно защо мислите, че тези "ваксини" са като едновремешните?Имали били много ваксини в тялото и нямали проблеми...Дано.

15

Анонимен

преди 3 години

ние с мъжа ми се ваксинирахме с Пфайзер.на съпругът ми нищо му нямаше.а аз от тогава съм с главоболие.гадене.липса на апетит.зачервяване на кожата.ръката ми бе изтръпнала 1 седмица.чак пръстите ми се схващаха.