20

Анонимен

преди 3 години

Моя опит с ваксинирането е, че няма как да докажа че съм минал първата ваксинация, нищо не ми дадоха като документ, не знам дали ще ме потърсят за втората доза.

19

Анонимен

преди 3 години

Дефицитът с ваксините се решава просто по капиталистически - ваксините стават платени и примерно по 20000 лева за доза и дефицита веднага изчезва.

18

Анонимен

преди 3 години

То цялото "управление и контрол" на епидемията си е пълен хаос от самото начало. Мутрите за една година не се научиха какво да правят и няма и да се научат - заети са да крадат като за последно. Дано наистина им е за последно.

17

Анонимен

преди 3 години

Цитат: Д-р Миндов попита здравните власти как ще решат този дефицит. "Ние сме като в развития социализъм - преди се редяхме на опашки за закупуването на банани, а сега се редим за ваксини".Докторът да си гледа медицината и да не се бута в икономиката. Дефицитът при капитализма винаги се е маскирал, като се намалява платежоспособното търсене, чрез увеличение на цената, което тук е неприложимо. При капитализма има мниго повече дефицити отколкото при плановите икономики, но ги крият чрез цените.

16

ЕМА

преди 3 години

Такааа според първоначалната информация, въпросният случай е един на 3 милиона и не може да се намери пряка връзка с ваксината. НО разследването продължава и някои държави са спрели партидата за по-сигурно.Пълната информация тук: https://ema.europa.eu/en/news/covid-19-vaccine-astrazeneca-prac-preliminary-view-suggests-no-specific-issue-batch-used-austria

15

Да

преди 3 години

Цялата държава отдавна е в хаос. Виновни обаче няма.

14

Анонимен

преди 3 години

Явно ..не всички лекари да платени)

13

Анонимен

преди 3 години

Тотален хаос при ваксинацията срещу коронавирус. Видими резултати от ГЕРБавата организация.

12

Читател

преди 3 години

Забележете,Лекар заявява,че при ваксинацията хаосът е тотален.Къде се завря "генералът" с черната униформа? Поне с още 10 повече ще са милионерите у нас,при тази мътна "вода",която е заляла цялата държава!

11

Чужденец

преди 3 години

То кога нещо не е било хаос у вас, от байтошево до сега!?

10

до8

преди 3 години

Ами има смисъл - ако отидеш и те ваксинира и заедно с това се заразиш - ваксината няма да те спаси...

9

до7

преди 3 години

Предполагам си избрал Астрата. Другите май ги няма налични за простолюдието.

8

нЕкой

преди 3 години

Криво-лЕво върви ваксинацията. Ей, го над 300 000 са вече. Хоеата искат сигурното, затова не ходят при личните лекари а по пунктовете

7

Накратко

преди 3 години

На мен пък точно личния ми лекар ми каза че няма да ваксинира щото при него идват много болни.Абсолютни глупости ми наговори.

6

Накратко

преди 3 години

Ми не знам дали има хаос но днес се ваксинирах с точно избраната ваксиа и в определения час и след мен си доиде човека с часа за 9.30.И всичко за сега си мина гладко и без блъсканаци.

5

Тонката

преди 3 години

До ВМЕСТО ОБИКОЛКИНе сме е щото ще го сурвакат ако го видят там , гавазите дето го вардят нема да му помогнат

4

ГЕРБАВА РАБОТА

преди 3 години

ако ставаше дума за далавера нямат равни, за нещо полезно не ги търси

3

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ

преди 3 години

и може да се ваксинирате някъде към 2050г. Заедно със санирането ще приключат тогава на 70% от сградите, които лишия СОЦ построи за 30г

2

ВМЕСТО ОБИКОЛКИ

преди 3 години

с джипката по селските пътища ТИКВАТА да обиколи поликлиниките и болниците

1

Анонимен

преди 3 години

Браво да живей живей труда.