184

Анонимен

преди 3 години

Тоя Клоун ... Освен да ми къса билетчето в театъра, за друго не бих го назначил ...А, вие, преститyтки, му цитирате мнението ... Че даже и професор го наричате ... Е6а си жалкия слугинаж ...

183

хах

преди 3 години

Махайте го тоя дъртак! Той разбира колкото магаре от магданоз и не знам кой му даде баш на него титлата професор!?

182

Случаен минувач

преди 3 години

Наши медици патентоваха лек срещу коронавирус. Идеята дошла от публикации на китайски учени, които доказват, че билки успешно блокират развитието на тежка симптоматика при заразени с коронавирус. Проучихме възможните комбинации, важно беше да използваме такива билки и натурални съставки, които да въздействат върху различните сфери, които поразява вируса, обясни пред Труд д-р Камен Стойчев.Формулата представлява комбинация от специално подбрани растителни екстракти, витамини и минерали.

181

Анонимен

преди 3 години

Тоя е фантазьор.Пускат нови ъпгрейтнати модели на вируса а той ми говори за по-малко болни.Май му е превряла главата.Ваксините вече не действат за новите щамове.

180

трябва

преди 3 години

да се гласува закон срещи антиваксери, конспиратори и откровенни лъжци като повечето анонимни форумци, и този закон трябва да е много много строг, да се приравняват деяниата им на тероризъм, благодарение на тези изродии всичко в момнета се случва. ако си лежат зад решетките и нямат достъп до интернет до сега да сме забравили за виръси и за пандемии

179

Анонимен

преди 3 години

Бай Шиле, това за "белтъка на шипчето" го запомни - ще ти бъде повод да се усмихваш, когато ти надяват примката на вратлето.

178

ЖЖ

преди 3 години

Лъжете нагло. Вирусът повтаря. Наесен 16000 мортос.

177

Грез дей

преди 3 години

Най сетне за три години хванах хремаНяма грип няма инфлуенца.Шопска глава трудно увира. Вари се спаве . Готова е като умекне павето.

176

Гневен

преди 3 години

До АнонименЕдинственото право,което имаме като народ,е да умираме безропотно под диктата на соросоидния слугинаж,който за огромно съжаление управлява държавата ни и безмилостно избива народа ни!!! Най-бедни,болни,на първо място по смъртност в света и най-бързо изчезващи!!! Взетите комисиони за скапаната "Астра" вече са в сметките и чекмеджетата,тъй че смъртта дебне отвсякъде,а изход отникъде!!!

175

факт

преди 3 години

До АнонименНЕ

174

факт

преди 3 години

ЕСЕНТА УВОЛНЕН

173

Анонимен

преди 3 години

ЕК одобри Астра Зенека, но сега като гледам страни като Дания, Норвегия, Италия (сигурно и други страни) спират употребата на тази ваксина. На нас ще ни се даде ли право да си изберем ваксина или на късмет.....

172

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 166 "Ние направо паметник трябва да направим на Ковид-19 и да пише на него "Вечна памет за убиеца на всички вируси"...Ама как така вечна му памет, като си е жив-живичък КОВИД-а! Вечна слава, колега!

171

Анонимен

преди 3 години

И не трябваше ли да има вече ваксинирани над 1.5 млн.като в Сърбия.И тези управници най-важното не осигуриха за народа колкото и да е глупав не заслужава да мре.Тези дето се бият в гърдите колко ги уважават в Европа сега се крият и мълчат като футки по този най- важен въпрос.Ваксините са спасението.По-умните и по- богати народи вече се ваксинираха.

170

FF

преди 3 години

171 Евала за мнението... ми явно тия полети с старите грипове са отменени... схемата е една и съща поръчкката друга... ама досега и аз не съм разбрал как ги пускаха...та с точност до седмица...Ей сега идва, скоро с първия сняг щам А, щам Б после планиран друг... Знаят мерзавците всичко ...ама за хората... лимонче с содичка...

169

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНяма инфаркти,инсулти,стомашни заболявания,очни заболявания-всичко е Ковид.

168

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНяма инфаркти,инсулти,стомашни заболявания,очни заболявания-всичко е Ковид.

167

ТЪп

преди 3 години

С какво съм виновен аз, че детето трябва да ходи на училище а в работата шефа каза че вирус нема и който умре си е за негова сметка. Болнични не плаща.

166

Анонимен

преди 3 години

Тоя що НЕ си носи АРАБСКАТА маска ??? Нали трябва да дава ПРИМЕР като министър.. И всички останали около Борисов да си носят АРАБСКИТЕ маски като някакви турски кадъни или Евнух, РОби в харема на арабин- Ислямист.

165

Анонимен

преди 3 години

Професорът може ли да обясни защо само Ковид-19 ще изчезне с масово ваксиниране, а останалите вируси и грипове изчезнаха почти БЕЗ никакво ваксиниране? Как така се случи това? Без ваксини, а грип няма. Миналата година януари и февруари месец учениците 2 пъти излизаха в грипни ваканции. Какво стана с онзи грип? Мигрира на Марс ли? Доколкото знам в България традиционно само 2-3% от хората си слагат противогрипна ваксина, а грипа изчезна. Уау, някакво чудо ли се случи? Ама как така професоре?