75

Фантомас

преди 3 години

Хайде стига ни занимавахте с ***!

74

мария

преди 3 години

това не е жена! Това е хищник!До Анонимен

73

Анонимен

преди 3 години

bezdarni artizti prodavat bludkav teater...

72

Бай Онзи

преди 3 години

Днес за първи път съм благодарен че спря тока и карам на батерии !Щото който и електроуред да включа , от него почва да се чува :"Мегън и Хари ,Мегън и Хари ....."

71

Анонимен

преди 3 години

Какво значи расизъм? Ако кажа на някой,че е бял - няма проблем. Ако кажа на някой,че е черен - тогава съм расист.

70

Мда

преди 3 години

Зарад едни чорапогащи сега ще се налага да работи. Прав е бил Чарлз Дарвин за разликите в мозъците и интелекта на различните раси.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67Не знам. Не съм чул скоро да са организирали маршове за нацисти, да се събират и да викат хайл хитлер на футболни срещи, а отдоло да има по 40 000 лайка ...

68

Анонимен

преди 3 години

Опра ще ги опрай не че нещо расиско *** то се вижда паричките къде отиват пък уж имало расизъм мола ви се..

67

Анонимен

преди 3 години

Обаче когато американка / американец ги обвини в расизъм или някакви други дивотии, британците вият на умряло и си дават оставките :))) Наистина били 51 щат на Америка англетата :))

66

Анонимен

преди 3 години

Хубава работа ама *****ска. Такава е нашата поговорка и звездичките сами си ги сложихме.

65

Анонимен

преди 3 години

Меган им го сипа хубаво на наглетата, горките сега вият на умряло че не били расисти :)) Нали ни изтипосаха пред свето какви расисти били българите, въпреки че те самите са измислили расизма, наглета сър :)))))

64

Анонимен

преди 3 години

Техните проблеми са донякъде както във всяко семейство. Две булки. Все едната ще е по-добра и по-изискана от другата. Кралското семейство имат власт, каквото и да се говори. Чудя се дали това не е заговор да се срине доверието към кралицата. Меган явно била изкусена да го свърши. Играе ролята на жертва. Съгласете се, ако имаш 2 дъщери, все едната ще е по-добрата, или ще е получила повече грижи и внимание от другата. Завист. Гордост. За съжаление, си развалиха семейните отношения.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50В случая интервюто е било таргетирано именно за американското общество, където от известно време ютубърки се сещат и споделят, че са потомки на африкански царици или каквито се наричат роялтийз.

62

Анонимен

преди 3 години

Много жалко защото след *** на Даяна бащата отгледа образова и задоми и двете момчета както се полага, но единия излезе неблагодарен а жена му дори не заслужава коментар. .

61

Анонимен

преди 3 години

Аз ако съм на Хари, ще се направя на толерантен специалист, ще си взема още 5-6 женички като брачедите от Исляма, да си се джафкат по между си, а не тая да се прави на единствена, незаобиколима и обидена.

60

Ум патки пасе

преди 3 години

Мегън беше седнала на мекото и лекото - високо положение без сериозни задължения, изискан разкош, дето само отбрани могат да го видят, камо ли да живеят в него, огромни суми автоматично превеждани на семейството от тати Чарлз, децата, че и внуците й подсигурени до живот. Ей, малко й се видя. Кралицата до коляното си я слагаше, ама дискриминирана била. Сега да се издържа.Веднъж в живота на рамото каца печен пуяк.

59

Анонимен

преди 3 години

Тея двамата имат имоти и инвестиции на стойност поне 10 милиона паунда. И това беше преди цялата олелия. Утре ще се продават дизайнерски дрехи, дето уж Меган ги е шила на ръка. Сега ще направят и риалити шоу. Кардашианките вздиха по 5-6 милиона на епизод за помията си. Тези ще вадят повече. Кардашиянките изкараха 14 сезона. А аз седа и си мия, че 30 лева на час е добра заплата ....

58

Джон Фостър

преди 3 години

Еднопосочен билет на колибарката,съпровождана от рижият "любовник",ще разреши проблема в кралството завинаги.Ходила,живяла по света,"каца" на рамото на малоумникът и започва да обръща живота в монархията с хастара навън.

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54И да харесваш и да не харесваш, все тая.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55То не, че имаха пари и преди. Как да ти го обясня - все едно си на 14-15. Живее ти се, ама мама и тате държат всичко. Реално те притежават даже и гащите ти. Ти нямаш нищо. Ако кралицата реши, утре няма да имаш храна. Освен това, нямаш реални умения, за да се хване на работа, обаче не си на 15, тепърва да почваш, а на 30. Така че си в едно много гадно лимбо. Да, някои са супер доволни от този живот, но други не толкова.