21

Анонимен

преди 3 години

Работата се работи с ръце и ум.Другото са модерни лакърдии, на които ще им мине модата като лански сняг.Пожелавам на всички работещи от в къщи да си поръчат такси с таксиметров шофьор, работещ от в къщи.

20

Пенчо Пенчев

преди 3 години

Работодатели, които не спират да приказват за връщане в офис са нищо повече от едни обикновени микромениджъри. Те искат раята да им под оченце, да ги виждат кога пушат, кога пикаят, кога гледат ютуб, щото като са вкъщи това не го виждат. Каква мечта е да работиш за микромениджъри. В истинските фирми се гледа какво се постига и така може да свържеш в един екип човек от София с друг от Стокхолм и трети от Лондон и да работят успешно заедно. Това е професионална глобализация. Какви офиси, какви 5лв

19

Тото Котуньо

преди 3 години

Имам няколко прости въпроса:1. Семеен съм и имам две деца. Жената работи извън дома, а аз трябва да работя от вкъщи. Децата не ходят на училище, щото и те са онлайн. Разправят се, боричкат се, шумят... Как точно да се съсредоточа на работното си място?2. Не съм семеен и гледам болен родител. По-конкретно - нервноболен (лудичък). Този човек непрекъснато щъка от стая в стая, плямпори нещо, иска нещо, пита нещо, обяснява нещо... Как точно да се съсредоточа на работното си място?

18

Тони

преди 3 години

До ПрограмистПодкрепям напълно. Някои са много недоволни, че нямат камера у вас..... нищо, че резултатите говорят.......

17

Щерю

преди 3 години

Издънил леглото...

16

Анонимен

преди 3 години

До 16. Не уточни,мъж или жена си? Или двуполов индивид,според " демократичните" глупости?-:)

15

Анонимен

преди 3 години

Надебелях отварям вратите с корема.Баджаците ми се наляха станаха еееей такива дебели,само ям седя и спя.УЖАС!И сега как ще ги свалям тия килограми?:(((

14

Анонимен

преди 3 години

Работодателя си е на далавера, пести доста разходи които си отиват в неговия джоб. Не е вярно, че поемат, дори имаме загубени привилигии при нас като обяд примерно, удобно се оправдават с кризата. Работника, ами има и плюсове и минуси, ако е позволено да работиш от където има интернет може и да пътуваш.

13

Анонимен

преди 3 години

ами много си е добре, повече работа вършат служителите, по-спокойни са, офисите също печелят, като харчат по-малко ресурс.

12

Погромист

преди 3 години

Аз пък от 1 година рботя от WC'то.

11

Анонимен

преди 3 години

Тази пандемия,дали е измислена от хора в сянка,чрез лабораторна разработка,или е просто естествен придатък от природата не знам! И едва ли ще разберем! Но знам че преобърна света всякак!И милиарди човешки съдби! Соц лагер ням вече от 31 г вече.Останаха " демократите" сами!-:) Та действат според своите интереси мисля! Явно това е начинът,да се " управлява" днешното население на земното кълбо! Чрез пандемии и страх! През соца се живееше спокойно! Днес човек не може да бъде спокоен за нищо! -:(((

10

До пияница мистик

преди 3 години

Друго си е да си аристократ от пловдивските села, откраднал пари от източване на карти!Определено си много над "простолюдието"!И да не забравиш да пуснеш "за Баце" на изборите!

9

Мазен чиновник

преди 3 години

Идеално ми е да си взимам заплатката, заедно с бонусите и увеличенията и да пиша по цял ден в социалните мрежи, че трябва да се затворят всички частни бизнеси!Какво ми пука за семействата на другите хора?

8

до пияница мистик

преди 3 години

Твоят "хоум офис" го знаем- 1200 лева месечно от *** фабриката срещу 20 коментара по форумите на ден.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Сгрешена е цялата политика на струпване на всички в столицата. Спокойно може да се изнесат и пръснаат из провинцията, защото там тнически вече не е България и ромите и турците превземат и МВР и не дават на българите оръжие по места. Просто не останаха българи и тези които са останали живи са бити или прогонвани.

6

пияница мистик

преди 3 години

Интересна статия, но като цяло не е за мен, а за работническата класа, тоест както се самонаричат другарите - "отрудените хорица". Съжалявам, аз не съм от тях :))) Иначе така ще е в бъдеще. Работа от вкъщи, хоумофис. Таксиджиите, хамалите и общаците по строежите, дето не могат да пишат на правилен български да му мислят :)))

5

Анонимен

преди 3 години

"Една година работа от кухнята, хола, спалнята - как се промени работното място?"Пишете статия засягаща една шепа хора, сякаш всички вече работим от вкъщи.Мнозинството ходим на работа всеки ден и спрем ли, държавата ще колабира.

4

Анонимен

преди 3 години

Аз лично си смених офис стола за компютъра. Напълнях с 23 килограма и не влизах в стария.

3

Анонимен

преди 3 години

Казано с по-малко увъртане - третата цивилизационна вълна ни приближи до бъдещето. С работата вкъщи разполагаме с 2-3 часа повече, които иначе ги пропилвахме по градски транспорт. Останалото мениджърите вече са го изчисилли. Фрапиращ еспадът на болнични.

2

ТРЯБВА

преди 3 години

Много са глупави тези Статии .Ще ви кажа защо - те са от таргет групата на Държавната Администрация - седят в Къщи и Взимат Заплата .Да ви кажа моето ежедневие по време на Пандемията - Ние сме около 2 000 000 Работници - Сутрин ставаме и на Работа - Произвеждаме Стока , Работим в Магазини , Ходим до Данъчното да си Платим Данъците на тези с Домашен Офис и ги НЯМА .Та така драги ми Смехурковци с Хоум Офис . (и под сурдинка - те ходят да си копаят лозето на вилата на живо )