170

Майора

преди 3 години

Колкото казахте истината за Чернобил,толкова и сега говорите предизборно! Не може повече да лъжете хората , никога повече власт за такива като вас, отивайте там където има комунизъм и говорете!

169

Анонимен

преди 3 години

Руска зараза в България не ни трябва.

168

Анонимен

преди 3 години

Дружно обираха българският народ със заробващи газови договори и не само, сега пак се е размечтала за грабеж.

167

Анонимен

преди 3 години

А Нинова каза ли като "преговарят" и "осигурят достъп", дали се ангажират с конкретни количества или ще е като в Унгария, където "преговаряха" и "осигуриха достъп" и им доставиха 5 хил бройки?Другото, колко българи категорично заявяват, че ще се боднат с руската ваксина?

166

Гражданин

преди 3 години

Нинова,кой те излъга,че искаме китайска или руска ваксина ?! Как да искаме руската като самите руснаци не се ваксинират с нея ?! Приказваш отново,КАКТО ВИНАГИ, на ангро -45 държави искали руската - ала - бала ! По-добре си мшери приказките,зщото отдавна твоите " свободни съчинения " ги гледаме под лупа и винаги има елементи на ...лъжа ! То бива,бива фалшива пропаганда,ама твоето на нищо не прилича ха-ха-ха! Така,че по-добре НЕ ИДВАЙТЕ НА ВЛАСТ !!!

165

IQ 3.14

преди 3 години

за нея и политбюро пфайзер и вма, за старците и бабите от русия и китай. нормално

164

Гроби Таласома

преди 3 години

Второ, ваксинирането е доброволно. Политическата класа се държи така, все едно, че е задължително и все едно 99,9% от населението едва ли не, за дръстило ваксинационите центрове, а това не е така! И от това се прави от това политика! Аз не съм чул един политик, да излезе и да каже: "Абе, аджеба, чакайте малко каква е тази кампанийна ваксинация след като ваксинирането е доброволно?

163

Анонимен

преди 3 години

Велика артистка.Добре ви е заблудила,че е русофилка.Да,ама не.Ще ядете филия без мезе.

162

bo

преди 3 години

То ясно, че ще купуваш от рассия другарко, ама как ще докараш инвестиции от там...нямам предвид заробващи ядрени реактори!

161

загрижените

преди 3 години

за хората политици носят маски FFP2 и държат дистанция един от друг поне 1,5 метра а не както виздане тук при нинова или политици от другите партии . всички в парламента сте един дол дренки и не заслужавате никакво доверие

160

Анонимен

преди 3 години

И двама германци от управлението са ги хванали с далавери с ваксини.Сумите са смешни ,сравнени с наште далавераджии,но веднага си подали оставка.Тук се махат само с як шут.

159

Е тази

преди 3 години

Определено работи за ГЕРБ. Че ние ако искахме руски да си бяхме седяли в СИВ.

158

Анонимен

преди 3 години

Да живей Буций.Истински преятел на импексова.И двете отглеждат деца в щатите.Кой може да си го ппозволи без държавни субсидии.

157

Гроби Таласома

преди 3 години

И ГЕРб и БСП, а и Манолова, вече чух, всичките говорят "ваксини", "ваксини", "ваксини"... Дали ще са западняшки и руски, те не са печелившата монета за изборите! Ще спечели от тези избори този, който говори за реалните решения на проблемите ни! Ковид 21 не е Проблем, той е Наказание;))) А Наказанието се изтърпява, там няма правилно решение!

156

Ветеринар

преди 3 години

Хайде да идва по-бързо април месец , че с. Крушовица е закъсало за пилчарки. Другарката Нинова щяла да започне работа в местния пилчарник с бялата престилка , която открадна от болницата като беше "санитарка" за един час .

155

бе не знам

преди 3 години

Ама в Русия пунктовете за ваксинации са празни!

154

Калеко Алеко

преди 3 години

Обещанията на Импексова винаги са свързани с рассия, то и "Бъдещето на светлия комунизъм", което тя обещава на червените бабички, може да дойде само на дулата на съвеЦките танкове ... !!!

153

Анонимен

преди 3 години

Ама бат Бойко обеща 2000лв. заплата и 1000лв. пенсия, така, че познайте за кой ще гласувам,

152

Анонимен

преди 3 години

Аз не бих се ваксинирал, но искам да има равнопоставеност между различните ваксини и хората да могат да избират. Така че нека се вкара и руската, и китайската, и другите ваксини, а не само фалшивата Астра Зенека. В това отношение съм съгласен с Нинова.

151

САМО ПП Възраждане

преди 3 години

Ние сме въобще против рекламата на ваксинирането. Който желае да се ваксинира с каквато иска ваксина. Останалите да се оставят на мира. Важното е да увеличим доходите и по този начин да накараме хората да предпочитат БЪЛГАРИЯ.