40

муси

преди 2 години

Британският паспорт е в много пъти по-ценен от ганювския паспорт. След 30 години няма да ви има вече.Който иска да доживее до пенсия да се замисля. БГ е мортос.

39

Анонимен

преди 3 години

наще сестри дето се заканваха че ше напуснат работа и България , могат вече да заминават . но едвали ше го направят , там трябва да работят , а не с цигарка и кафенце да минава работния ден ...... Тези които знаят езика и са истински професионалисти няма да чакат да ги съсипе българското традиционно плиткоумие!

38

Анонимен

преди 3 години

Виждам, че отворен го раздаваш, за да ми говориш за London living allowance......... Аз също виждам ти и някои българи в България колко виждате! Виждате си задниците без огледало и дъвчете магарешките будили всеки ден.Англия има най много починали защото до последно се борят да ги държат живи с куп хронични заболявания и не жалят средства или търсят подаяния от хората за да ги лекуват в чужбина, както е в България.

37

и те така

преди 3 години

наще сестри дето се заканваха че ше напуснат работа и България , могат вече да заминават . но едвали ше го направят , там трябва да работят , а не с цигарка и кафенце да минава работния ден .

36

До анонимен 24

преди 3 години

Виждам, че отворен го раздаваш, за да ми говориш за London living allowance, който е жълти стотинки и не покрива абсолютно нищо от огромните разходи в град като Лондон. Самият факт, че всяка година търсят десетки хиляди мед сестри в системата им е показателен, че хората са демотивирани. Тази година им се подиграха с 1% увеличение на заплатата, при целият им къртовски труд в най заразената от Ковид държава в Европа...

35

3467899

преди 3 години

Търсят се толкова,защото има стандарт,колко пациенти да обслужват,не като тука 1 на цяло отделение,имат силни синдикати ,които ги защитават.

34

Анонимен

преди 3 години

Напливът от английски пенсионери е толкова голям че са задръстили границата :))))))))

33

Анонимен

преди 3 години

Преди 5год. работих в Ливерпул в старчески дом. Получавах по 650 пфунда на месец.Наема на квартирата ми беше 600 пфунда. Издържах два месеца и вече не искам......... Щом Айшето казва няма как да не е така. :))))))))

32

Айшето от Сливен

преди 3 години

Питайте английските пенсионери защо търчат да живеят в БГ

31

Aйшето от Сливен

преди 3 години

Преди 5год. работих в Ливерпул в старчески дом. Получавах по 650 пфунда на месец.Наема на квартирата ми беше 600 пфунда. Издържах два месеца и вече не искам да чуя за Англия

30

Анонимен

преди 3 години

Стилът и маниерът ви на писане, и изразяване напълно потвръждава твърдението ви!Лицето на държавата потвърждава повече отколкото моите маниери, стил и виждане! :)))))))))

29

Анонимен

преди 3 години

Ето я новата Либия, на която можем да продаваме медици.Ще продавате ако не са с ментета дипломи като онази напращяла БСП дъщеричка "завършила" с отличие медицината! :)))))))))Англичаните знаят как да подбират качество!!!

28

рпг7

преди 3 години

до анонименБългарската мъдрост е космическа и анти-акълието е преборено завинаги! :)))))))))))))Пределно ясно се вижда кой колко има и може!-------------Стилът и маниерът ви на писане, и изразяване напълно потвръждава твърдението ви! -)))Дерзайте!-)))

27

Анонимен

преди 3 години

Ето я новата Либия, на която можем да продаваме медици.Извъневросъюзната държава ще трябва вече да плаща за покупка на работна ръка и за пазара на ЕС.Европейският съюз ще продаде пазара си за десетки милиарди евро на година.Европейският съюз не е Горбачов и Съветския съюз. Той е меркантилен, хитър търговец.

26

Анонимен

преди 3 години

..... само молоумни сестри дори името ми не могат да напишат правилно......Ти защото правилно говориш английски език с побългарен словоред и чеверме интунация! :)))))))))))))

25

Анонимен

преди 3 години

Проблема на българите в Бг е в липсата на промишленост и производствен мощности, а не в невъзможноста да работят в ЕС!Българската мъдрост е космическа и анти-акълието е преборено завинаги! :)))))))))))))Пределно ясно се вижда кой колко има и може! :))))))))

24

Анонимен

преди 3 години

каквото и да им трябва - вече ще си го набавят от Индия и Пакистан........... Тази възможност ще преотстъпят на най богатите от ЕС - българските граждани.По продажбата на ментета ще ги познаете! :))))))))

23

рпг7

преди 3 години

До анонименИ тогава България заедно с българите в нея ще цъфне и върже. -----------Проблема на българите в Бг е в липсата на промишленост и производствен мощности, а не в невъзможноста да работят в ЕС!А, на британцинте в липсата на средно квалифицирана работна ръка в тяхното производство и роби за селското им стопанство.Мъ, то кой да чете и още повече - кой да мисли!Нъл тъй!-))))))

22

Анонимен

преди 3 години

каквото и да им трябва - вече ще си го набавят от Индия и Пакистан.

21

Анонимен

преди 3 години

.... и да не си и помислят за сестри от източна Европа........ Рядко грешат два пъти! :)))))))