11

Анонимен

преди 3 години

До Няма празноДругаря Си даде ли по тв такъв тест,за да ни покаже как се прави? Извратени гадни китайци.-

10

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НЕМА ЛАБАВО!КОЙТО ИСКА ДА ХОДИ И ДА РАБОТИ В ЕС...ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ИЗВАДИ ИМУНИЗАЦИОНЕН ПАСПОРТ!АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНА МЯРКА!ЕС--Е ЗА ЗДРАВИ И ДИСЦИПЛИНИРАНИ ХОРА!

9

IT-спец

преди 3 години

тези ако го направят за постоянно няма да им стъпя повече на море там, ще изгубят верни туристи, не съм единствения....

8

Demonaz

преди 3 години

До антифашистМне, пичага ще забраняват ковид религията като комунизма.

7

Ганчовски

преди 3 години

Ще изплащат огромни суми като обезщетение, да не говорим, че абсолютно всички пишман "държавници" си нарушават конституциите, а това е доста "смело". При определени условия, колкото и да е невероятно можем да станем свидетели на големи и неочаквания обрати ;)

6

Анонимен

преди 3 години

Мдаа Китайските тестове обединяват двете най-големи съвремени моди, джендъризъм и ковидиотизъм. Малко да поработят над размера на тестовете, и може да се кооперира перфектно, и да се вписват резултатите направо в паспорта.

5

Анонимен

преди 3 години

Е как ваксинационни паспорти?! Ами нашите *** берачи какво ще правят?!

4

Няма празно

преди 3 години

А в Китай въведоха анални тестове. Бъркат им с едни дълги пръчки в дупетата......давало по точни резултати от другите дето ги пъха в носа.Скоро и в ЕС...

3

антифашист

преди 3 години

Доколкото ми е известно, мавзолея на генерал Франко в Мадрид още не са го съборили?Ще възраждат ли фашизма, що ли?

2

Анонимен

преди 3 години

Димитър Пецов - независим Журналист - истински Журналист, беше набеден от водача на листата на ГЕРБ Силистра , чрез активни действия на МВР Силистра, направиха опит да вкарат невинен човек в затвора, защото си върши съвестно работата и застрашава интересите на Мутрите!Сега да попитам вие като уж журналисти в тази уж медия, защо пак мълчите по темата?Да не би от ГЕРБ да са ви наложили забрана да коментирате компроментиращите ги теми?!

1

Анонимен

преди 3 години

Това си е ковидфашизъм като си останат сами на изложението набързо ще ги махнат и между другото със ваксинационни значки става ли ???