115

Анонимен

преди 3 години

Боцко нали е полицайски генерал - това е резултатът.

114

Слушай внимателно 2:

преди 3 години

Тоест натрошената глина е вече долу - това което трябва да се долее и напомпи долу са две неща - траен депозит на въглерод (есенни листа и листна маса) и трайни съединения на метан (оборски тор и фекалии - има и азот в него ама няма начин) - големият майтап е, че някакви псевдо инжинери казват, че сместта не е достатъчно здрава да изравни налягането и да извади водата отгоре. Да ама не - става биоцимент и се случва и химична реакция на изсъхване и спичане.Запушва дупката и подземните реки нагоре

113

Слушай внимателно:

преди 3 години

Пояснения: Някога преди много вреем гледах един документален филм за мравуняк. Някакви учени умници искали да разберат какво точно се случва под земята в мравуняк на двеста години. Взели разрешително да очистят мравките и да излеят специална смес, която след изсъхването си да могат да разкопаят внимателно и да видят мравчия град. След десет цистерни се появява огромен град от тунели и пещери. Те това са шистовите щати - обаче долу е пълно с вода, цялото. Плюс натрошена шистова скала ...

112

Заслужавате си го!

преди 3 години

И по Тиквопоклонничество :)

111

Анонимен

преди 3 години

Китай и Русия са най-лошите, а след това е България.

110

Българин

преди 3 години

Стаден принцип

109

Българин

преди 3 години

Без братята ще сме към последните места, и статистиката може да го докаже, само че ще стане расизан ако някой се заеме да сметне процента без братята ни. И точно това ненаказано беззаконие вбесява останалите и ни озлобява към тях. Но пък това е целта на правозащитните организации да ги държат необразовани и зависещи от тях, че да точат разни грантове най-вероятно перящи пари и да съдят държавата за нехуманно отношение. А всъщност нехуманните са те дондуркайки ги като домашни животни развъждани

108

Анонимен

преди 3 години

До ПроСТоТоИ от къде тая сила да обвиняваш другите в "тъпота" ,при положение че сам и доброволно ( защото явно се познаваш много добре ) си се нарекъл "Простото" ?

107

1w3

преди 3 години

Просто много шведи на хранилка...

106

Анонимен

преди 3 години

Доларстат: България строи руски проекти и е пета колона на Русия.

105

Наблюдател

преди 3 години

Е от кога Факултето стана България бре *** с мисирките !

104

до 117

преди 3 години

Чернобил е причината за започване на перестройката, така че демокрацията в социалистическите страни и Чернобил са неразделно свързани. Е Китай е изключение но те не са толкова били зависими от СССР.Докато България е силно зависима от събитията в СССР.

103

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧернобил е цвете в сравнение с опустошенията от демокрацията.

102

Анонимен

преди 3 години

Бойко е казал - работа, работа и само работа :)) Тато е казал - снижаваме се, снижаваме се и само работа....добър ученик е Вожда :)))

101

до 111 Цеко

преди 3 години

Не точно и САЩ подържат подобни групи за които е характерно че са N то поколение безработни и неграмотни.Системата е такава че създава такива групи има политическа изгода да има такива групи , ползват се при необходимост управляеми са.Така че в България просто дезинтегрирахме такава група, за да пасва на новата политика, обаче се оказа не е толкова елементарно и вече почнахме да се опитваме да ги интегрираме отново .

100

ПроСТоТо

преди 3 години

Абе TРАBЕPС, TИ природно ли си толкова TЪП, или го тренираш усилено???

99

ПроСоТо

преди 3 години

"рибата се вмирисва откъм главата"..След като "Главата но държавата" вече 12 години е ДОКАЗАН престъпник и вандал,какво да очакваме от "раята",на която и без това не й трябва много агитиране за да върши престъпления..Трагичното е ,че както гледам,СВЕСТНИТЕ така и няма да успеят да се ОБЕДИНЯТ срещу Престъпната Шайка...И тя ще продължи да дерибейства.....Така че тая година на първо място в ЕС по престъпления и вандализъм,а след следващите три години на "Борисоглу 4"-и първи В СВЕТА!

98

asd

преди 3 години

Работа работа работа тая година в европа догодина в света але але але

97

Анонимен

преди 3 години

Вандализма не трябва да се брои за България това е тест за здравина.Виждаш например една нова пейка или кошче за *** които изглеждат паянтови и отвътре ти идва да ги строшиш все пак ние сме хуни и така казваш или ги правете здрави или не ми ги слагайте тука да ме ядосвате

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102"Според редовните тро*ове, всеки които пише против бодигарда е мързелив и некадърен :)))"Тоя па, щото писал против бодигарда. Щото писа, че живееш зле и мизерстваш. Аз не знам кадърни хора с читави професии да мизерстват или да живеят зле, тъй че това няма нищо общо с "бодигарда".Ахахахаххааа, как веднага си търси оправдания!