58

До 57 Изнервена

преди 3 години

Изнервената, ае да се държиш прилично, изнервена си, ок, но се дръж прилично

57

Обикновен гражданин

преди 3 години

Като го гледам този мазния ми се отще и храната и халвата му .Колко заведения има Алибегов и къде са някой знае ли ?

56

Владо

преди 3 години

До Анонимен 52Защото РЗИ-тата си имат функции, които са в полза на народа, чиито пари харчат. За разлика от заведенията, които не плащат данъци, реват за помощи, 80% сервират *** и не спазват никакви мерки. В момента има пандемия. Не е време за разпускане, пиене и кълчене на чалга хотове. Съжалявам, че някои хора остават без работа, но за съжаление това е необходимо. Ако не беше така, нито тук, нито в чужбина щяха да ги затварят.

55

До 57-ИЗНЕРВЕНА

преди 3 години

Барът и дискотеката заведения за хранене ли са ?Има толкова места за хранене и готова храна и хора приготвящи и разнасящи храна по домовете..Проблемът е че не може да седнете на една маса десетина приятели и да се ,,тествате" да ли някой ще се разболее.На входа на блока ни стои вече месец некрологът на един невярващ и неспазващ мерки съсед.Остави две сирачета!Съседите и жена му сега са по-изнервени и уплашени от ,,ВАС",но дали заслужавате това обръщение ,ако мозъкът ви не работи правилно???

54

69

преди 3 години

така е когато оставиш някой друг да ти казва кое е добро за теб:)

53

Изнервена

преди 3 години

"Моме" ще казвате на щерка си, а към мен ще се обръщате на "Вие". Значи според вас, не трябва да съществуват заведения за хранене, така ли? А хората, които работят там да ги оставим без работа?! Пълни глупости!!!!!

52

Демократ

преди 3 години

Време е за локдаун - заразените рязко скочиха

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Ти по-добре се замисли защо всички ви намразиха, вместо да пишеш 1 към кьотере.

50

Анонимен

преди 3 години

Прочетете коментарите и ще разберете защо у нас читав човек не желае да се занимава с политика по никакъв повод.То е хейт, то е обиди, то е оплюване...И после как така ни управлявала личност като Тиквата?Ами кой да е?За да се издържи всичко това човек трябва да е наистина нагъл и безскруполен.Тоест за положението сме си виновни единствено ние!

49

Анонимен

преди 3 години

10 дни стига ,гласувайте за герба

48

Анонимен

преди 3 години

До ВладоИ защо не затворят рзи-тата понеже те само харчат народни пари.Заведенията плащат данъци и хората разпускат в тях

47

Владо

преди 3 години

До Клоунски СвятКлоуне, добър никнейм, харесва ми. И 5000 да са, какво от това? Другата седмица ще ги стигнем. Има ли значение, какво е точното число?? Заведенията ги отвориха, само защото идват избори и Бойко беше обещал. Хубавото е, че не е обещавал, за колко време ще са отворени. Още тоя четвъртък ще ги затворят наново.

46

Анонимен

преди 3 години

Прав е човека.Аз като клиент също съм притеснен понеже искам да седна и да си пия уиските в някое заведение.

45

4epa

преди 3 години

ТОЗИ ДЪЛГОКОСИЯ ИМА НА ПЕШАХОДНАТА ЗОНА НА ВИТОШКА ЗАВЕДЕНИЕ - А РАЗРЕШЕНИЕТО Е ЗА ТЕНТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

44

Миро

преди 3 години

Обяснете на мазния че не са препоръки а мерки

43

Клоунски Свят

преди 3 години

До Владо - Цинаризин за теб сенилен Байдън такъв.4828 ни е рекорда - Ноември 17-ти - отиди на Worldometers - там си водят статистика за такива като тебе

42

червената пръдня

преди 3 години

затваряй тия айдуци-веднага да мрът крадците долни каква икономика са те

41

Мнение

преди 3 години

В голяма част от БГ заведенията ме е гнус да вляза, камо ли да се храня.

40

Анонимен

преди 3 години

г-н Айдебегай , отиди в Пирогов и тогава ми говори кое е нормална среда и как хората се притесняват ! Нахално е заради стотина селяци с кафето на Витошка докторите да работят по 24часа ,хора умират , други страдат и остават инвалиди.

39

Анонимен

преди 3 години

Спазвате таратанци...