130

Анонимен

преди 3 години

СТОЙТЕ СИ В КОШАРИТЕ И ГАЛСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ ... ТОВА СЕ ОЧАКВА ОТ ВАС ... В СЗ БЯХМЕ 30-НА ДУШИ ПОСЛЕДНО, КОИТО ПРОТЕСТИРАХМЕ ... КЪДЕ БЯХТЕ ВИЕ ...

129

Анонимен

преди 3 години

тОЛУПА ИСКА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТТЕ, ИНАЧЕ ОТИВА ПРИ БАЙ СТАВРИ ... ЗАТОВА ЩЕ ТЕ РАЗГОНИ, ЩЕ ОБЯВИ ЛОКДАУН, ПОСЛЕ ЛОКАУТ, ЛОКИН, ЛОКДАУН, ЛОКЪП И Т.Н. ТИ СИ НЕНУЖЕН .. :)ТОЛУПА ИС НЪМБЕР УАН ...

128

Анонимен

преди 3 години

ТОЛУПА ДА ВЗЕМЕ НЕЗАБАВНИ МЕРКИ.ВЕЧЕРЕН ЧАС,МАСКИ,ШЛЕМОВЕ.

127

Анонимен

преди 3 години

КОЙ НЕ СВЕТИ В ЧЕРВЕНО Е ЧЕРВЕН!

126

Solar Power

преди 3 години

До обективен - ПОДКРЕПЯМ !!! Можеше да се вземе с 1 самолет по малко и щяха да направят 2 болници в центъра на България за 2000 човека. А ако бяха взели с още 1 самолет по малко можеше да се направят домове за всички бездомни кучета в България.Ако продължа да махам още самолети и подвнодници могат да се направят много по добри неща и пак щеше да има комисионни за вас господа от управляващата партия ....

125

Анонимен

преди 3 години

Нови ограничения за стадото

124

Анонимен

преди 3 години

Мерките като гледам винаги са си били в сила и всички до един ги спазват безпрецедентно. И то на всякъде. Не съм видял и един, дето да не спазва мерките в машерутки, автобуси, рейсове или супермаркети. Няма нужда да напомняте за тях.

123

не ви вярвам

преди 3 години

Живея в блок където виждам голяма аптека на Марешки в София.Питам с какво се лекуват тези хора,ако наистина има толкова болни.Опашки за лекарства няма,само на 8,9,10след взимане на пенсиите.

122

Анонимен

преди 3 години

Един въпрос: Защо тия мерки са за всички, а не само за заразените?

121

Факт

преди 3 години

За да се обяви национална грипна(или друга)епидемия , трябва да бъдат достигнати стойности от 250-280 болни на ДЕСЕТ хиляди човека и поне 90% от областите да са обявили епидемия - това беше казал Дявол Кунчев , преди медийната болест Ковид19.Само за няколко месеца това се промени и вече сме на 250-280 души на СТО хиляди човека, но никой не обръща внимание на този факт.

120

митко

преди 3 години

Хаоса е пълен.Боко Тиквата трябва да бъде съден и пратен при бай Ставри.Мястото на този неадекватен *** е в затвора.

119

еййй

преди 3 години

какви са тия глупости, бе? Кой ви дава данните? Уверете се колко е "наред" положението в Кюстендил. Пълни глупости. И никакви мерки. Някой отговорен ще има ли за това? Болницата е претъпкана, хората масово са болни. Отиват си лекувани неизлекувани. И още нещо - масово кюстендилци са по другите болници, в други градове. Затова не ви излизат сметките.

118

АНЮНИМЕНЬ

преди 3 години

ТИКВАТА С НЕГОВИТЕ ОБИКОЛКИ РАЗНАСЯ ЗАРАЗАТА

117

Светнаха им мозъците

преди 3 години

щом е за пари и и нафта ще пият. Вървят и пушат из България и сеят зараза.

116

SHEFA

преди 3 години

ЗА ЕДНА ГОДИНА ПРОСТО НЕМА НАЧИН ДА НЕ СТЕ ГО ПРЕКАРАЛИ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ.-ТОВА СЕГА СА ВТОРИЧНИ ТРУСОВЕ.

115

ПроСоТо

преди 3 години

явно това са "рекапитулации" на.."математичара" от нощ!..Ама забележете:..-Напр. в Плевен:-"За изминалато денонощие положителните проби там са 154, а заболелите са 553"..?!Просто ДЕКЛАРАЦИЯ,но някакси срамежливо избягват да уточнят някои подробности..Напр.:-Колко проби ОБЩО са били направени?-Въпросните "553" са "ЗАБОЛЕЛИТЕ"..ОТ КАКВО?..-"Новозаболели от коковида" ли са,или са заболели ИЗОБЩО,от всякакви други болести?..блъскат си дивотиите без да им пука и това си е..

114

Tonita-7

преди 3 години

Ясно-призив за масова ваксинация на населението! А когато се постигне,ще кажат,че всякаквите там измислени мутации ,щамове И разновидности на ковида са изчезнали!:)

113

чоко

преди 3 години

До Анонимен 130 Ако мутрите са правителството,не виждашли как ги плюят за мерките които се вземат.Много хора са убедени че няма никакъв КОВИД.Ако спрат децата-учителите ги мързяло да работят.Ако затворят заведенията-нем ожем бех тях.Моловете-къде ще ходят безделниците с много пари.Има и други неща.Борисов угажда на всички,но накрая май ще има пълна блокада и тогава няма да има избори или няма да има гласуващи.И пак Борисов ще е виновен.Няма угодия.

112

БОРИС БОЙКОВ

преди 3 години

ФИНАЛНА ПРАВА НА БРИЛЯТНИЯ СЦЕНАРИЙ ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. СЛЕД ТОВА ВСИЧКИ НА ОПАШКА ЗА ВАКСИНИ

111

Recep Ivedik

преди 3 години

Шумен отдавна не е Шумен , а по-правилно е "На Хари делиормана"