24

Satya

преди 3 години

Питам се какво Голямо е скрито зад всичките тези глупости. Дали не е Голяма Банкова тайна за промени . Защото винаги има нещо от което искат да ни отклонят вниманието с бла бла. За нея е ясно ,че е РR. Тя е артистка и в живота.

23

Анонимен

преди 3 години

Намеквам ти най-лаконично, че Питър е име, а хаха е възклицание, пък ти си прави изводи колкото си способен.

22

Дъра-бъра

преди 3 години

Три дена предварително са направили РЕПЕТИЦИЯ за сватбата. Не може да се маят пред камерите на половин свят кой къде ще застане и какво ще рече. Такава подготовка за обряда правят и най-обикновени семейства, но по-набързо. Ако е имало действителна венчавка, нима свещениците ще играят театър да ги венчават пак? Мегън слъгва, иска да омаловажи височайшето внимание, което получи от кралското семейство по време на сватбата.

21

Анонимен

преди 3 години

Меган напълно я разбирам. На чист дупнишки *** . Но това рижото подобие на мъж , Ей тоя трольо ама хич не го разбирам. До никъде няма да стигнат , понеже действията им показват , че незнаят защо изобщо живеят.

20

Анонимен

преди 3 години

За колко пари става дума?

19

Хабиб ибн ал Дауд

преди 3 години

Уж ще се издържат сами а в същото време печелят слава,симпатии и пари на гърба на короната. Срам и позор за Великобритания и този хиляда годишна конституция.

18

Анонимен

преди 3 години

Питъре, Питъре...В Англия живеел...Това твоето живот ли е?Да лигавиш питоните на пакистанците в бараките за по пет паунда.

17

Анонимен

преди 3 години

Маркълката е хитра и добре го работи маминия лигоч.Така го е хванала за т.опките,че дори и глупакът да се осъзнае,ще й плаща доста,при евентуален развод.А на Маркълица и да не й се обадят от Холивуд ,ще съчини поредната лъжа,я на расова,я на полово-дискриминационна тематика и ще стане президент.Баба Хилари я поздрави за смелостта -те са си от една гнусна клика...

16

Питър

преди 3 години

До хахаДори не е близо.... И какво общо трябва да има избран на някакъв сайт псевдоним с името? Кажи, де. Щото иначе ние трябва да си помислим, че твоето е Хахо, в най-добрия случай.....

15

Анонимен

преди 3 години

Briefly, една незадоволена актриса, конфликтна както със семейство си, така и в кралския дворец, иска всички да я гледат в очите, да е център на внимание. унижава подчинените си. Непрекъснато говори за freedom, independence, compassion. живей си свободно с малкото пуделче haz, но не злепоставяй другите заради облаги. Какво спечели като наплю RF пред света? наистина се изисква голяма наглост и арогантност затова.

14

Анонимен

преди 3 години

Ами това си беше направо PR, едно псевдо-интервю. Предварително нагласено между две приятелки съседки. актрисата пресоли мандата. Разчувства публиката с помислите й за самоубийство. вкарана в дълбока депресия, защо не е потърсила медицинската служба на кралството? Такива случаи подлежат на лечение с антидепресантите, психоанализи и пр. Оставам с впечатление, че тази персона,с големи претенции и мания за показност, и величие, лъже най- нахално. За дивиденти готови на всичко.

13

хаха

преди 3 години

Като се замъкнат от Тутракан в Лондоня и веднага фанат да си изкилифенчват имената - Питър, вече 15 години. А преди туй сигурно е бил Петър, в най-добрия случай.

12

Анонимен

преди 3 години

Питъре, хич не ми пука

11

Питър

преди 3 години

До Анонимен 15 Виж сега, живея във Великобритания сигурно 15 години, но напоследък забелязвам рядък феномен: мнението на болшинството българи по различни въпроси ВИНАГИ съвпада с мнението на най-кофтите британци - бедни, необразовани, обидени, расисти, ксенофоби (мразещи българи и румънци в червата си), агресивни, ***... Боли ме, че "средната класа" българи са на един акъл с тия ***... Образованите, интелигентните, средната британска класа са обикновено на обратното на тяхното мнение.

10

Анонимен

преди 3 години

Тея хора в българия незнам дали и пед процента са ги чували.

9

Анонимен

преди 3 години

До ПитърМного смешно е единия да говори за германската студенина на английската кралица, а ти - за емоционалната топлина на българската жена. Да не си обидения от мен по-долу Ангелов. Последно какво искате - Хилари Клинтън ли

8

Питър

преди 3 години

МЕГАН МАРКЪЛ - ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ТУТРАКАНСКАТА СЕЛИЩНА СИСТЕМА

7

Влади

преди 3 години

Още като я видях тая дърта Ци.нга - Ман.га, си казах тая ще прави мръсотии. Е, прав май бях. Слушайте друго предсказание : Рижият ахмак ще бъде натирен, разорен и ще се върне с подвит куйрук при баба. Ама ако баба не е жива... Имение от мама, (щото той май не е от тате), някъде далеч и тю-тюю, никой не го помни.

6

Питър

преди 3 години

Тая БГ журналетка защо се е превъзбудила така и говори с такъв апломб??? И тя се отърка в знаменитостите, ама така яко се отърка, че да ги заболи.......Григорова, айде да не преиграваш. ХОди намЕри принца с големия... кон, за да се успокоиш. Или поживей малко в англоезична среда, за да разбереш кой кой е и за какво се бори

5

Мнение

преди 3 години

Кралската двойка е Уилям и Кейт. Като не могат там да хванат дикиш с това поведение се харесват в Америка. И стават тяхната популярна двойка. Отделно, като се откажеш от всички кралски привилегии, си трябват пари да се поддържа стандарт. Само от интервюто се прибрали десетки милиони.