29

Анонимен

преди 3 години

Роналдо иска да играе ШЛ и да стига далеч а на тази възраст кой е по-добър вариант за него от Ювентус?Ако има малко разум ще се договори за по- ниско заплащане и ще завърши кариерата си в Юве.

28

Ronaldo is muslim

преди 3 години

Трябва да се върне в Реал, там е мястото на най-великите.

27

bai_jordan

преди 3 години

Не съм фен на Роналдо но той има най-малка вина за отпадането от Порто! А заплатата му да не би той сам да си я е гласувал? Като нямат пари да не подписват такива договори...

26

Анонимен

преди 3 години

Кво му е на Роналдиньо над тях ? Колко сезона изкара Роналдиньо на топ ниво ? 4-5 ! Роналдо и Меси от 15 години доминират футбола. И новите звезди Холанд и Мбапе трябва да вкарат следващите 15 години по 40+ гола на сезон, че да стигнат Роналдо и Меси.

25

Deep Zone

преди 3 години

Кристияно и Меси могат и до 40 да играят, спортисти в перфектна форма са.Жалко, че машината за пари ги набеди за най-великите за всички времена. Един Роналдиньо е класи над тях двамата - и като дрибъл, и като техника, и най-вече като отношение към играта. За съжаление сега сигурно продава дрога по фавелите, докато тези двамата печелят милиони и укриват данъци като за световно...

24

Българин

преди 3 години

Прави впечатление, че тези тук срещу Роналдо не могат да пишат, т.е. са неграмотни. Не е ли по-добре да спрат?

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12No pun intended аххахахах

22

Анонимен

преди 3 години

Ронално и на 16 да беше, нямаше надежда за него в този отбор.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Това го чувам на всеки 5 години, за всяко име, дето напуска. Споко - следващото поколение, ще ги бичат с генномодифициращи хромони, да не стареят.

20

Пора

преди 3 години

Най-надценения футболист в историята на футбола! Перез му купи 4 ЗТ и 3ШЛ и се помисли за голямата работа! Пълен *** който може само да циври, жестикулира и да пада за дузпи! Вечно разчитащ на съдията - но времената в Реал отминаха - видя се че без съдийска помощ е една кръгла нула! Хората ще пият и ядат 3 дни след като каже че се отказва - толкова го ненавиждат!!

19

ДДРОнег

преди 3 години

Футболът не игра за един човек, бил той Роналдо, Меси или др. !!!Ако няма добре сформиран отбор, кел файда от "звезди", примери - много!!!Отборът на РЕАЛ, който вдигна ТРИ пъти Шампионската купа беше мнгоо добре сформиран и в защита, и в център, и в нападение. Не трябваше да го разбиват, имаше и др. калсни футболисти, които там блестяха, а в други отбори не показаха много !

18

Анонимен

преди 3 години

С Меси и Роналдо си отива златния век н футбола.Днес играта е загубила онова си значение ,което имаше от 70 г насам.Вижте и новото лице на футбола Мпапе,та той си е уличен ганстер.

17

Тц..

преди 3 години

Няма качествени футболисти, дори в топ отборите има посредствени. Калчото през 80-90-те, ехеее.... Защотници мога да изредя, а сега въртим палачинката Роналдо-Меси.

16

Обективен

преди 3 години

И аз да съм и аз ще го изгона. Много е лабав.

15

намериха си

преди 3 години

оправдание от Юве

14

11

преди 3 години

Мбуаааххх хахаха, айде да му бият шута на гелосания. Срещу Порто успя да направи един път неуспешно единствения си палячовски финт чак в първото продължение на мача.

13

Анонимен

преди 3 години

Смех... тия сега се сетили. Аре стига с тия клоунади. Абе малко сте му давали, заради това не играе момчето.

12

Барба Ганьо

преди 3 години

На крив треньор и скопен отбор , Роналдо им пречи :) :) :) Нещастници ...

11

Анонимен

преди 3 години

Авторът на текста и дежурният редактор изглежда си мислят, че са свършили голяма работа като са включили "бие шута" в заглавието на материала.

10

До 6

преди 3 години

Може и Николетин-Михайлов да вземат,па защо не и Божинката!