115

hhhhh

преди 3 години

До ЗаратаКъде го видя този бум бе мало...мник.Нямам нито един приятел или познат на приятел да е болен.

114

Анонимен

преди 3 години

Благоевград -- полезните *** на властта

113

Танер

преди 3 години

и що отвориха :(

112

Един.

преди 3 години

И, кво? За 14 дни вирусът ще изчезне... Той и сега така се е притеснил от това затваряне, че направо е спрял да се предава. Затварянето не променя нищо!!! Особено пък когато хората са недисциплинирани...хората, да се чете българите.

111

Жена

преди 3 години

Чакайте бе 5месеца чакаме да отворят. Още не сме пазарували.

110

тодорова

преди 3 години

Всеки случай този тон не е от най-добрите. Престарали са се.

109

тъй де

преди 3 години

Винаги съм смятал. че там има нещо гнило.....................!

108

Анонимен

преди 3 години

Борисов трябва да бъде заклан като дива *** на жълтите павета и да изтекат всичките *** от парите, дето е откраднал и изял! Това трябваше да стане още преди година

107

Анонимен

преди 3 години

Тези ояли се членове на ГЕРБ, които си вземаха заплатата цяла година без един ден да отидат на работа и да се трудят, да не занят много и да не поставят условия. На хората им писна от безпаричие и кредити.

106

Анонимен

преди 3 години

Още ли има *** които да вярват в това което им се говори и показва една година ви лъжат и подчиняват. За да ви внушат нещо което не такова за каквато ви го представят.Вируси винаги е имало и ще има. Най големият вирус е невежеството на хората и това че са спряли да се развиват.Създават ви нов световен ред- а немислещото човечество неосъзнато стои и гледа и не знае къде се намира.

105

Ники

преди 3 години

Не е редно такива ограничения да влизат в сила още на следващия ден, ситуацията не е толкова драматична. Всяко действие трябва да е с идеята, че има планирани важни неща. Можеше да се въведат от петък или понеделник. Проблемът, който създава незабавното влизане в сила на мерките, ще има силно негативен ефект върху училищата и учебния процес.

104

Мундир

преди 3 години

Какви молове в Благоевградско? Прах в очите на хората. В Благоевград има точно мол и половина, фитнес залите (а не центровете) се броят на пръстите на едната ръка, два театъра в Благоевград, а официалните! школи за извънкласно обучение са няколко в града. "Молове!" извън Бл-град няма. Македонците не обичаме да ходим на театър, фитнес и центрове за развитие. Уж грижа за хората, а то замаскиране на нищоправенето и личните интереси. Е, идват избори. Простаци, ние виждаме какво не правите.

103

Solar Power

преди 3 години

До Pegula: Напълно си прав/права. Решението е само 1 и то е ваксина. Проблемът е ,че Амон Ра заложи на евтинджос ваксина от 2лева която още не беше одобрена по това време. За разлика от нас Гърция и Румъния заложиха на РНК и в момента имат ваксинирани 3-5 пъти повече хора.

102

Анонимен

преди 3 години

Киро Брейка познаКиро Брейка - ОригиналаПОЗДРАВЯВАМ ЩАБА, НОВА, БТВ и БНТ

101

Анонимен

преди 3 години

Тотално съсипаха бизнеса.. вече само ще купуваме храна и хапчета... стига да има с какво...

100

До70

преди 3 години

Подкрепям.Само нещо за японците не вдявам.

99

Хмм

преди 3 години

Ех тези избори.... сега накараха общините сами да решават защото ги е страх, че ще загубят изборите ако заповедта излезе от правителството. Толкова са прозрачни, че направо не мога да го повярвам

98

Pegula

преди 3 години

Абе, чудно ми е толкова прости хора има, ми и без краткосрочна памет. Тия мерки каква работа свършиха миналия път!? Преди да ги махнат тръгнаха пак нагоре нещата, а сега същото и пак чакаме Михаля. Тотален геноцид над децата, над бизнеса, над всички. В болниците ходят хипохондрици, които им тече носа и не може да ги върнат, че пътечката е скъпичка!

97

Анонимен

преди 3 години

Ти понеже си умна коза, за това знаеш ,какво са писали овцете. Обаче да НЕ ги чети :) хахахахахха

96

боже мили

преди 3 години

толкова много коментари от *** овце които вярват на всичко не бях чел