352

Време за промяна

преди 3 години

До К. К.: За Бойко трайно гласуват два вида избиратели - далавераджии (тези с джипките) и наивници, които се връзват на Бойковата агитация за държавна сметка.Но този път няма да го бъде. Не останаха патерици и е в кръгова отбрана срещу всички.Вече три мандата заради него сме все на опащката на ЕС - на-бедната и корумпирана държава. Стига му толкова. Да си изпразва чекмеджето и да се изнася към Барселона докато още може.

351

К. К.

преди 3 години

За Борисов ТРАЙНО гласуваме 1,2 млн. интелигентни хора, цветът на нацията. Кои лум_ пени гласуват за "Мутри вън"? Ами ако трябва мутрите да са "вън", нещастната им партийка ще остане без лидер(и). Лум_ пени, не вие ще определите бъдещето на България, а работещите хора, хората на делото, хората с джипките. Хората които вършат РАБОТА, работа, работа... Схващате ли какво ви казвам, лум_ пени ???

350

К. К.

преди 3 години

За Борисов ТРАЙНО гласуваме 1,2 млн. интелигентни хора, цветът на нацията. Кои *** гласуват за "Мутри вън"? Ами ако трябва мутрите да са "вън", нещастната им партийка ще остане без лидер(и). ***, не вие ще определите бъдещето на България, а работещите хора, хората на делото, хората с джипките. Хората които вършат РАБОТА, работа, работа... Схващате ли какво ви казвам, ***???

349

К. К.

преди 3 години

Борисов е най-ценният, с най-голям принос, политик последните 30 г. След време ще се изучава в учебниците по история. Делата му са сравними с тия на Стамболов!

348

Оня с коня

преди 3 години

Да му ядете дъртия *** на Бат Бойко.Тия клошари дето вият сега по улиците са 100 пъти по-зли и гладни. Искат власт, ама няма.Бойко ще управлява докато е жив, ако щете да се насерете да виете.

347

Анонимен

преди 3 години

Само три неща искам!ОставкаСъдЗатворТова е всичко, защото съм скромен!

346

Слугинаж

преди 3 години

При 23% одобрение Бойко да е от най-харесваните политици? Това е достойно за предаването за Абсурд на Румен Бахов. До какъв слугинаж е стигнала родната журналистика.

345

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е пътник, в другия парламент ГЕРБ ще са 30-40 човека, каквото и да говорят агенциите, колкото и гета да купят.

344

Герб лелки

преди 3 години

Само ЛГБТ го харесват повече от нас, затова е с отрицателен общ резултат.......а пък тях хич ги няма хахахаха

343

гербер

преди 3 години

Стига сте тарталясвали бе,мързели некадърни,дето все чакате някой да ви дава!Айде марш на работа!Щели да избират тоя и оня,така ли!?И вие сериозно си вярвате,че някой ще остави глупаците да решават съдбата на държавата!?Вдлъбнатеняци!

342

Тъпа-ци,

преди 3 години

да знаете и да помните : в Шумен листата на престъпните комунисти от т.нар. БСП - води Иван Иванов , малък Шошо, мутра застрахо вател от СИК, като баща си Голям Шошо мутра от СИК, малкия, бандита СерГей станишев като мин. председател на БСП, го беше предложил за шед на МВР, тогава марода в София се вдигна на протест и не стана далаверата

341

По добре,

преди 3 години

Бойко, отколкото нинова, карадайль, мая галева-костинбродската, слвчо чалгаря, костя копейкин, дай ни България, и куп други бандити бивши и настящи прикрити комунисти и неудачници

340

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости. Повечето не могат да го траят този kpeтен и си мечтаят по-скоро да изчезне от този свят

339

Анонимен

преди 3 години

Той затова се крие от хората и никога не се появява на публични места. Ходи само в някакви малки селца, където е корумпирал всички с държавни пари и никой не смее да хвърли камък по него.

338

шизофреник

преди 3 години

защо бойко все говори за комунисти, нали той е БИЛ КОМУНИСТ.ШИЗОФРЕНИКАБЕ КАРАЙ ДА ВЪРВИ КОЙ ГЛЕДА ФАКТИТЕ

337

джо

преди 3 години

Толкова го харесват Баце, че даже искат да го гласят.

336

Стабилно бедни

преди 3 години

До С БСП към фалити: Бойко има пари за всичко? Да, по 50 лева предизборно за пенсионерите. Държавни поръчки за "наши хора". След три мандата на Бойко имаме милион и 270 хиляди пенсионери с пенсии под 380 лева. И това по данни от финансовият министър на Бойко за коледните надбавки през декември 2019 (тогава бяха под 360, а с последната индексация - под 380). А от тях има хора, които са работили по 40 години.А БСП отдавна предлага преизчисляване на всички пенсии. Но когато се оттървем от Бойко.

335

Мен

преди 3 години

Бойко е цвете спрямо другите така че победата му е в кърпа вързана

334

до Недоразбрал

преди 3 години

Изброяваш едни групировки, ама забравяш, че Бойко е член на една от тях.

333

Недоразбрал

преди 3 години

Така е Фантомчо!Баща ти заедно с другите бандя ги от Мултигруп,СИК,ВИС, цялата ДС и всички останали крадци на ДДС,фалшификатори на алкохол,цигари,къщи направиха,не ами цели дворци,комплекси купиха по черноморието и в Банско и Рила!!Фабрики нарязаха,бели пиана си купуваха да си ши бат любовниците на тях!!Но мандрата свърши!Той и Бойко затуй дойде и затуй го избира народът,защото такива крадци като баща ти на ДДС ги удуши кат пилета!!И затуй висите м,ди да го плюете,щот не можете да крадете вече!