142

Др. Атанас Гълъбов

преди 3 години

Една основна пропагандна техника е създаването на враг.Колкото по-голям е хаосът или проблемите в държавата,толкова по-голяма е необходимостта да се отклонят недоволството и гневът на масите от истинския виновник (управляващата партия/коалиция или лидер) и да бъдат насочени към някакъв външен или вътрешен "враг" (истински-често гротескно преувеличен,или несъществуващ).

141

Ноам Чомски

преди 3 години

"Трябва да отвлечете вниманието от "обърканото стадо", защото ако то започне да забелязва какво става,може и да не го хареса.Възможно е да се окаже,че гледането на суперкупата и комедийните сериали не е достатъчно.Налага се да го стреснете с врагове.През последното десетилетие на всеки една-две години се измисля по едно чудовище,срещу което трябва да се браним".

140

долни лъжци

преди 3 години

Нали този вирусбимаше инкубационен период бе!???Оше няма и седмица от разхлабването ви!Мошенници и лъжци долни!!!

139

Възмутен Гражданин

преди 3 години

Затваряйте всичко, какво чакате? Още 50 хиляди жертви ли искате, и без това държавата се топи като пролетен сняг?!

138

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо, ама в Англия отварят училищата и тестват задължително всички ученици и учители два пъти седмично. Който не е съгласен не се допуска в училище.В Русия няма никакви задължителни прегледи и учениците ходят свободно на училище, всички мерки са препоръчителни а задължителните са символични. Руснаците могат свободно да пътува във всички 22 държави без ограничения. Могат да се ваксинират почти навсякъде, дори в мола само с паспрот даже и чужденците за тях има такса около 40 евро.

137

Анонимен

преди 3 години

да да сигурно заради разхлабването на мерките има повече заболели. Не са викате от лъжливите пср тестове нали.. Добре ,че са всички мас медии да ни светнат ,че иначе какво ще правим ще тънем в дезинформация и лъжи.

136

Анонимен

преди 3 години

До: 136И като се събуди, гледаш че си се отвил, а на краката ти е студено?

135

Анонимен

преди 3 години

А за САЩ мога ли да си купя билет да отида да мия афроамерикански тоалетни чинии да изкарвам долари?

134

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея е световна икономическа и военна сила с която дори САЩ са принудени да се съпбразяват. Ако не бяха под жестоки санкции южно корейците щяха да им дишат праха. А вие сте просяците на европа, презирани от всички в ЕС, задния двор където живеят слугите и всеки размахва пръст и поучава.

133

Брей

преди 3 години

"Скокът на болните заради разхлабването" - Уханската Чума явно няма вече и Инкубационен Период - отворят и скока е моменталет!

132

Анонимен

преди 3 години

До Бизнесдама"Бизнеса над всичко, ако не сме ние вас нямаше да ви има ! Нямаше кой да ви експлатира за жълти стинки и да ви лъже и ограбва всеки ден!"За каква експлоатация става дума. Някой насила да ви кара да работите за жълти стотитнки, всеки е свободен да напусне работата си ако не е доволен от заплащането.

131

до 134 Анонимен

преди 3 години

в Северна Корея СЪЩО ВСИЧКО Е СПОКОЙНО, запазил съм ти билети да летиш до някъде със самолети, после влак и накрая пеша, ТРЪГВАЙ, че да не гладуваш и да се мъчиш да си миеш ръцете

130

Анонимен

преди 3 години

Мата Хари е виновна ,по полов път го разпространява !?Божков събери си версиите вече !!!!!! Че аз нямам толкова пари !?

129

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо, ама в Англия отварят училищата и тестват задължително всички ученици и учители два пъти седмично. Който не е съгласен не се допуска в училище.

128

Въпрос

преди 3 години

Къде я тая безработица? Вие Ковид не виждате ама аз безработица не виждам? Искате д акажете, че всички бачкат като сервитьори или фитнес инструктори ли? Друго какво е спряло да работи?-нищо, са това, че само драскачи като по-горе изброените скучате в форума е отделен въпрос :)

127

Анонимен

преди 3 години

Преди 8 г фирмата ми фалира и останах на улицата. Вместо да мрънкам и да протестирам реших да взема живота си в свои ръце. Вложих всичките си спестявания, взех заем от приятели, заложих единственото си жилище в банката. В работех по 14-16 часа без празници. След години упорит труд постепенно нещата потръгнаха. Сега имам 5 апартамента, две къщи, имот в Гърция, вила на морето, три луксозни коли, два джипа и децата ми имат всичко. Умните и кадърните при демокрацията винаги успяват, само простите и некадърните се оплакват.

126

ХА Ха

преди 3 години

Една от най-болнавите нации -Българската се загрижила за бизнеса и безработицата, от която постфактум всъщност боледува! Каква ирония ! хахахха

125

Анонимен

преди 3 години

В Белорус при кървавият комунистически диктатор Лукашенко няма мерки? Защо така? Броят на ковид случаите е незначително по-малък от България процентно, а броят на смъртните случаи цели 5 пъти по-нисък. Значи не е до мерките, мерките не помагат. Там имат здравеопазване и болните се лекуват, а в България хем мерки и затворени в къщи, хем без работа и фирмите фалират, хем болни, хем хората умират.

124

Радев

преди 3 години

Айде трайте още малко, после Слави и Мая ще отменят вирОса

123

Факти

преди 3 години

Факти е че *** като мен са много. Само ГЕРБ!!