286

да знаете

преди 3 години

Изборите наближават, бройката расте................страх го тресе.....................!

285

Handel

преди 3 години

Тиквoча и ботокса се возят в жипката и ботокса казва "Абе. шефе, тая жипка не остаря ли вече? Ей там виж онова ново БМВ, искаш ли да го откpаднем?""Как така че кpадем бре, ти чуваш ли се какво приказваш? Първо ще го продадем и чак тогава ще го откpаднем!"

284

тъй де

преди 3 години

''Ако болниците изнемогват, ще наложат ограничения''----Нека Подрисков каже на тази кръгла рицарска маса, защо и колко болници ЗАКРИ през смешното си управление.

283

мак

преди 3 години

Как е оня с джипка, щастлив ли е? Толкова му е акъла, че се хвалеше как управлява пандемия и колко готини и либерални са бг мерките, ча в други държави всичко се затваря. Как можеш да се хвалиш, че управляваш нещо, което не може да се управлява и никога не се знае как ще се развие. Т..анар.

282

сто

преди 3 години

До Анонимен 298Само да питам - кой доказа, че ресторантите са виновно за увеличените положителни, след като ресторантите работят от няколко дни и то не всички??? Стига простотий , стига манипулации

281

гогич

преди 3 години

.."болниците не могат да бъдат поставени в риск" - а хората може като ги оставите без работа и доходи. Народа психяса от неадекватните политически ковид-мерки, целящи нов ред сьс сьздаването на неграмотно и некомпетентно поколение (щото това е резултата от онлай обучението) и довеждащи хората до примитивно скотско чуство за оцелаване без право на мислене. А хора умират със и без мерки...

280

Анонимен

преди 3 години

За такса спокойствие няма пандемия.Буци е отговорил положително и ще купи още 8 фърчила Ф-16,на по-висока цена от предишните.Няма такова чудовище.Нещастна нация!

279

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са плъни неадекватници. Нямат никаква стратегия за управление на кризата. Единствено популизмът и краденето ги водят.

278

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 299Никакво увеличение няма. Просто при повече тестувани естесвено излизат повече "контактни" - които отpeпките наричат "заразени" за да смятат хората че става въпрос за болни. А ианче сега предизборно затягане за да се откажат хората да гласуват и само ГРОБарите да бъдат заведени под строй до урните.*** кpaдливи...

277

Анонимен

преди 3 години

"Вчера меше 8 март-ден на жената. Честито, макар и на патерица на госпожите Тома Бикова, Георг Георгиена, Георги Харизанова, както и на Денис Сачев, Даниел Даритков, Десислав Атанасов, Цветан Караянчев и на останалите дами от нашата партия."-----Е бива ли така, да пропуснеш най-актуалната Мома - Костадинка Ботоксова?

276

Мутаф Лизчиев

преди 3 години

Така и не разбрах дойдоха ли хладилните камиони с найлоновите чували и станаха ли детските градини морги ?

275

Анонимен

преди 3 години

тикв носи ли отговорност за смъртта на 10000 българи? Щото си играе на тука има тука нема.

274

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам - КОЙ отвори предизборно ресторантите и изпозарази хората ?Не беше ли същия този тлъст про ст и крадлив *** ?

273

Честито

преди 3 години

Вчера меше 8 март-ден на жената. Честито, макар и на патерица на госпожите Тома Бикова, Георг Георгиена, Георги Харизанова, както и на Денис Сачев, Даниел Даритков, Десислав Атанасов, Цветан Караянчев и на останалите дами от нашата партия.

272

Боко харесва това

преди 3 години

Ак. Илчев:"Боже, какви *** управляват България!"

271

Анонимен

преди 3 години

Бройките и процентите започнаха изкуствено,както цяла година, да ги завишава още преди хората да са изпили по едно кафе в заведение!А болниците преустановиха плановите операции още 2-3 дни след отварянето на 50% от капацитета на кафенетата и баровете.Абсолютна лъжа е всичко това! Тези продажни *** трябва да увиснат по стълбовете предизборно!

270

Анонимен

преди 3 години

С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.

269

Анонимен

преди 3 години

До Кажи честноПо-т'ъпо мнение не бях чел скоро... Ти от Луната ли падаш бе xaмcтер?Кой е твъдял, че вируса е смъртоносен за всички?

268

ех

преди 3 години

И от толкова затваряне по света и у нас резултат положителен няма. Само увеличаваме агонията и работим здраво за крах на икономиката.

267

Бати Бойко...е...

преди 3 години

зодия "Близнаци"-на Дявола ортаци!!