25

пари

преди 3 години

Пабло ще даде по 1 000 000 долара за член на семейството ти.Има хора дето ще ги вземат.

24

Анонимен

преди 3 години

Хората ще избиват злото безцеремонно съвсем скоро.

23

\m/

преди 3 години

До РозаНормална ли е Роза?! Лично по негова заповед са загинали няколко хиляди човека, да не говорим за колко още други беди и смърт .. но той бил добър съпруг и баща! WTF?!?

22

пропаганда

преди 3 години

как от една мисия - фарс да изкараш куп кинти... тренирали, подготвили се терминаторите, а накрая началника лежал в джунглата треперейки и осмисляйки живота си.. а нещо за другите командоси, защо не са довършили мисията? нали са топ? да бяха пратили Беър Грилс да ги подготви, тоя поне нямаше да се напикае от страх в джунглата...

21

Чака

преди 3 години

До ПитърГоведарите нямат цивилизовано възпитание !!!!!!

20

Американ

преди 3 години

До Питър:Tibbets е прав - той е войник изпълняващ заповед. Да не говорим че японците така са се нacpaли в югоизточна Азия че всички там злорадстват открито за бомбардировките. Самите японци никога не са се извинявали за нищо, безочие е да искат той да им се извинява. Малко от цивилните им са невинни - подкрепата за войната е била универсална.

19

Snorky

преди 3 години

Всъщност се е самоубил, при онази прочута акция. А като чета статията тоя Макалийз така представя нещата, че видиш ли ако не е бил инцидента с хеликоптера са ще ли да успеят да убият Ескобар. Твърде амбициозно твърдение от негова страна.

18

Питър

преди 3 години

Интересен типаж, брутален и нагъл... Поне да беше казал, че е искал да освободи света от едно голямо зло... Между другото, последният жив оцелял пилот на Енола Гей (самолетът хвърлил бомбата над Хирошима) също не изпитва никаква вина и съчувствие. Една японска телевизия му беше уредила среща с роднини на жертви, оня чак им се ядоса, защото му поискаха извинение

17

1

преди 3 години

Хора като този не изпитват вина. Работодателите им също.

16

Alex

преди 3 години

Стигнах до атракция. Атракция сте вие - некадърните драскачи от мега умния сайт. Долу!

15

Анонимен

преди 3 години

Пабло Ескобар си е бил садист и убиец по природа.Иначе и досега можеше да си брои парите.

14

Роза

преди 3 години

Пабло Ескобар може да е бил голям мафиот,но той е бил добър съпруг и баща.Семейството му пази добър спомен за него.Всеки човек си има и светла,и тъмна страна,никой не е еднозначен!

13

Анонимeн

преди 3 години

Не съжалявам за убитите, след моята не успешна акция !Та не разбрах, точно с какво се гордее ?

12

Анонимен

преди 3 години

От статията излиза че Джон Меиджър и Пабло Ескобар не са се разбрали за цените на коката на пазара в УК и Джон Мейджър изпратил командоси демократично да го убедят че не е прав ама нещо не са сколасали....

11

Hamster

преди 3 години

По публикацията работи: *** Христова...Май си работила върху нещо друго, докато чичо гугъл е превеждал. Срамота!

10

Каубой

преди 3 години

До КраварТова го разказвай на кравите и другите гадове у вас.***!

9

аман от джурналистки

преди 3 години

"те се държаха много коректно, което ги накара да се отличат от останалите", спомня си той.'Това български ли е или гугълски?

8

Анонимен

преди 3 години

Обикновен безскрупулен наемен убиец, каквито са спецслужбите на всички държави без изключение. Със знанието и поддръжката на министър-председателя на Англия е нает от един наркокартел във войната му с друг наркокартел. ЧВК "Вагнер" са група самаряни в сравнение с тези.

7

El Patron

преди 3 години

Така е, Пабло беше никой и нула, но тази нула направи американците от *** да си говорят сами.На ред е следващата нула...

6

Анонимен

преди 3 години

Пабло Ескобар -дребна риба живяла преди едрата - Суджука.