10

Левтер

преди 3 години

Аз за по- големи бандити от българските съдии не се сещам.При разстрелите трябва да се започне от тях.

9

Читател

преди 3 години

Чучелото в сините одежди,което отне живота на един млад и кадърен българин,трябва най малко 10-ет години да поема там някъде отзад"удоволствието"което ще му предоставят съкилийниците му."Нахранил" се с три вида наркотици,той по най жесток начин потроши колата и Милен който е бил зад волана.Парите ще проточат във времето осъждането на този,за да спадне,защо не и да се забрави инцидента нямащ равен на себе си.

8

Чичо

преди 3 години

Това показва що за съд имаме и каква съпротива срещу прокуратурата има ,въпреки видяното от цяла България очевадно престъпление на този момък !!!Ако беше Велчев а не Гешев главен прокурор ,този до сега щеше да е пуснат с някоя условна присъда!

7

Киро Рамбото

преди 3 години

Най-добрият вариант за него ще е да извърши самоубийство.

6

.

преди 3 години

Този ще умре от естественна смърт докато му измислите присъда.Дайте му хубав урок на него и на останалите иначе всички ще разберат, че могат да си трепят хора без проблем.Мамито сигурно плаща добре да се размине всичко.

5

Анонимен

преди 3 години

Една година минава и не е осъден още. То ще мине давност докато се произнесе съда !

4

Анонимен

преди 3 години

*** тоя още ли не е осъден ве? 100% се знае, че е карал . Какво толкова го съдят? Да му дават доживотен затвор и толкова. Какво толкова съдите бе ? Тоя съд е за премахване и създаване изцяло на нова система.

3

Край

преди 3 години

За престъпление извършено в центъра на София пред десетки очевидци и заснето от няколко камери българския съд за 1г. е доникъде. Още поне 1г. ще е на първа инстания и още барем 3-4 г. ще се мота по съдилищата - общо 4-5 г.Или целта е хората да забравят и да отърват боклукчото или става въпрос да тотално ялова съдебна система или и двете.

2

Tonita-7

преди 3 години

Това го знаем отдавна!...

1

зер

преди 3 години

има ли причина да е извън ареста?