13

до 7

преди 3 години

Как се хваща коронавирус в затвора е същото, както се хваща в ареста. Кристиянчо, твоят адаш, е в ареста. Да обясним, все пак, че в ареста има свиждания, има кухня, има милиционерски персонал, който развежда арестантите. Демек, не е изолиран бункер, като замъка Иф на Граф Монте Кристо, например. Да обясним ли сега как се предава коронавирусът или започна да стопляш?

12

бай Ламби

преди 3 години

До кристинаГоспожо Кристина, най-вероятно не е чрез въздушно-капковият метод.По-скоро е чрез кожно-постъпателно-изодзадзе-проникващият метод, който е силно разпространен в българските затвори и е виновен за повечето вирусно възпалителни инфекции които засягат пребиваващите там индивиди.

11

1234

преди 3 години

Да свиква, какви по леки мерки... Тежък живот го чака наркомана...

10

wtf

преди 3 години

Този е изключително нагъл и лигав.

9

Докога?

преди 3 години

През ден ли ще четем, че иска да излезе? На какво основание? Доказаха, че лъжат заедно с гаджето му, че се е опитвал да помогне. Свидетели опровергаха. Истината е ясна. Бил е друсан до козирката и абсолютно неадекватен. Какво още има да разглеждат и защо не е в затвора, а в медиите нонстоп?

8

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше убил Милен Цветков,а беше някой незивестен човек отдавна да са го пуснали срещу едно подкупче. Ама сега цяла България гледа случая с интерес и схемата е по-сложна. Делото ще трябва да се точи с години,за да се замаже положението. Иначе има записи,експертизи,свидетели,показатели за наличие на дрога в кръвта. За една седмица всичко трябваше да е приключило. Обаче тук елементарен случай се точи с години.

7

Анонимен

преди 3 години

Е нормално е да иска да излезе, всеки иска свобода , но въпроса е да не му се позволи да излезе в следващите 25 - 30 години , това е!

6

АнонимеН

преди 3 години

С ЛЕКОТА МОЖЕШЕ ДА УБИЕ СЕМЕЙСТВО С ДВЕ ДЕЦА КАКТО И ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС !!!ТОВА ДА ТИ СЕ ЗАСИЛЯТ И ДА ТЕ ДЖАСНАТ ОТЗАД ДОКАТО ЧАКАШ НА СВЕТОФАР МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ВСЕКИ!-----------ТОВА Е ОПАСЕН ПРЕЦЕДЕНТ И ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ ПРИМЕР И ПРИСЪДАТА ДА Е ДВОЙНА!!!

5

Странджата

преди 3 години

А бело не иска ли ? И защо още е в ареста а не в затвора ?

4

кристина

преди 3 години

добро утро на форума.. замислял ли се е някой .. как се хваща корона вирус в затвора???

3

Анонимен

преди 3 години

А местанов защо не е в затвора??????

2

Хахахахахахахаха

преди 3 години

На тоя сигурно вече са му разширили диаметъра на *** в ареста. В ареста няма такива неща, но ще бъде много популярен в Софийския централен затвор, ще стане Мис Пролет/Лято 2021 :)

1

Анонимен

преди 3 години

Ще излезе от ареста когато Милен излезе от гроба, гнiда.