14

ГЕЙ

преди 16 години

Аз съм гей. Няма по хубав секс от секса с японец. Трябва да го изживееш, за да го коментираш. Освен това са надарени. Приказките ви за 12 см са глуповати.

13

bg

преди 16 години

Японците и Евреите са най-извратените хора на планетата, не само в сексуално отношение и не мисля, че трябва да се сравняваме с тях точно по този критерий, особено с вторите. В следствие на кръвосмесителните бракове, разрешени от религията" (Талмуда), еврейският народ се е изродил и представлява сбор от *** (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените *** са тези, при които трите вида увреждания се съчетават. - проф. Григорий Климов

12

a sega

преди 16 години

neshto razlichno jad me e che amerikancite pak ne spasiha sveta......................xixixi

11

a sega

преди 16 години

etogo filma drapnete si go freee...........interesen e bre evropeisko kino ...nishto obshto s *** ili njakva amerikanska izmislicahttp:// .mininova.org/tor/184274

10

шиноби

преди 16 години

В Япония наистина са свенливи.Сигурно знаете, че легалното японско порно, задължително е цензурирано.Рядко може да се намери нелегално, което не е.Затова пък, имат доста... весели стилове хентай.Но е хитър начин за отдушник на душата!Кой е свенлив?Европейските държави? (по-изостаналите...)В които, изнасилват деца толкова често?(или пък тийнейджърките направо си го просят...)Един вид-по-добре да гледаш голи девойчета на каринка, отколкото толкова да ти се гледа, че да изнасилиш ученичка.

9

преди 16 години

bukkake e iaponska izmislica!!!:)evala!

8

Наруто

преди 16 години

Япония е най-големият производител на гей-порно филми и втория на не-гей порно филми. Просто там никой не робува на измислен морал, какъвто се изповядва от европейци и американци. Там са разбрали, че сексуално задоволените хора са по-продуктивни и в работата си. Същата работа е и в Израел. Само у нас хората са ограничени и наричат ограничението си "морал" и не смеят да кажат какво искат. Скоро и нравствена полиция ще имаме. Все пак от комплексирана сексуално нация нищо хубаво не е излязло - нито живот, нито работа.

7

Shogun

преди 16 години

Японците свенливи? Хммм... спомних за "открит урок" по *** който гледах по NGK: около 50 млади японки се учат на занаят, гледайки как 5 избрани из между тях щастливки прават фелацио на живо. Забавно е

6

развратна мацка:))

преди 16 години

Японците не са свенливи... определено. Сексшоповете им са огромни и можеш да видиш как някой костюмар влиза вътре и излиза, натоварен с 293264129037 вибратора, белезници, камшици... Между другото, ще съм ви адски признателна, ако ми дадете адреси на порно филми, за които да няма код за достъп... :)

5

Сиготури Накура

преди 16 години

И как няма да са? При тях мъж с 10 см *** в ерекция минава за надарен :) И аз да имах такъв маломерен инструмент в гащите, и мене щеше да ме е срам да го извадя :)))

4

DETELIN KIRCHEV - ПР

преди 16 години

ПОРЕДНИЯ НЕКАДЪРЕН И БЕЗДАРЕН ЖУРНАЛИСТ ОТ САЙТА ЖАЛКО , ЧЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ СТАВАТЕ НАЙ-НЕНОРМАЛНИТЕ И НЕЕЕЕЧОВЕШКИ ПОРНО ФИЛМИ СА ЯПОНСКИТЕ БЕ , НААААЙ-ГОЛЕМИТЕ СЕКС МАГАЗИНИ - ЯПОНСКИТЕ И ГЕРМАНСКИТЕ , у *** ПРОСТА , ДА ПУКНЕШ ДАНО , НЕКАДЪРЕН БЕЗДАРНИК/БЕЗДАРНИЦА !!!

3

traveler

преди 16 години

Свенливи японци, друг път! На всяка крачка имат публични домове и си е нормално да видиш бизнесмени с костюми да влизат и излизат постоянно. За няколко месеца в Япония направо се отвратих от разврата им. Да не говорим за комиксите им!

2

преди 16 години

свенливи японци?! нещо сте се объркали ми се струва! япония- държава със секс шопове с размерите на НДК :)

1

Stanley

преди 16 години

Японците били свенливи... май някой не е гледал ХЕНТАЙ ... по тези филмчета ХЕНТАЙ друго съдя за японците :Д