67

Справедливост

преди 3 години

Въобще БЪЛГАРИ и РУМЪНЦИ не ни бръснат за слива.Масово се подпомага на АФРИКАНЦИ и АРАБИ като им се дава абсолютно всичко,а ние понеже сме "ЕВРОПЕЙЦИ" и имаме право на работа-"НИЩО" изхождайки от обстановката в която се намира цял свят.Както вече казах ES е една помийна яма и замирисва все повече и няма да се учудя на една вирусна пандемия EBOLA в много близко бъдеще.VIVA LA EUROPA

66

Анонимен

преди 3 години

Дали наистина германци и францизи искат да са с българския стандарт на живот?

65

Иван Димитров

преди 3 години

Нямам познат, който да е анкетиран, какво иска или не иска.Или ние балканците не бехме баш европейци...Да си върнем старото нормално!

64

мисля, че до анон 61

преди 3 години

По-скоро ти ти си глпака, че не сващаш смисъла! Става дума за език/езици общи и официални. Сигурно знаеш, че във въпросната Швейцария ВСИЧКИ знаят и трите езика+Английския. При сегашната ситуация с 27 официални езика, няма жив човек да знае всичките. Всяка велика империя е имала един-два общи, защото не може да знаеш всичките. Замисли се колко българи и румънци не могат да отидат на по-платена работа, защото им е зле езика, а са добри в проф план

63

Анонимен

преди 3 години

Изглежда тенденцията за бъдещето болшинството от хората да са бедни и едва оцеляващи и само малка част от човечеството т.н. "елит" да са богопомазани.

62

Анонимен

преди 3 години

"Те искат сега да видят Борисов паднал. А ако го видят в затвора още по-добре. Ако не го видят, значи трябва да излязат пак на улицата. Иначе всеки си играе неговата игра. Никой не се е загрижил за народа. И политиците, и икономическите групи, и водещите сили. Това са приказки, че са загрижени за демокрацията ни, за върховенството на закона, за свободата на медиите"

61

Анонимен

преди 3 години

Ти тава за България не важи )нищо че се в еврогейския съюз от 2007 г.)

60

Анонимен

преди 3 години

- Коя система визирате?- Тази, в която има орди от хиляди хиени олигарси, местни феодали,сиви кардинали с по 20-30 човека във всяко едно ведомство и министерство, клиентска маса в около 300 -500 обръча от фирми. Това всичко са хиени......https://frognews.bg/***/rosen-milenov-pred-frog-niakolko-choveka-smeniat-peevski-opavat-botoks-urodliviia-obraz-upravlenieto.html

59

Анонимен

преди 3 години

В момента с ботокс се опъват бръчките на уродливия образ на управлението, за да го направят по-приемлив за хората. И всичко ще си бъде същото. Това каза пред Фрог нюз бившият служител на ДАНС и експерт по национална сигурност Росен МиленовИскаме БСП,ДСБ,ДПС да се връщат на власт,тези герберунгели унищожиха държавата!

58

Стига

преди 3 години

Не тези от НОЩ и МЗ да видят, че съществува зависимост между броя на ваксинираните и броя на заразените. Но ги е страх, защото при изследване може да се установи , че тази зависимост е около 70-80 процента. Пример МВР. Там всичко е пламнало, но има и най-много ваксинирани

57

Анонимен

преди 3 години

Скоро стандартът ще се изравни навсякъде. Западните държави ще обеднеят до а България ще дръпне малко и готово.Навремето питахме кога ще стигнем американците? Отговорът е че никога няма да ги стигнем. По скоро те ще паднат на нашето ниво рано или късно.

56

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНАПУСКАЙ!

55

Анонимен

преди 3 години

Станахме колония на ЕС с феодални правила. Тук таме някой феодал идва и ръси мозък на плебса, за да подържа работническия ентусиазъм.Дачев търсише заварчици и давал много високи заплати. А защо дъщеря ти не стана заварчик? Направи си собствена държава и си създай ентусиазирани работници.

54

Анонимен

преди 3 години

няма начин да накараш великия български бей приватизирал криминално държавата да започне да плаща европейски заплати защото той не е бизнесмен а нагъл крадлив политически връзкар с мания за величие и смърдяща уста

53

Анонимен

преди 3 години

Ако питате *** Бойко, ще ви каже че не може да ги чакаме останалите държави да ни догонват

52

Анонимен

преди 3 години

Нема как да стане - немеца измислил световния стандарт за качество, испанци, италианци и гърци цял ден пъpдят, англичаните са със самочувствие на величествена империя, просто няма как да стане единен стандарт. Не може единия да умее, другия да не умее а пък да искаш да ги приравниш двамата.

51

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се върнат БСП и ДПС на власт! Тогава държавата беше по-спокойна и нямаше страх,терор,грабежи до дъно,ЕНП убива България.

50

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе отвори видеа от Русия ,за да видиш,че всичко по магазините и в цяла Русия е ВНОС, предимно от запада,нямат вече родно производство,а ако има производство,то е на чужди фирми,едно селско стопанство не си организират като хората,а само трябва да закупят машини и да организират хората,магазини!Но е вярно,че руснаците бяха лъгани и мамени много пъти и затова сега не вярват на никой и се изолираха.

49

Анонимен

преди 3 години

До Рана с ГнойИТН са също от мутренските среди и алчни за пари стари ***,виж в Афера какво написаха за тях!

48

Анонимен

преди 3 години

Първо да махнат корумпираното мутренско правителство на ГРОБ,което ограбва държавата и населението до кокал,разболява и убива хора!А с част от откраднатите от народа пари си купува власт,като подкупва чужди политици и чиновници,стига,вън,оставка!Сега пак са се събрали мутрите в ГРОБ да издевателстват над народа,не им давайте властта,не виждате ли,че България умира и сме в демографска катастрофа ,заради тях и тяхната алчност,техния терор? И пак сложили турци да ни управляват,от алчност за повеч