31

СС

преди 3 години

Във всеки град "римляните" горят гуми , властите се правят на разсеяни/политкоректни/!!!Бой принудителен труд и спиране на "помощите"!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Некой ще си набере кула.

29

Анонимен

преди 3 години

Майко мила

28

До 38

преди 3 години

А, знаеш ли защо?Нали тук всички сте кореняк софиянци, а не знаете, че до ден днешен там има факултет на университет.

27

Случаен минувач

преди 3 години

Шведите винаги ще живеят от нашия джоб. А за горенето - дървата правят много по малко дим! Ама трябва все пак да положат някакъв труд, да ги нацепят, да ги докарат! Сега вярно, имат коне, швед без каруца и кон не може, ама по-лесно е да палиш каквото намериш, отколкото да търсиш и мъкнеш.

26

Анонимен

преди 3 години

Иначе гетото има звучно професорско име - Факултета :)))

25

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Дронове няма ли за тая работа? Хем са по-евтини, хем повече работа ще свършат!Дроновете не могат да летят, когато има силен вятър, дъжд, сняг и други неблагоприятни условия, а кулата с камерите ще снима 24/7 365 дни в годината без прекъсване.

24

s

преди 3 години

ако кулата е от желязо, възможно е да не я намерят след няколко дни.

23

Анонимен

преди 3 години

И без кула ще ви кажа. Здраво се горят не само отпадъци, а гуми , обувки и всичко дето гори.

22

А

преди 3 години

Не може ли просто едно дронче да се издига 2-3 пъти на ден ? Ако нямат пари за такова, да поискат от другаря Радев на заем !

21

И.Б.

преди 3 години

След като се установят поименно замърсителите на въдуха във "Факултета" и същите бъдат порядъчно наказани, кварталът ще се преименува на "Квартал чистота и ред", а кулата за наблюдение ще се използва за туризъм. Така чуждестранните туристи ще могат да се любуват на София отвисоко. Какво, не вярвате на тази приказка? Защо ли?

20

Колко струва

преди 3 години

Направата на кулата...И не е ли по лесно наблюдение с дронове. И по евтино....или целта е да крадем пари... Изпълнен европроект за мониторинг на качеството на въздуха...на стойност..поне 2-3 молиона евро.... обикновено е така....

19

Анонимен

преди 3 години

"Ако държавата си вършеше работата Факултета нямаше да съществува'Факултета, както и повечето малцинствени гета бяха построени по времето на Комунизма.Тогава е нямало интеграция, а са затваряли са хората в техни квартали. За това сега сме в това положение - съветското наследство!

18

Анонимен

преди 3 години

Чуд сна идея!А пощенски гълъби ще носят послания с нравоучение ,че не е хубаво да се прави така!

17

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Българите прости си разбиха държавата, а ромите хитро не скачаха - тяхното време дойде!Сега ще ги хранят до гроб, даже на ръце ще ги носят!Като са най-прости в цяла Европа - пада им се !

16

Бизнес:

преди 3 години

Горят крадени кабели и после продават медта на вторични суровнини.

15

Анонимен

преди 3 години

Джанг0 Зе си мислеше, че правата му ще са безгранични и завинаги. Да де, ама пушеците от жицата вече стигнаха и до двореца на бай Рокфелер. Значи бай Рокфелер и бай Ротшилд си пият уискито на терасата на двореца, и изведнъж до лъскавият им остров започват да прииждат вълни с бълв04и. Някак не се връзва на атмосферата това. Едно такова се разваля пейзажа, сещаш ли се?

14

До 12

преди 3 години

Кой няма възможност бе? В Шекер махала в Пловдив пред почти всяка къща има по 2 коли, и то рядко над 8 годишни. И да, в Европа (не цялата) има газ, ама тая газ се ПЛАЩА! Как да осигуриш на някой газ, дето пари за вода и ток не ще да дава?

13

Модерното

преди 3 години

А в Модерно предградие ще има ли мерки?Тук се изгоряха тонове дрехи и дограми, а столична община си затваря очите? Докога бездействие и псевдо мерки?

12

1000000 пъти казвам:

преди 3 години

Те ще ни интегрират.Българите не могат сами да си изградят държава !Затова сме бандитска територия - обран бостан !!