90

Ваксините са ЗА

преди 3 години

Ваксините са за млади хора.Ваксините трябва да се изпитват и тестват масово върху младежи и деца преди да се слагат на възрастните.

89

Анонимен

преди 3 години

И как се установили, че са образувани тромбози ,ако външно на мястото на инжекцията няма нищо ,в смисъл ако тромбозите са вътрешни?Нека се допитат до страните ,където има такива случаи как е установено,какви са симптомите,хората с високо кръвно застрашени ли са?

88

Анонимен

преди 3 години

В БГ се провежда ГЕНОЦИД!Докога ще търпим?!!!Гледам ходят в отдалечени села и тровят простички, неинформирани хорица със същата тая гадост!

87

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78"И аз съм бил там много пъти и съм живял там, но моите впечатления са коренно противоположни. Можем да се поучим от руснаците как се полагат грижи за хората."Тва някакси го пропуснах. Начи, пич, тия НИЩО не ги интересува. За каква "грижа за хората" става дума. Там какви неща съм виждал, просто ти е бедна фантазията. Те и едно време бяха така де. КАто се натряскат и се връзваха за стълбовете, щото иначе ги прибираха.

86

Анонимен

преди 3 години

До Нищо ново"Още по-зле ако си ходил. През 2018 година, по време на световното първенство по футбол много хора ходиха в Русия. Но не тролват по русофобска опорна точка. Та да си гледаме къде сме ние, и да не ги оплакваме руснаците."Ква опорна точка, отиди и виж какво става на 60 километра от Москва. Ще ти потънат гемиите. Ходихме им на гости и в града им и в "провинцията". Положението там е маата си джейс.

85

Анонимен

преди 3 години

кофтито е че случаите са свързани с емболияно на ония алчни те не им пука като и на ноашите дето лапат комисионнитеам българина сам си го е заслужил тава отношениедесетилетие го командват метри и си трае ами така ще е - ако има нормални като в унгария да изритат антибългарите добре инак тая народност е пред закриване- за да си имат некои шкафчета с кюлчета

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84"Отиди тогава до посолствата на Швейцария, Норвегия и Италия да им обясниш, че са балъци и всичко е окей."Дреме ми за посолствата на Швейцария, Норвегия и Италия. Както впрочем и за тези на Чехия, Унгария, Сърбия, Русия, Беларус, Китай и всички останали нешштастници.

83

Гневен

преди 3 години

Ако ще и в целият свят да спрат "АстраЗенека",Българоубийците в БЪЛГАРИЯ ще продължават с ударни темпове да боцкат наивниците,чакащи уж на дълги опашки! Няма никаква изненада! Това е просто продължение на геноцида,който през цялото управление на гробарите се упражнява безспир върху нещастния ни народ!!! БОГ да прости починалите хора и дано по-бързо се намеси и "възмезди" убийците им!!!

82

Анонимен

преди 3 години

На печелившите - честито. Хахаха. Кой умрел - умрел, нали за това разписвате ония хартийки че на собствена отговорност се боцкате ;)

81

Анонимен

преди 3 години

"Не. Аз се ваксинирах с Астра вече и втората доза (работата ми го изисква) и всичко е ОК."Отиди тогава до посолствата на Швейцария, Норвегия и Италия да им обясниш, че са балъци и всичко е окей.

80

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 74: Още по-зле ако си ходил. През 2018 година, по време на световното първенство по футбол много хора ходиха в Русия. Но не тролват по русофобска опорна точка. Та да си гледаме къде сме ние, и да не ги оплакваме руснаците.

79

Анонимен

преди 3 години

До 78...большое спасибо )

78

Анонимен

преди 3 години

Хе ..тук бият от същия номер ,даваха по тв )и какво излиза тия ваксини при нас са изпратени

77

Анонимен

преди 3 години

Мисля че утре ваксинационната кампания може спокойно да се закрива.Ако има още желаещи, изпращайте ги в психиатрията.

76

Анонимен

преди 3 години

До макНе. Аз се ваксинирах с Астра вече и втората доза (работата ми го изисква) и всичко е ОК. Вие си пейте, знаем, че е щото така са ви се "налага".

75

Анонимен

преди 3 години

До 54Внимавайте с хората, на които от един поглед всичко им е ясно.И как го разбра всичко това, колкото и да си ходил в Русия?И аз съм бил там много пъти и съм живял там, но моите впечатления са коренно противоположни. Можем да се поучим от руснаците как се полагат грижи за хората.

74

мак

преди 3 години

Сега кой ще се смее на "антиковидваксъри"? И как се чувстват ваксинираните с астра, как се страхуват, имат ли съмнения?

73

Анонимен

преди 3 години

"Норвегия очаква информация дали има връзка между ваксинирането и случаи на образуването на кръвни съсиреци."Ами нощниците нямало да спират ваксинирането с астра зенека, така че сега е моментът всички форумни ваксъри да отидат да си бият тази ваксина за да получат учените повече информация за страничните ефекти.

72

Анонимен

преди 3 години

В тези държави във властта няма роднини на представители на тази компания.

71

Анонимен

преди 3 години

До Пак по опорката?"До Анонимен 54: Това, твоето, си е свободно съчинение по русофобска опорна точка. Нито си ходил в Русия, нито дори си гледал някой от техните телевизионни канали."Не само, че съм ходил в Русия много пъти, но съм ходил още когато беше СССР и с се пътуваше първо с кораб до Одеса ;), а последно бяхме с жената на гости на една нейна колежка рускиня през 2018.Говори ми дали съм "ходил".:))))))