67

Анонимен

преди 3 години

Горкото царче, какво го пиле окълва, свършиха англичанките, че на другия край на света отиде да я търси.Още нищо не е видял от нея...

66

Анонимен

преди 3 години

Меган по-скоро прилича на жена прекарала серия под солариума. Не съм се замислял дори за цвета на кожата и.

65

Идеалист

преди 3 години

Защо ми се струва, че кралската фамилия не признава за свои член Хари. Прилича на майка си, но няма черти на съпруга на своята майка. Меган е просто приятна американка и със съответното възпитание. Като всяка майка се бори за по-добър живот на детето си. По-добре е, че напуснаха двора, може и по-лошо да завършат. Ръцете на двора са много дълги. Ако беше жива вайка му нямаша да е така.

64

Анонимен

преди 3 години

hari kato ne go iskat za kral v anglia...moje da mu izleze kasmeta da go vzemat za king v harlem ...;-)

63

X

преди 3 години

На тез два *** трябва да се спре да им се обръща внимание.Иначе църната веднага изцеди рижавия слабоумен клоун с 20 милиона за имение в америка.

62

Анонимен

преди 3 години

До 67Американците постоянно се майтапят с англетата, онези уж колониална сила и все им се молят да ги спасят ( 2-те световни войни) :))) Хитлер ако е искал е щял да им превземе мъгливия и дъждовен остров, обаче ги е смятал за "арийци" и се е насочил към голямата му цел - СССР, там си сложи надгробната плоча :))))

61

Венера

преди 3 години

Всички жени трябва да се съюзим

60

Анонимен

преди 3 години

Опра да интервюира и Дубайската принцеса.

59

до 60

преди 3 години

Това е ясно пред 1917 година са отрязали бюджета на кралското семейство, криза закони и от там и ограничаването на титлите в което попада и сина на Хари.Но нали не очакваш от Меган да познава английските закони , та тя етикетите не можа да научи ,а ти законите искаш да знае, няма как да стане.Опра също не е длъжна да знае законите на чужда държава.В Америка ако имаше титли ,тя би ги раздавала на чернокожи но там няма титли така, че няма значение важно е да има забавление за сметка на агли.

58

някъв

преди 3 години

До Само ТАКАаххахахахахахха правилно бате

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60То си е ясно, че тя ръководи парада, хиена е !! :)))) Харесва ми външно, оказа се и много оправна, даже се кефя, че го сипа обилно на кралските ретарди, не го очакваха :)))) Иначе Меган си е жена за слабоумен богаташ, може да му върти главата накъдето си иска, просто се усмихва и всички се захласват колко е "добричка и готина" :))))

56

До Хари

преди 3 години

Хари може да е бунтар обаче печелеше поданиците и имаше подкрепа им, същото важи за майка му Даяна тя също имаше подкрепата на поданиците, докато Меган така и не впечатли по никакъв положителен начин поданиците си ,дукеза без подкрепа на поданици се оказа тя,без подкрепа на поданиците нещата не стават,освен красота трябва си и умения да печелиш народната подкрепа .Далече е от уменията на Хари и Даяна, те са бунтари ,които очароваха англичаните и това им защитава титлите.

55

Анонимен

преди 3 години

Още ли ни занимават с простолюдието

54

Анонимен

преди 3 години

Голямата лъжа е, че детето и е лишено от титла и охрана. То няма право. Независимо от цвета на кожата. Само на първия син децата са с титли защото по едно време са се раздавани на килограм. Право на охрана имат само кралицата и съпруга й. Принц Чарлз и Камила. И принц Уйлям, съпругата му и децата им. Лесно проверимо. Но за "великата" Опра и екипа й това няма значение. Важна е сензацията и темата за расизма. А колко е истина.....

53

Ромка

преди 3 години

Трябва да се включи в тая сърцераздирателна история. Може да изневери с ромско момиче да забременее и да се завихри нова драма за правата на членство и привилегии по наследство към кралската фамилия, която от векове се е градила на извънбрачни деца и връзки с прислугата и роби поданици. Вече кралската чистокръвност ще бъде не синя и синьо кафява с черни примеси.Дай Бог дано да прихванат и ромски корени и гени.

52

Само ТАКА

преди 3 години

ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПУСНАТ И РОМСКИ КОРЕНИ И ГЕНИ в кралската фамилия и да е от засукана млада ромка от факултето или филиповци.

51

Анонимен

преди 3 години

Меган е поредната кифла, която се опитва да осребри "расизма", уви тя дори не е чернокожа. Нагла, треторазрядна актриса, която реши, че е хванала бог за шлифера, но греда...

50

Анонимен

преди 3 години

За всичко е виновен Хари. Свършили се белите моми в Англия ,та се ожени за разведена американка!Рано или късно Хари ще прозре ,че Меган го е хванала за носа и се гаври и с него и с фамилията му!

49

Анонимен

преди 3 години

До някъвНие сме расисти щото не ги разбираме нещата много добре, или си българин или си в коша :)))) Аз също съм донякъде расист, но пък съм срещал , които се държат по-добре от нас, разбира се съм виждал и такива които не може да ги погледнеш, същото се отнася и за расовите "арийци", тоест нас :)))))) Даже някои купонджии ми мязат на араби или от анадола, иначе не са ци*ани, просто въртят гюбеци :))))

48

Хари

преди 3 години

много обича да подлудява баба си - като беше млад редовно буйстваше и се биеше по баровете, изявяваша са като расист, фашист, женкар и т.н. сега си е избрал булка дето да му помага да ги подлудяват и скандализират заедно... Предполагам много ги мрази и искрено ги обвинява за смъртта на майка си. Мегън - чукът на Британия - така ще я запомни историята.