32

Анонимен

преди 3 години

Кога ще я видим с номинации в хамстера

31

Анонимен

преди 3 години

Псевдопрофесорът и недоразумението Копринка Червенкова, които са станали популярни само в България, благодарение на партията хранилка БКП/БСП, нямат право, да раздават присъди. Тях, никой не ги слуша вече.

30

Доцента

преди 3 години

Професоре,пазете се да не ви лепне нещо!

29

Професора

преди 3 години

Момата си е екстра .Красива ,харизматична и талантлива.Пожелавам и да продължава все така.И дай боже на всеки мъж ,да има точно такава жена до себе си и цял живот да му отваря бирата като на филма.И аз искам така.

28

Анонимен

преди 3 години

Хайде да видим пък първите роли на някои световно известни артисти, преди да приказваме. Комунизма свърши и данък обществено мнение е без значение. Ако си дойде за малко в България, ще се скъсят да й се мазнят разни бездарници.Засега се очертава като българска артиска с най-голям пробив.Всеки плюе и по Григор Димитров, но никой не е стигнал неговото ниво.

27

Наблюдател

преди 3 години

Защо така бе завистници обиждате момичето ? Просто са и объркали категорията...би трябвало да е в XXX ! Очаквайте я скоро на диванчето в 7/8 при Чалгаря на Републиката !

26

Надарен трансджендър

преди 3 години

Нямам нищо против това момиче.Изобщо не й завиждам. Парите не са фактор - твърдя, че едно момиче на нейната възраст с професия лекар, инженер или програмист в края на живота си ще има повече от нея дори да живее в България.За мен тази роля не е никакво постижение, все едно да твърдите, че трябва да уважавам Ким Кардашиян.А това слагачество и лицемерие към БЛМ и джендърите ми идва в повече.Дано да не остане с този тип роли, а да се развие.А тези "номинации" са суета, която се запбравя.

25

Анонимен

преди 3 години

А какво да каже София Лорен или Елизабет Тейлър...!? Какво да каже Ален Делон или Бриджит Бардо и Клаудия Кардинале!? Това са велики актрьорир с големи роли в киното.Недостижими.Всичко останало е пародия и фалш на съвремието..и нечии политически интереси.

24

Анонимен

преди 3 години

До Samo minavam И за какво по точно да не понасят хората чуждия успех ,вие която или който е ясно, че не разбирате от кино и изкуство?!Това ,което усмива балканските народи,а таланта на момичето е не повече от това за което са я избрали да участва.Интелигентен човек и публика не би гледала това.И м-у другото.Има много талантливи хора,които нямат късмета /или не са готови на всяка цена/да стигнат до Холивуд.

23

Анонимен

преди 3 години

Тази посредтвена актриса,която си мисли че е изиграла велика роля и е на Холивудския небосклон,всъщност е участва в една отвратителна пародия която не е и филм.Това всеки може да го изиграе дори по добре от нея.Това не е кино.

22

Анонимен

преди 3 години

Аз бих се срамувал от подобни номинации. Това е подигравка с коното и зрителите!

21

Модераст = Педераст

преди 3 години

Ще падне голямо еБАФТЕне, кой да спечели...

20

Сата НАТО

преди 3 години

Бакалова с проста размяна на букви става Кабалова - таботата е ясна, и тази е от "избрания народ"...

19

НАФТА

преди 3 години

председателя на Академията - Кришненду Маджумдар: всичко е ясно

18

Нафтов

преди 3 години

Е тея от бафта изобщо не се събразяват с мнението на Дробчев и Нафталинка....срамота

17

Samo minavam

преди 3 години

Моето момиче, честито.Някой хора, трудно понасят, чуждото щастие, не прощават и ще ти скочат, с определителни епитети.Да не ти пука, следвай мечтите си, показвай таланта си и се усмихвай.Останалото е суета.

16

Анонимен

преди 3 години

Тая година номинации, а догодина награди в ХХХ категорията.Наистина успя, а който не те харесва ти завижда много.

15

Анонимен

преди 3 години

На всеки, който ми твърди, че тази роля е прекрасна му пожелавам всички негови дъщери и внучки да имат реално поведение и характер като Боратката.А тая нека да си хване някой чернокож за гадже и така и догодина да ви слави и прослави. А на майка й - едни хубавки внучета от чернокожия левент, и дано майка му да дойде на 3-месечна почивка в Бургас и да слави снаха си.

14

Професионалист

преди 3 години

Мария,ти успя,пожелавам ти здраве и безоблачно бъдеще!

13

юдейски шитни

преди 3 години

Мимето е зодия "Сърбележка".