34

Студент от 3ти пол

преди 3 години

А за мен бригада има ли ? Хахахс

33

Жалко

преди 3 години

Много "къса клечка" изтеглиха наборите около 2000 година, а също и по-малките ученици. Учат през компютър, няма бригади, няма да живеят в общежитие, да седнат на по бира на някой бордюр. Тези бригади си бяха нещо много полезно и изобщо не е само да мият паници. Дъщерята като ходи работиха (!!-по 8ч. х 9$, но има различни мин ставки), някои и по още 4-5ч, а накрая обиколиха цялото източно крайбрежие, вкл Ниагара, Ню Йорк, Бостън..На прибиране, няколко дена в Париж. Кое му е лошото за млади хора?

32

До 32:

преди 3 години

Най-изкуфелият тук си точно ти. Не можа да се научиш, че след точка, запетая или препинателен знак се оставя интервал - това става с натискането на най-гулемото копчи на клавиатурата.

31

Alex

преди 3 години

До 24:Братко, аз казах, че трябва да им взимаме доларите и да се възползваме от глупостта им, а не да ги обичаме. Нещо не си у час според ме да пишеш такива постове. САЩ, Русия и Германия трябва да бъдат експлоатирани, а не обратното. Българите обичат чуждопоклоничеството...

30

Дддд

преди 3 години

Не ги слушайте тези изкуфели дъртаци.Пътувайте,учете,работете и откривайте нови неща,стоенето в тази скапана държава ще ви направи злобни,страхливи и бедни.

29

Анонимен

преди 3 години

Без ваксина няма да има виза и заминаване

28

Анонимен

преди 3 години

отиваш на бригада да изкараш пари, а се връщаш с борчове......по-голяма мизерия от сащ в момента няма, на бригада там са се изкарвали пари преди 15 години, след това ходиш само на екскурзия и повече не се връщаш никога....

27

Анонимен

преди 3 години

Чакайте да оцелеем бе после бригади в САЩ

26

До 28:

преди 3 години

Сега се запознах с тези безобразия. Има много голяма страница в Уикипедия на англисйки за това масово убийство.И отново чета тотална американска наглост. Пример - войникът от 1-ви взвод Джеймс Бертхолд твърди, че нищо лошо не е направил, само застрелял някаква ранена жена за да не се мъчи. То бива наглост,....

25

Tonita-7

преди 3 години

Круизите също!

24

Анонимен

преди 3 години

Във Виетнам все още се раждат деца с недостатъци и генетични изменение причинени от отровите които са пускали САЩ.

23

Анонимен

преди 3 години

16 май 1968г. селцето Май Лай, Виетнам. Американски войник опира дулото на пистолета си в главата на млада жена и я принуждава да прави орална любов на собствения и син. След това пред очите и пуска един куршум в главата на момчето, после застрелва и нея. Американците избиват цялото село до крак - 504 души, само цивилни - жени, старци и деца, не е имало въоръжени. Никой от ротата не се противопоставя на клането. Командирът после е съден от военне съд, но помилван лично от президента Никсън.

22

Млад човек

преди 3 години

Аз много обичам САЩ. Аз съм благодарен на САЩ че ни дава възможност да отидем да изкарваме долари, да посетим места които сме виждали само на снимка и по филмите и да си правим селфита със щастливи възторжени лица и да ги пращаме на нашите френдс и да ги публикуваме във фейса. Ние младите хора искаме да живеем като американци, а не като руснаци. Аз много обичам САЩ! САЩ са най-великата и най-демократичната страна.

21

Анонимен

преди 3 години

Я насело да копаете

20

Анонимен

преди 3 години

Колко време е студентската ваканция, че ще стоят 5 месеца?

19

Анонимен

преди 3 години

Юруш на ваксините тогаз

18

Анонимен

преди 3 години

Ще се оправите без Русия и без САЩ, до под кривата круша, а със САЩ след 50 години няма да има България.

17

Анонимен

преди 3 години

До До 8:Някой да те кани в Русия?

16

Български студент

преди 3 години

Ох, да свърши тази паднемия да можем да ходим на бригади в САЩ сервитьорчета, келнерчета и миячи, да изкарваме доларчета, ох!

15

Анонимен

преди 3 години

Някой отново се опитва да подлъже хлапетата,такова "мероприятие" като студентски бригади в САЩ за жалост трябва да го забравим в близките пет години!