51

Истински журналист

преди 3 години

Тоя човек имаше достойството да говори откровено. Евала му!

50

ако това е проблема

преди 3 години

Не може ли да основат някаква канадска империя и да се нарекат царе принцове и всичко както си пожелаят

49

Анонимен

преди 3 години

Тоя Хари много се изложи. Явно за него отношението трябва да е като за Османски принц , който няма да е султан. Много се изложи момчето , явно е наследил доста глупости от характера на майка си. Така империя не се гради, даже и да в запазиш няма да можеш.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"41000 какви на цвят са подали оплакване да се види"Със сигурност доста голяма част от тях са бели, точно така както много бели гласуват за демократическата партия в САЩ. Хората често измислят философии които са унищожителни за самите тях. А повечето леви теории са измислени от хора които са били без особени материални проблеми. Енгелс да не би да е бил миньор?

47

Анонимен

преди 3 години

тая иска да промени закона за онаследяване и титли на британската корона щом иска привилегги за арчи хари ги знае тия работи що и дава да плещи

46

Анонимен

преди 3 години

41000 какви на цвят са подали оплакване да се види

45

зер

преди 3 години

принуден да напусне заради лично мнение. Найс, а ;)

44

Анонимен

преди 3 години

До и тая"искат привилегии , а не еднакво отношение"Точно така. Искат привилегии и квоти. Работата е за балъ ците.

43

Антоним

преди 3 години

Почти им спряли издръжката - ха-ха-ха. А какво да кажат милиардите хора, които не получават издръжка от никого, както и нямат в наследство милиони, а упорито се борят с това, което им поднася живота?! Нямат и не търсят трибуна, от която да се оплакват, че този или онзи им е крив.

42

Анонимен

преди 3 години

Не може да се отрече това, че парите на белият татко Томас Маркъл са похарчени много добре за образованието но щерка му Мегън за театрално и филмово изкуство.

41

Калеко Алеко

преди 3 години

В днешно време май е престъпление да се родиш бял, цял живот ще трябва да се обясняваш и оправдаваш пред цветнокожите защо си го направил, както и на тези с цветните знамена защо си хетеросексуален ... !!!

40

и тая

преди 3 години

по всечки констит,ции не може да има ограничения и привилегии основани на раса пол и тн , но това което се забелязва напоследък че и влак матер и гейове и прочее искат привилегии , а не еднакво отношение

39

Анонимен

преди 3 години

Ако кажа искам да работя за да живея като бял човек , това расизъм ли е ?

38

Анонимен

преди 3 години

До OlacakВсички утопии свършват трагично. Мулти култи е утопия. Една хубава теория която на практика не може да функционира. Югославия беше една такава държава в духа на интернационализма. Експериментът звърши с клането в Сребреница и бомбардировки над Белград. А в САЩ с техните мулти-култи експерименти сега имат гета в които е опасно да влизаш.

37

Анонимен

преди 3 години

И расисти да са имат пълното право , след като се видя Що за принцеса е Меган. Куха лейка безподобна .

36

Анонимен

преди 3 години

Гледах предаването. Пиърс Морган не каза нищо лошо и нищо грешно.Тезите му бяха:1. Обвинението, че не са дали титла принц на Арчи заради цвета на кожата са лъжа защото има други правила измислени преди стотици години заради които Арчи не се квалифицира.2. Меган не е чула от първо лице въпроса с какъв цвят на кожата ще е Арчи и няма как да знае дали не е било въпрос от чисто любопитство без негативни помисли. 3. Заради това интервю сега в САЩ си мислят, че кралското семейство са расисти.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Той Арчи няма шанс да е наследник на трона, защото Уилям е първородният син, а след него ще бъдат децата му на Уилям на трона, а не племенниците му. Хари винаги е знел това и винаги се е старал да ги излага публично именно заради това.

34

Анонимен

преди 3 години

Все некои ора плачат, че са дискриминирани. Все едни и същи, не знам как се при познават като такива. Не съществува закон за расова дискриминация, само плачат. Щом и боко проумя, че трябва работа, за тях наистина не знам кога ще им светне

33

British humour

преди 3 години

Преди години ядях доста извара и и3npaжненията ми се обезцветиха. Ще ме съдят ли за расизъм със задна дата?

32

Менто

преди 3 години

Късно е, роди се не гърския крал.!.