33

Анонимен

преди 3 години

Мистър десет процента е великДа живее - сдс и др костов

32

Баи дончо

преди 3 години

Толкова години що не са ги търсили

31

Aco

преди 3 години

а на мен ми дължи 80 лв от последния ми фиш !!!!!

30

Койчо

преди 3 години

Не знам дали Божков дължи 300 милиона на държавата ама знам че той е съди за 1 милиард за отнемане на бизнеса му

29

Анонимен

преди 3 години

Както винаги мисирките замазват нещата съдът казва и друго, но не сте го поместили, защо ли?

28

Анонимен

преди 3 години

Менда, Владето, Бойко знаят как стават тези работи. И Божков и Цеката разбира се.

27

Анонимен

преди 3 години

Никой от Прокуратурата не е потърсил и мен. Могат да пращат групи, за да се опитат да ме закарат силово в България, а не могат да пратят двама прокурори да ме разпитат по случая.В резултат на всичко, един от главните замесени в това престъпление Влади Горанов се върна в политиката, след няколко месечна отпуска.

26

Анонимен

преди 3 години

Ето какво казва Божков:Гешев измрънка пред Европа, че е разследвал Бойко Борисов за записи, къщи в Барселона и нощни шкафчета. Всичко било наред.Нито дума за сигналът ми, в който със свидетели, факти и доказателства се разкрива най-големия рекет в България. Сигнал, който ще вкара Борисов, Менда и Горанов в затвора. До момента не е разпитан нито един свидетел, не са потърсени нови факти и доказателства.

25

Ммм

преди 3 години

Васко *** както е известен в средите. Когато даваше подкупите мълчаше, защо не каза тогава, че го изнудват. Ето Ваклин се оплака веднага че, че е изнудван,но Васко *** просто му е било удобно и си е правил трайчо. Дотогава правилството е било супер, и в един момент, народе помагай, никой не казва че Бойко е света вода ама и тоя мишкар.

24

Анонимен

преди 3 години

Адвокатският хонорар по делото е близо 400 хил. НАП са си наели външен адвокат, при наличеито на цяла кохора юристи там?!

23

Анонимен

преди 3 години

Мистър "10 процента" вземаше 10 процента, това прави 30 милиона лв.И чекмеджето пълно, и Божков богат.

22

skaa

преди 3 години

Абе, кой е управилтел на ЕФУ през периода. Един защитен свидетел....Той виновен ли е за нещо...

21

Анонимен

преди 3 години

"И двата държавни органа тълкуват и прилагат превратно нормата, като предоставяща избор на хазартния оператор да организира игрите със залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета така, че да събира или залозите на участниците или такси и комисионни за участието им в играта. Това тълкуване се поддържа включително и в съдебното производство от юрисконсулта на НАП"

20

Димов

преди 3 години

"261 164, 80 лв. и лихви в размер на 67 717 779, или общо 328 882 670 лв." Не съм математик, ама според тези цифри, дължимата сума е доста под 328мл.лв.!!!Или пак драскачите са добавили невинна запетайка?!?

19

Анонимен

преди 3 години

Доста езуитски сте драснали статията. Ето още малко за неразбралите.Нормата на Закона за хазарта е прилагана неправилно и от Държавната комисия по хазарта, и от министъра на финансите в продължение на твърде значителен период - повече от 5 години - спрямо обществения интерес и легитимните очаквания на гражданите за законност от държавните органи, включително и от организатора на играта. Та, КОЙ е виновен? За Божков знаем, но други няма ли? Той самият каза на кого се е отчитал.

18

Анонимен

преди 3 години

Защо министърът на ДПС тогава не ги е взел тези пари?

17

съсът се чуди как?

преди 3 години

ДКХ е следвало да реализира 75% повече приходи спрямо събраните. Предвид периода и размера на непостъпилите в държавния бюджет общо държавни такси 557 млн. лева, за съда е необяснимо както бездействието на органа, осъществяващ държавния надзор върху хазарта, така и бездействието на министъра на финансите, към който е била ДКХ.През тези 5 години "Еврофутбол" е проверявано 4 пъти и нито веднъж не са били констатирани нарушения, а е трябвало да бъде установено, че законът се прилага неправилно.

16

Анонимен

преди 3 години

Периодът засяга 6 години. Не знам какви са тези журналисти, които пишат без да си проверят данните. Още по-малко не разбирам медиите, които дават поле на такива автори.

15

АнатемаБезродници

преди 3 години

С тези пари чрез ГоранЯ и оная кака,Божков е пълнил нощни шкафчета,смаза тях нито дума не се казва.

14

Анонимен

преди 3 години

Кой е написал наредбата. Оставки не виждам. Уволнения също. Щом е толкова неясно без значение дали е умишлено или случайно значи някой в агенцията по хазарта трябва да бъде веднага наказан. Или ние да си гледаме магистралите. А Калинките във властта да не ги закачаме.