19

ogog

преди 3 години

До Анонименама ти наистина трябва да се върнеш в училище. Хубаво е че се съмняваш, това значи че ще питаш, ще четеш, ще се пробваш да научиш това онова. Но приеми една гореща препоръка, спри гъбите и смени тубата и фейсбук с нещо написно на хартия. М/у другото не се фукай че знаеш как работят някой бомби, да не те искат от две страни :):):)

18

Анонимен

преди 3 години

До ogogАз пък съм на мнение, че атомните бомби като цяло са фантастика. Това което се случва в рактора не може да се пренесе в една "бомба" за да се "взриви". Атомната енергия не се "взривява", тя изгаря бавно. Това с което са ни лъгали от малки се нарича военна пропаганда. Най-мощната бомба и тн..- фантастика. Дори познатите ни кадри с пламващи къщи и коли от 60те, са правени в студията на Холивуд, за да държат народа в страх. После и други страни се включиха в "пакта", Русия, Израел..

17

ogog

преди 3 години

До Анонименах ти невежа, как ги хвана че те лъжат за полуразпада.Ти уoutube ли гледа че да разбереш какво е полуразпад. Има цяла наука, ама ти се светна от 5 минутен клип в нета че те лъжат. Тииииии, гении на вселенския разум.

16

Анонимен

преди 3 години

Лъжата фукушима и лъжата Чернобил - ако урана и плутония имаха време на полуразпад 500 хил години, както се твърди в научните трудове, и до ден днешен нямаше да може да се мине през Хирошима и Нагасаги, където бяха пуснали уж бомби. Пуснали, ама обикновенни. Още на другия ден се вижда японски войници да обикалят по къси *** на снимките. Фукушима същата работа - тийновете налазиха района още месец след това, а Чернобил се превърна в туристически обект. При полуразпад 500 хил год, да бе измамници

15

Анонимен

преди 3 години

Истината за Фукушима и за реалните размери на замърсяването ще излезе най рано след 20г. Големите началници капиталисти и строители на централата ще чакат да мине давността за да не ги съдят да за престъпления срещу човечеството.Подразбира се косвено че Чернобил е детска играчка в сравнение с Фукушима. Неслучайно след тази авария света изведнъж спря да развива ядрената енергетика. А едно време се говореше че един ден ядрените реактори ще са навсякъде. Всичко е въпрос на интереси!

14

Анонимен

преди 3 години

2:45 ч. 2+4+5=11месец март 11 ден21-век 11 година1 на всеки 10 души загива = 1+1+0=11470 хил. души евакуирани 4+7+0 =119 по рихтер18 хил. души загиват 1+8 =9Някой оче нещо да не е разбрал? Това си беше ритуално убийство, както 9/11 2001 търговския център.

13

до 9

преди 3 години

Хахаха !!!!!!Пич,това е класика!!!

12

бай Тъпчо

преди 3 години

Абе когато тука няма трагедия някаква, журналайките ги пращат в командировка по гугъла, да търсят де що намерят-само плач и сълзи да има, та ако някой му е станало днеска от нещо хубаво, бърже да са поправи и са съпикяса.Да му се свие отвътре всичко на топка и да му се прище, да иде да я изплюе на бюрото на журналайката, та драго да и стане...

11

до 11

преди 3 години

Как на турски бе другарю,бяха си роми...

10

Анонимен

преди 3 години

Краварите и на нас ще ни построят такава АЕЦДемократична.А Борисов ще избегне затвора

9

Анонимен

преди 3 години

Краварите и на нас ще ни построят такава АЕЦДемократична.А Борисов ще избегне затвора

8

Двойни стандарти

преди 3 години

Аварията в Фукушима е 50 пъти по голяма и опасна от тази в Чернобил но затова се мълчи и няма *** филми..

7

Росен Плевналиев

преди 3 години

Кога бях *** 17,ми викаха Нагазакито..аз си мислих че е мотор!

6

Ямболски цървул

преди 3 години

До 3Съгласен съм с теб,ама гледай как пак ще спечелят!

5

Анонимен

преди 3 години

И след това заснеха поредния филм за Чернобил и нито един за Фукушима.

4

Росен Плевналиев

преди 3 години

И Гълтам до капка ...и използвам американсли мокри кърпичи за след това

3

Анонимен

преди 3 години

Ние в България отбелязваме 12 години трагедия от управлението на мафията ГЕРБ.При нас всичко е трагично заплати, пенсии, здравеопазване, образование, пътища, инфраструктура а най трагичен е случая с онова подобие на премиер.

2

Анонимен

преди 3 години

Силното земетресение с магнитуд 9.0 по Рихтер предизвика масивно цунами, което предизвика ядрена катастрофа в АЕЦ на Фукушима "Даичи". Прегряха и се взривиха 3 ядрени реактора и съдържанието на активните им зони замърси радиоактивно земята, водата и въздyxа.

1

росен плевналиев

преди 3 години

И аз на комсомолската бтигада имах тройна трагедия...но бързо ми хареса!