36

Анонимен

преди 3 години

Време е за пьлно затваряне - бог да прости починалите младежи

35

От народа

преди 3 години

Тази статия е пълна подигравка. Пълни лъжи и измами. Медиите са корумпирани, това което става по света е пълна лъжа. И пишат ли пишат, за да объркват хората. Събудете се и се бунтувайте срещу тиранина.

34

Иван

преди 3 години

До Анонимен 34 Някаква голяма глупост си написал. От починалите 30 души са в трудоспособна възраст, или над 30 % от всички - млади хора и такива на средна възраст. И това ли е нормално?

33

Анонимен

преди 3 години

От тези 97 починали вчера, 47 са на възраст над 70 години и 50 не са над 70 години.

32

Иван

преди 3 години

A, не. Ковид няма. Това е част от световната конспирация и желанието на правитеслтовото да ни покрие с маски и да ни държи далеч от молове и заведения. Българинът вяра на статистика няма. На нищо няма вяра, общо взето, само на собственото си атрофирало от чалга и реалити предавания мислене. От грип умирали хора всчка година. Кога за по-малко от година са умрели от грип почти 11 000 души?

31

Ха

преди 3 години

Да бе да ! ххаха

30

Tiger

преди 3 години

Благодаря ви за подробната статистика на починалите през денонощието, психопати такива!С това искате да ни докажете, че ковида е много смъртоносен, че искате да ни ваксинирате с непроверените ваксини, или че вече от рак, инфаркт, инсулт, диабет и спин вече не умират други хора?Не се заяждам, само питам за да съм сигурен!

29

Анонимен

преди 3 години

За да се прегледаш ако имаш симптоми на респираторно заболяване трябва да имаш познат доктор, честен човек почтен, ако нямаш стой вкъщи. По телефон лечение не става, и когато вече е може би късно много хора тичат към болница в тежко състояние, не се знае по натам какво става и ставаш статистика

28

Анонимен

преди 3 години

И от грип умират хора в България - по десетина човека на година. Справка сайта на НСИ.

27

Доктор

преди 3 години

И от грип умират хора на 29-30 години...

26

ИНТУБАЦИЯ=СМЪРТ

преди 3 години

Защо не казват колко от починалите са били интубирани? А?Проф. Хинков още преди година обясни по БНТ какщо се случва при интубация в БГ болница, но на втория ден май свалиха видеото. Просто подписвайте още при прием в болница декларация, че отказвате да бъдете интубирани!

25

Анонимен

преди 3 години

Всички вируси сега се отричат да ги има, разболее се човек те му взимат пари за тест и го гонят като куче да се спасява. Ами ако нямаш лечение 10 дни и получиш усложнения от който и да е вирус може да си отидеш. Защо е всичко това?!? Пак ще вземете парите, защо не желаят да лекуват хората

24

ПЕНСИОНЕРСКИ СПИСЪК

преди 3 години

Поредният пенсионерски списък средна възраст над 70 години, стари и болни хора, които биха умрели и без корона вируса. Двамата млади имат заболявания, които или укриват или не са с поставена диагноза. Има млади хора болни от СПИН и ХИВ също и вродени малформации и раково болни, наркомании и злоупотреба с алкохол, секс, стимуланти и прекомерен фитнес и помпане с анаболи при боди билдерите и после умират като мухи.

23

Анонимен

преди 3 години

Пламна ми дъуртия... Всичко е лъжа. Болни хора, на повечко години починаха, е и?!Хора умират всеки ден. Даже за 2020 г. изтриха всички статистики за починалите, защото са много по- малко от 2019 г. от преди "пандемията".Като си обездвижен, затлъстял скот, с фас в уста, ми много ясно, че ще го прекараш по- тежко, кой ти е крив, че нямаш самосъзнание и здравна култура?!

22

Анонимен

преди 3 години

Наистина ли сте толкова цинични и зли или ви плащат .ЦЯЛ СВЯТ ПЛАМНА !ТОЛКОВА МНОГО МЛАДИ ХОРА УМРЯХА И ОСТАВИХА СИРАЦИ!

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Със сигурност при двама убити при ПТП ще им направят аутопсия, най- малкото да се види дали не са употребили алкохол, или наркотици, може шофьорът да е получил инфаркт, или нещо друго.Има диференциална диагноза - да се разграничи Ковид от другите грипоподобни състояния, защото няма патогномични признаци, с които да се постави диагноза.Другото са ала-бализми,

20

Ямболски цървул

преди 3 години

Да ви акъм на пропагандистките статистики.Идва видов ден журнаГлисти.

19

Анонимен

преди 3 години

а за тези момчета на 29 и 30 как разбраха че е от Ковидо,по погледа ли или те са им казали преди да умрат,може инсулт да са получили или да са се задавили,те веднага от Ковидо... аз питам не е ли престъпление да се вкарва страх и паника в населението и допълнително да се стресира народът...

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Слага си ваксина, до часове развива тежка алергична реакция, симптоми на тежък грип, отпадналост, мускулни болки, силна слабост, кащлица, преминаваща в пневмония, от какво ли ще да е умирисал бъзито човека, а? Ревматизъм сигурно...

17

Анонимен

преди 3 години

Ти на "умрелия от ваксина", аутопсия ли му прави,та разбра от какво е умрял?