42

Анонимен

преди 3 години

Братя МангасарянБаща - неизвестен,майка в Италия.Какво ли "работи" там!?_______Пишат, че родителите са заявили, че са "трайно безработни".Явно майката работи той там...поне официално.

41

Мелания

преди 3 години

Защо не осиновят дете тези, които така съветват другите? Институциите са пълни с изоставени болни деца. ЩО не осиновят, а дават акъл на другите?

40

Lora

преди 3 години

Такава е съдбата на всички изоставени деца отглеждани по домове за деца без родители. Никой не ги придружава в болница, когато се лекуват. И изобщо никой не го придружава никъде, заюото те поти никъде не ходят.

39

Ванката

преди 3 години

До БългаринНе обиждай животинките моля! Да си видял изоставено от майка си невръстно кученце или котенце!

38

Анонимен

преди 3 години

До Това е ужасноВероятно има поне 7 баби, 15 братя и сестри и 39 шуренайки. Честно казано не разбирам защо се ужасявате толкова. Порасне ли това дете, до 14-годишна възраст ще е майка на 2-3 деца със същия манталитет, които ще "работят" в Италия. Бащите ще са неизвестни или лишени от свобода. Има две много хубави български поговорки, които в комбинация дават пълноценен анализ на тоя казус:Който не работи, не трябва да яде. Помогни си сам, за да ти помогне Господ.

37

бачкатор в Тел Авив

преди 3 години

Тук някакъв си тъпан обвинява евреите. Абе , айо....Ти си нямаш напредстава колко грижи в Израел се полагат за децата. Няяяямаш!Ако ние само 10 % се учим от тях ще забогатеем за десетина години и няма да ни стигнат останалите държави с нашето географско положение.Ама от простаци.

36

Това е ужасно

преди 3 години

Расте съвсем само. Няма ли други роднини? Баби не може да няма?!

35

Анонимен

преди 3 години

Тия, дето говорите за осиновяване, очевидно нищо не знаете по въпроса. На сокерезите им е генетично заложено да са ***, престъпници и безработни. Имам няколко познати семейства - българи, които си осиновиха такива. Образование, гледане, от нищо не са лишени, но като влязоха в пубертета, започнаха да бягат от къщи и да се събират със себеподобни. Момчето лежи за грабеж, момичето забременя на 13. Аргумента "и те са хора" не върви. Не само хората, даже и животните не си изоставят децата.

34

Анонимен

преди 3 години

Хем "бща неизвестен", хем родителите..Абе, ясна е работата... "самотна" майка на болно дете, която хем не се грижи за него, хем си запазва родителските права (за да получава 100 вида помощи)...Класика от маалата!

33

Вяра

преди 3 години

А защо детето не е дадено за осиновяване щом майката не полага грижи за него? За да може да не и спират помощите ли? И така да си народи още няколко да има с какво да се издържа. Жалко за детето, но ако държавата иска да се полагат грижи за него да го даде за осиновяване на някой, който го иска и има капацитет да го гледа а не да го използва само като източник на доходи. Другото е лицемерие.

32

Shark

преди 3 години

Не могат да намерят майката, че да я обучат.....то и да я намерят на нищо не могат я обучи. Тея лилаво-каромелените не се поддават на обучение на нищо друго, освен как да крадат. Хич да не търсят майката, да намерят някое свястно семейство, което да я осинови и да се грижи да това детенце, че да израсне здрав и свестен човек.

31

Чоко

преди 3 години

Стига сте ни занимавали с тези ман*гали. Все пак е проявила човещина и не е продала детето в Гърция.

30

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Българи, вие защо се имате за голяма работа ?!Ами ефендим Доган ви разпределя порциите.Ами евреите са днешните ви госодари.

29

Анонимен

преди 3 години

Класика от 520 том на "Манталитетът на един етнос". Не съм го чел, ама съм го виждал да се продава по магистралите.

28

питанката

преди 3 години

Това дете за мен е "обречена кауза". Това заболяване е доживот, не се лекува. Сензорът е 60 Евро за 14 дни и не се реинбурсира от касата. Няма кой да отглежда такова бебе!!! А ц*иганката е абсурд да се грижи за него.

27

ikar

преди 3 години

До РодителитеНе са се отказали от децата си, за да могат да взимат детските.

26

мат

преди 3 години

До Анонименаз успях да се преборя преди 20 г., но е страшно сложно параграф 22

25

Д-р Исня

преди 3 години

Галските племена Ман са много изобретателни - не се отказвам от детето си, ще го гледам , ама докато не ми го оправите безплатно, аз ще съм на гурбет. Ако има държава - няма да й го даде, за да не стимулира паразитството.

24

Анонимен

преди 3 години

Така като чета, пак "родителите" изкарват виновни. а проблема естествено пак е в липсата на държава на тази територия. Детето е в болница. Значи грижите за него се поемат от здравната каса. Или да плащат на медицинска сестра да му следи състоянието на захарта или да купят безценните глюкомери.

23

Анонимен

преди 3 години

Майката от ония ли е,дето ги хрантутим от бебе до баба.