32

ББ

преди 3 години

предлагам...ушни марки за докопалите се до ваксини...общински съветници от ДПС и Герб...патриотите...Марешки ще ги ...,а паспорти право на въздух кога???четвъртият райх ли строите???къде е най-близката газова г-жо Меркел...доброволец съм!!!

31

Анонимен

преди 3 години

какъв срок на валидност ще имат и след като епидемията премине ще се изискват ли до живот.след като има толкова щамове ще изискват ли да се ваксинираш срещу всеки поне два пъти годишно.

30

Анонимен

преди 3 години

Чалгари, паспорти не ви трябват! Слушайте разните мангъри и мунчовци и се пазете от 5G и кемтрейлс!

29

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да се ваксинирам, каквото ще да става. И питам: Ако ваксината има странични ефекти и причинява рак какво правим? Кой ще поеме отговорността за съсипаните човешки животи и съдби?! Това не е медицина, това е експеримент с човечеството. Само че експерименти с човешкия живот не можем да правим! Абе, с две думи наврете си ваксинационния паспорт знаете къде, фашисти скапани!

28

Анонимен

преди 3 години

А бе ще стане то задължително, ама да видим кога :)

27

Ваньо Княза

преди 3 години

Най-лошият враг на свободата е ситият и доволен роб.

26

Анонимен

преди 3 години

Най-забавно е да гледаш как жалките лалугери, които са се навили да ги боцнат, вече предвкусват "свободата" след ужким-ваксината, и ще си получат ЗЕЛЕН ПАСПОРТ и ще хвъркат като пеперуди където поискат... Още нищо не разбрали, не помислили... Че чак се присмиват на останалите, "непросветените", които не са се навили още на ваксината на спасението, и паспорта на свободата. Леле...

25

Гражданин

преди 3 години

До 8. И нещо лошо ли е направил? Що не питаш 500 милиона европейци какво мислят?

24

Жо

преди 3 години

Никой никого няма да ограничава да пътува.Просто, на всяка граница ще ви искат PCR тест от последните 48 часа и (ако нямате) ще ви направят теста на място- срещу 100 евро.

23

Анонимен

преди 3 години

А така. И сега *** дето не вярва във ваксината и не иска да се ваксинира как ще ходи до Катерини Паралия?

22

Анонимен

преди 3 години

ами това е брутален фашизъм , сър....

21

Тези с паспортите,

преди 3 години

нито са безопасни, нито застраховани от разболяване. За такъв паспорт ще трябва непрекъснато ваксиниране с разрешените в ЕС ваксини и задължително ТЕСТ. Толкова се оплетохте в глупави мерки,че имате ли мозък изобщо ???

20

Анонимен

преди 3 години

"ваксинационните паспорти ще може да се съхраняват например в смартфоните"О, каква изненада! ха-хаКонспирации, а?

19

Анонимен

преди 3 години

аз искам да ми вземат мозъка и да го имплантират в киборг ,така ще живея вечно и завинаги ще съм слуга на Боко Тиквата и ще имам удоволствието да го обслужвам 1 000 години без пари!

18

Патриот

преди 3 години

За ваксинационните паспорти е ясно. Отварят се границите за тия, които им пука за здравето. Проблем обаче остава с българската идиотия. Не питайте коя, а четете коментарите. Има представителна извадка :)

17

Анонимен

преди 3 години

казвайте им ковид паспорти ,кю ар кодове или както си щете ,но истинското им име е -БЕЛЕГА НА ЗВЯРА!Мнозина ще бъдат заблудени от сатаната и малцина ще се спасят .Радвам се ,че съм от малцината ,които няма да си продадат душата на дявола само за едното море!

16

не разбрал

преди 3 години

Ние европейци ли сме?!

15

Анонимен

преди 3 години

до жираф И аз купих къща не е много отдалечено ама няма много хора има вода.ще слагам и фотоволтаик че може се наложи се лиша да ми вземът апартамента ако ме изгонят от бач.останалите от града да си ходят по почивки.един хляб няма си вземът без ваксина!

14

Анонимен

преди 3 години

и сигурно ще има некъв уникален знак на пашапорта. нещо кат звездичка може би. а къщички дали са им подготвили? от ония дет побират много на едно място. с прилежащите към тях съоръжения за хим къпане.

13

:)

преди 3 години

Вземете си ваксинационните паспорти и си ги пъхнете там, където ако го напиша, ще ме цензурират. Ама вие ще се сетите къде! :)