219

Анонимен

преди 3 години

Училищата,политиците,кръчмите...Само че от лични наблюдения -всеки божи ден хора с маски под носа или без се доближават до мен на 30 см разстояние,се блъскат един до друг в Била и кашлят наблизо с цигара в устата.Жалко за такава липса на самодисциплина и ниска култура.

218

Сервитьорка с опит

преди 3 години

На 20г съм опитна сервитьорка с 3 месеца трудов стаж, моля ви отворете кръчмите, хората умират от глад без кръчми...и аз...аз нямам пари за ботокс нито за харчлък в мола, жизнено важно ми е да работя. Умея и други неща да правя за кинти, няма да казвам какви точно сигурно се сещате . Да не ви пука з аКовида той е измислен, нито може с епипне нито да се види...елате в кръчмата днес шкембето е на промоция 6.20лв. !!!

217

Анонимен

преди 3 години

Абе ние сме малко народ в БГ и вече всички го изкараха.

216

Анонимен

преди 3 години

До Собственик на молТ.ролче поспри се малко, стига прави опити да настройваш хората едни срещу други и това за жалките стотинки от господарите ти

215

До229"младеж с.

преди 3 години

"образован полиглот"не ти ли писна да се правиш на интересен,откъде такава злоба,ако си толкова успешен в тоя живот едва ще бъдеш толкова озлобено?

214

Анонимен

преди 3 години

До Собственик на молДобър български за евреин!

213

Собственик на мол

преди 3 години

Аз съм собственик на МОЛ. Давам хляб и работа на 10 тийна, на минимална заплата и 4 часа работен ден, нищо, че бачкат по 12, събират пари за морето, там да дават на алчните като мене кръчмари. Ако МОЛ-а затвори , милиони българи ще останат гладни ! От мен зависи живота на планетата земя !

212

Анонимен

преди 3 години

Хора спрете да спорите! Влезте във 24 France и вижте таз сутрешната гледка от Бразилия! Поле с гробовни дупки една до друга за 2000 мъртви в в рамките на 1 ден. Облечени в скафандри хора полагат ковчези един до друг! Нали не вярвате, че тези кадри са направени специално за да стряскат българите преди избори?!

211

Анонимен

преди 3 години

Разбира се че щте има болни това са болни от вашите фалшиви тестове и ваксини спрете тия ваксини и ваши фалшиви тестове и ваксини невае срам бог да ви накаже най скоро време долни лешояди стигасте увеличавали бройките но

210

Младеж с бъдеще

преди 3 години

Млад съм на 24 години, знам български език и.....е не знам езици, нямам умения и нямам трудов стаж, на даскало не ходех много много, но знам как да си свия трева и как да пия бира още от 13годишен. Сега ми се ще да имам пари, обаче не да работя, та какво да работя за 3к заплата без да знам нищо? А май ще ида в англия да бера ягоди, там плащат у паундове ! Ше стана богат ягодоберач !

209

Анонимен

преди 3 години

До 225От герб и Левски що питаш? Ти от кои си?

208

Анонимен

преди 3 години

Ако може това да не се случи, грам не ме интересува на каква цена и то най-вече финансова, в крайна сметка, който иска ще си намери работа, а живота е един.-----------------------------------------------------------Така е, сигурно работното ти място и заплатата ти не са засегнати, имаш възможност да работиш от вкъщи и ти е широко около врата. Именно заради подобно егоистично мислене у нас не може да се формира гражданско общество и едни тарикати ни лъжат и водят за носа дълги години!

207

до 204

преди 3 години

Напълно съгласен,но не е нужно да мислим само за днес,утре или седмица,две,месец.Какво става месец,два,три т.н. след като сме скрили и сме опазили близките ни хора като дойде време да извършваме обичайните неща в живота?Надявам се не мислиш да се крием години наред,с надеждата това чудо да изчезне от само себе си....Италия и Испания за цялата 2020 г. се криха и то супер брутлно през 70 % от врмето,но ефекта е почти нулев,след опитите за нормализиране на живота нито спря заразата нито смърта

206

до 224

преди 3 години

Ти от кои си? хахахха

205

Анонимен

преди 3 години

Тука 90% от коментиращите са над 50 години пред пенсия, мързеливи до безобразие, с акъл за 2 стотинки и с кеф си стоят в къщи на помощи и решават съдбата на работоспособните млади хора. На такива хора не им пука нито за това, че учениците затъпяват масово в момента, не им пука, че млади хора са си изхарчили спестяванията и се връщат с 10 години назад. За тях е важно кауфланда да работи, да плюскат и да си стоят в къщи да се пазят от вируса, докато не умрат от инсулт или инфаркт.

204

Анонимен

преди 3 години

Аз ще гласувам за Трифонов,защото той ще докара спутник В и китайската!

203

Работник

преди 3 години

Виновна ми е държавата, че не учих когато трябваше и си останах келнер, сега моля да ми давате паре оти неам за цигаре !

202

Анонимен

преди 3 години

Не говорим за съдържатели и собственици а за РАБОТНИЦИ!Колкото по-рано работниците си намерят работа извън тоя бизнес, толкова по-добре за тях. Какво може да очакват от работодател, който за печалбата си е готов да обрича хора на смърт?

201

Анонимен

преди 3 години

Тая нова гад е адски по заразна от старият вариант на ковида,всичко което ни се случи през късна есен скоро ще го умножаваме минимум по три!

200

Анонимен

преди 3 години

От самото начало се отваря и затваря от дъжд на вятар един решава за сите немам думи.