91

Бай Иван

преди 3 години

Тези пари които раздава Бойко ей така трябва да ги връщаме всички. Това с паспортите на тераси е първи етап ориентировъчно. Дръж народа гладен и подтиснат за да е послушен и стъпкан.идват избори..... Който ги спечели да му мисли. Няма да изкара цял мандат с подобни техники изнудващи обикновенния човек. След изборите протести ще има за подобни безсмислени действия от страна на управляващите.АЛЧНИ КОЖУДЕРИ.

90

Илия

преди 3 години

Само питам на Пацата тераската ще излезе ли на светло?Новият консул говори ли яко испански? Направо гръмна десетката с този дипломат външно.Където и да го прати партията Пацата е като дялан камък....

89

Реалист

преди 3 години

До Остъклена ТерасаИ ще влезнеш в панделата, където ще те облажат отзад с един по-черен "заглушител"..

88

Остъклена Тераса

преди 3 години

Ак не с е спрат с тези простотии ....Ще си остъкля и другата тераса. И ще си купя още една пушка - снайпер със заглушител. Кой е с мен???

87

Остъклена Тераса

преди 3 години

Казвам на всички да знаят, че тъкмо си остъклих с 5 камерна дограма терасата и бутнах 2 стени и хола ми стана супер голям, слънчев и топъл. 10 години го чакам тоя момент. Похарчих 20 000лв С КЕФ. И друго: мам пушка флоберка и я държа зад вратата. Който е мераклия да ми прави паспорт на новата тераса може да заповяда...P.S. имам много точен мерник 💀👽💀👽

86

Митко 21 см

преди 3 години

Тука троловете дето сте на по 20 кинта дневни ще трябва бая опорки да изпилете че да избиете паспортите на панелките а?

85

Анонимен

преди 3 години

Не ми е проблем да платя 500 лв. за този паспорт. Проблема ми е, че това е вид рекет и парите ще приберат едни "наши" фирми и едни хора ще си купят ЕС класи и силиконови любовници. Няма да дам пари за паспорт. Само през трупа ми. Баста мутри!

84

Предприемач

преди 3 години

Когато направят паспорти на къщите във факултета и Филиповци, тогава ще платя да направят и на моите апартаменти. До тогава ще ме хванат за шнура. Всички сме равни....нали така

83

Каква хазна?

преди 3 години

Виждам в някои коментари, че пише че с тези пари ще се пълни хазната. Според мен мислите много грешно. Частни фирми извършват всички услуги във връзка с паспортизацията. Парите няма да отидат в държ.хазна, а в тези фирми.

82

Кърттерас оод

преди 3 години

Къртя евтино. Цени по договаряне. Не извозвам бетон. Без картери.

81

Л.П

преди 3 години

Време.дойде да се изкъртят и съборят всички остъклени тераси дограми и разни самодейни санирания.и фикуси в терасите.Българино срути ли си.дограмата ? Издъни ли си стиропора? Бъди гражданин бъди жертвоготовен ,бъди верен на партията.

80

Алелуя

преди 3 години

ВСИЧКАТА МАРА ВТАСАЛА , СЕГА И ПАРИ ЗА ТЕХНИЧЕСКИ ПАСПОРТИ. АМИ АКО СТАНЕ УТРЕ НЕДАЙ БОЖЕ - ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ - ТИЯ ПАСПОРТИ СТАВАТ ОСТАРЕЛИ И НЕВЕРНИ!!!

79

Анонимен

преди 3 години

Можахте да стачкувате цяло лято за или против главния прокурор за 40лв а сега ???????? Това е живо пълнене на хазната че много милиарди се раздадоха покрай ковид (мед сестри, пенсионери, тур опер и т.н.) пак ще си платим всичко даже по х2 ....

78

Tonita-7

преди 3 години

И защо да не са за сметка на общината? Ние собствениците нямаме нужда от тези паспорти!:)

77

User

преди 3 години

Като отидете да гласувате на 4ти април си припомнете, коя партия е предложила и приела това! Припомнете си и, че който не плати ще го дават на ЧСИ!

76

Анонимен

преди 3 години

Рекетът вече започна. На блока на моя позната в София се подготвят документи за саниране, но вече се иска от живущите да сменят като стари двата асансьора. Един асансьор с демонтажа на стария и монтажа на новия струва 40-50 000лв. Днес проверих. На блока се предлага за тях да вземат заем от конкретна фирма, а не от банка. Къщите в селата на Врачанско се продават по 4-6 000лв. Как ще им искат по 1500лв. за саниране. Хората нямат пари.

75

БАЧКАТОР

преди 3 години

А тъй .. на изборите пак за Бойко Борисов да гласувате !

74

SS

преди 3 години

Тия сградни паспорти повдигат много въпроси . Навремето когато Вилхем завоевателя е превзел Англия е наредил пълно преброяване.Преброени били дори пилците и яйцата.Та си мисля да не би нашите управници да са ни продали и новите ,,собственици'' да правят инвентаризация на територията ? Положително ще има протести догодина.А сега излъжат ли ни прогнозирам че на всеки десет год.ще има актуализация и ново скубане.Не влизайте в капана и всички на улицата,да протестираме.

73

Анонимен

преди 3 години

Ако народа не се вдигне на бунт срещу този обир ще бъда на мнение че наистина и *** за зеле не става от него.

72

до Днес бг

преди 3 години

Да ви го набуча в червените цензури.