18

Lan

преди 3 години

Извинена си, че не разбираш написаното...

17

питам

преди 3 години

Какво е филъри?

16

Анонимен

преди 3 години

Не може да се сравняват снимки от едно време със снимки от сега и то в ерата на фотошопа и разните му там приложения за грим, ретуш и орязване на килограми. На живо повечето он *** "красавици" нямат нищо общо, силикона и филърите на живо също изглеждат гротескно. Ако някой харесва точно тази визия, ок негов вкус, но мен специално изобщо не ме кефи, даже ми става мъчно за тия жени и тяхните орезелени тела и психики.

15

Анонимен

преди 3 години

До 14 Ще ме извиняваш, ама аз като жена почти на 40 не виждам нито да ми е отпусната кожата, нито да имам особено много петна или бръчки. И не.....никога не съм носила грим, но си купувам хубава и скъпа козметика.

14

Анонимен

преди 3 години

Мен пък мацката ми се струва сладка и лъчезарна. С филари или без ;))

13

Lan

преди 3 години

Ами, звучи безумно, но наскоро гледах албум на наши абитуриенти. Млади момичета, под 20г. Ми половината изглеждаха като на 40...поне и то не само заради силния грим. Отпусната кожа, кръгове под очите, петна, бръчки...страшно! Толкова ли пък да им е труден живота се чудя или толкова много грим, че кожата се е съсипала.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Но са красиви за извевстно време и от това се възползваме всички ;)

11

Анонимен

преди 3 години

Много млади хубави момичета прибягват до тези филъри и после не приличат на себе си. Ако някой иска да подобри визията на лицето си, по-добре е да си купят по-скъпа медицинска козметика. Да си почиват повече. Спорт. По-малко стрес.

10

Анонимен

преди 3 години

Еми нали пластичната хирургия трябва да си продава протезите. Обещават им перфектни лица, пък на живо без фотошоп, като кокоши гъ**ве! Уират от глад, повръщат и се тъпчат с хапчета за отслабване, в резултат развиват депресии, които лекуват с хапчета и дрога и това е света на известните. Жалко, че хората виждат само повърхностната илюзия и вярват сляпо в нея.

9

ъъъ

преди 3 години

Тежка е съдбата на актрисите в продукции на HBO - казват ти фентъзи, драма, сай-фай, а то се оказва всеки път се оказва софтпорно... Чичковците с парите там и детска книжка да екранизират, пак трябва да вкарат 18+ елементи, че не им се продават бозите вече. Добре, че още имат пари за някоя и друга външна продукция, на която да си лепнат грозното лого и да я представят едва ли не за своя, че иначе са фалирали.

8

УСА

преди 3 години

Тежка е съдбата на актрисите, особено в САЩ - принудени са да осакатяват телата си, за да останат в бизнеса. Лошото е, че докарват тази глупава мода и при обикновените хора.

7

До 3 -Док

преди 3 години

За сега карай на ръка,като попораснеш ще видиш как е и със жени!

6

Теди

преди 3 години

Актриса участва в Игра на тронове

5

Анонимен

преди 3 години

Никой не знае.

4

Анонимен

преди 3 години

Каква е тая?

3

Док

преди 3 години

Извършвам процедури със натурален филтър. За тая мома ще са на промоция. След края на процедурите не само на лицето, а на цялото тяло ще и се оправи кожата. Гаранция за опъната кожа давам 9 месеца от края на процедурите.

2

Анонимен

преди 3 години

Ще й дам лангата да я поязди преди да я oпpaзни, белким й мине.

1

Боби Перу

преди 3 години

Имаш един филър от мен,но след 5 водки.