20

?

преди 3 години

Защо изобщо направиха допитване? Точно тази песен има най-ниска оценка. Пълно разочарование! Все пак пожелавам успех на Виктория!

19

Пак Бай Ставри

преди 3 години

И дано я изпълни добре на сцената. Еквинокс имаха отлична песен, но на живо песента не прозвуча като в клипа. Не ми се иска и сега да е така. Да не правят промени в последния момент. Тези, които са я харесали, ще искат да я чуят същата и биха се разочаровали, ако не е така.Хайде, успех!

18

Бай Ставри

преди 3 години

Песента е хубава, сантиментална. Ще се хареса. Но някакъв пробив в класацията не очаквам. Просто не звучи хитово. Но ще продължи след първия етап. Повече не очаквам. Все пак, успех й желая!

17

йъфэ

преди 3 години

Егати умрялата песен! Тази беше една от най-незапомняща се песен от 6-те, от които трябваше да избере. Кой ги пише тези безлични песни, направо се чудя?!

16

Що бе

преди 3 години

Те точно такива бездарни "певци " печелят Евровизия .Но сигурно няма да е достатъчно . Трябва да се пише че е лгбт инвалид със потъмняла кожа и *** !

15

Shrek

преди 3 години

И песента и изпълнителката са Aqua Nudis!

14

Стоянов

преди 3 години

Песента е *** и скучна , а на всичкото отгоре Виктория пее ужасно !!!Да си пее само вкъщи , да не ни излага повече.Жалко за България ...

13

До Авторката

преди 3 години

Разбрахме че уж разбираш английски с това заглавие. Следващия път го напиши на мандарин(ако знаеш какво е това) .И ще бъдеш по интересна !

12

11

преди 3 години

Баааххти тъпaта песен, едва я изтраях до половината.

11

Анонимен

преди 3 години

Момичето пее хубаво, песента не е лоша, но и аз съм на мнение, че за ЕС летен хит песента трябва да е танцувална и с някакъв запомнящ се мотив.

10

мисъл

преди 3 години

Нещо по-шлагерно, с по-танцувална музика! Това е депресиращо и потискащо! Спомнете си песента на Поли Генова, веднага я харесаха, стана популярна моментално!

9

Обективно

преди 3 години

Евровизия е ***-сатанински фестивал, който е опасен за психичното здраве на всички нормални хора. Особено пазете децата от тая гнycoтия!

8

zer

преди 3 години

все едно слушам Лана дел рей

7

Анонимен

преди 3 години

Защо всеки трябва да копира това което е модерно, в случай Били Айлиш - това е абсурдно и бездарно.

6

Колю

преди 3 години

Голяма скука и песен и певица...

5

И.Б.

преди 3 години

Моля да превеждате винаги на български английските думи и изрази. Няма да Ви окапят ръцете. Все пак пишете за българи, нали? Моля, уважавайте си езика!

4

Анонимен

преди 3 години

Тук има напредък, защото не се усеща ужасният акцент, който българите имаме като говорим на английски. Иначе отдавна приключих с тинейджърството за да се впечатлявам от такива песни. Не че и тогава се впечатлявах.

3

аман от евровизии

преди 3 години

Песента-трагедия, но има нещо положително- най-после Викито заслабнала, не прилича на бухтичка.ха

2

тц тц тц

преди 3 години

Ожаст. Да пяха пуснали Етиен с Шандара Мандара... за евровизия трябва весела *** песен с лесен запомящ се рефрен

1

Атанас Велмазов

преди 3 години

Ужас...най-трагичната песен.....няма как да отлепи от последнотомясто....