276

Ахахахаха

преди 3 години

Ей ботокс, с такива като тебе няма да се хвана и на лунапарк да отида, камо ли на война...

275

Анонимен

преди 3 години

Тия ще затрият сума ти народ само и само да си направят предизборния ПР

274

Анонимен

преди 3 години

С крадци и шмекери не ща да съм заедно.

273

Анонимен

преди 3 години

Няма легла, няма лекари, няма ваксини, няма да затваряме заведения, няма да затварме молове, няма мерки, няма парламент, но НОЩ продължава да работи за благото на партията-майка и шофьорчето от Банкя.

272

Анонимен

преди 3 години

Мерки няма, защото идват избори а трябва на се вземат трудни решения. Няма кой да поеме отговорност. Затова се прехвърлят отговорности по места, по веригата надолу.

271

българин

преди 3 години

До: Само питамТи правилно питаш, но както виждаш няма кой да ти отговори!Някакви шамани с титли като "професор" нарочно ти разказват някакви абракадабри за да те шашнат и зомбират. После ти казват: "Ти не си лекар, ти си oвцa"!И накрая те плашат, че ако не се ваксинираш ще yмpeш.И който е податлив се ваксинира без да мисли...

270

анонимен

преди 3 години

Защо в Тексас, Мисисипи, Южна Дакота и други щати премахват маските, карантината и всички други ограничения?!https://tinyurl/covid-19-texas

269

Един пор

преди 3 години

Искаме да сме заедно, как да не искамеИскаме качествена ваксина- същата като вашатаИскаме навременна ваксинация- точно както направихте за васИскаме и адекватно лечение, ако се наложи- същото което получавате вие във ВМАИскаме... ама на нас, данъкоплатците вашето заедно не ни се предлага

268

Гроби Таласомо

преди 3 години

До Емона 4-ти ще си в залата на апаратно дишане с опции, то да спре, завинаги;)))

267

.

преди 3 години

Къде е здравеопазването в България? Отговора е няма такова и за това умират толкова хора а не от вируса.Кажете на хората кога ще спре източването на здравната каса с разни лекарски пътеки и пътечки.Кажете до кога ще се грижите за *** безплатно?Посочете една дейност която сте обещали и тя е изпълнена на 100%.Не е необходимо да се натискате на този пост след като ви е трудно да се справяте.

266

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен.........нискообразованите са скептични към ваксината..............хора не могат да осъзнаят колко са заблудени (Дънинг-Крюгер).......Това не е вярно, генерализирате по недопустим начин, а самата ви логика е точно като на конспираторите, които атакувате. Нещата с този вирус са крайно мъгляви, а т.нар. ваксини хем не са от класическия тип, хем не са преминали нормални изпитания, хем ровичкат на ниво ДНК. Скептицизмът на хората е напълно оправдат и те далеч не са само нискообразовани.

265

Анонимен

преди 3 години

Министъра казва да сме заедно и да не политизираме проблема, но не е искрен.Защо се кандидатира за депутат от ГЕРБ, май това е условието да станеш Министър, да си верен на вожда.Що за глупост е майката на евродепутатката 3 мандат от ГЕРБ *** Майдел да е шеф на Астра Зенека за България. Въпросната скандална ваксина е най евтина, ние я пробутваме масово, а и ще вземем излишни количества от нея от Франция и Германия, които се отказват да я прилагат на собственото си население

264

До 258

преди 3 години

Важното е, че ти не криеш от нас колко си ограничен. Благодаря.И да, доказа се, че този човек не е починал от ваксината, а е паднал от ръба на Земята.Поздрави!

263

Анонимен

преди 3 години

Защо един месец криете,че има починал от ваксинацията, питам?!!

262

До 271

преди 3 години

Умствения багаж не зависи от образованието. Четеш и анализираш прочетеното. Четеш листовката на всяка една ваксина и асимилираш прочетеното. Пълно е с неизвестно, не са правени проучвания и неясно. Високо образования човек ако приема това нещо за нормално и приемливо, то мозъка му е за баланс. Да не пада докато ходи. Логика и полза от травматолог, математик и Ангелов във вирусно заболяване няма. Със средно-специално образование съм. Значи съм ниско интелигентен заради образованието ми.

261

Само питам

преди 3 години

Може ли некой умен да ми каже, при условие че около 40% от хората не боледуват и не са податливи на ковид (такива публикации последните дни), та, трябва ли тези хора да се ваксинират, защо и няма ли да има неблагоприятен ефект РНК - ваксината, например карайки принудително организма да произвежда антитела срещу Ковид, а същевременно тези хора са с клетъчен или кръстосан имунитет (още нямат точно обяснение на тази неподатливост към вируса). Признавам си, че не разбирам, ако някой е наясно да каже

260

1959

преди 3 години

До Анонимен 280 Е и изброй ни ги колко са видовете бп?

259

Анонимен

преди 3 години

Хайде, плешо спри да правиш народа на ***! Вие народе, сте виновни за всичко ,защото не правите това, не правите онова ! А вие не сте ли виновни за целия този театър дето разигравате под ръководството на оня тумбак дето го е страх да излезе открито пред нас и да говори истината за трагедията на България? Хайде омръзнахте ни!

258

Анонимен

преди 3 години

До 276д-р ЦиркЗнаеш ли колко видове пневмонии има... ? На първо място слагам вирусните....

257

258

преди 3 години

До: 270Явно нямаш логична мисъл?Виж какво, миналата година шефа ми беше в болница на кислород повече от месец. Вече е отдавна на работа. Умрелите са много малко, познавам двама и знам как умряха тъй че не ми разправяй че няма логика в думите ми, че фактите са силно преувеличени, раздути и украсени от НОЩ.Или не мислиш трезво и си зомбиран, или си от платените доктори.