14

Анонимен

преди 3 години

Професорке, вие, професорите сте може би всеки 5-и - 6-и човек от ръководителите на поликлиники и почти всеки управител на софийски МБАЛ, но все пак мисля, че се справяте успешно с елементарна математика. Увеличаването на броя на новозаразените дневно от 1500-2000 на 3000 (2995) души вие за плавно нарастване ли го смятате? Та това е 1,5-2 пъти, т.е. 150-200%! С уважение към вашите математични способности: инж.Димитров.

13

Анонимен

преди 3 години

До Менвие нещо май много тарикатски сте отпочнали да се множите или ще рекнеш "акселерация"... :)Сега, сериозно. Оправяйте се по-бързо и скоро всичките да сте си вкъщи!

12

Анонимен

преди 3 години

При мен в работата само за първата седмица на март се заразиха толкова хора, колкото за три седмици през ноември, когато беше пикът на заразяване.

11

Анонимен

преди 3 години

Плавно нарастване ли? От минимума преди месец и половина досега броя на новите случаи за денонощие се увеличи пет пъти, като само за последните 15 дни броя им се увеличи два пъти.

10

Анонимен

преди 3 години

Абе, приятели, ние колко професора имаме на глава от населението? Всяка втора статия е вече от професор.

9

Мунчо

преди 3 години

Предпочитам да слушам проф. Иво Христов, отколкото да чета МЪДРИТЕ МИСЛИ на проф. Ива Христова!

8

Анонимен

преди 3 години

Интересно,защо за щам обявен в няколко държави по континенти включително Австралия по брой заразени на челни мяста с ЮАР в деня на обявата по сравнене с Нигерия как представена по случая известен за заразеност от нов щам на заразата бе по средата как бройки заразени жители от дадените страни за сравнение и тоз щам бе неизвестен смесен от южноафрикански и бротански за тогава или може би австралийски понеже отпреди се бе появил британския за Австралия,но не в Нигерия,а бе наречен нигерийски щам за

7

Случайност?

преди 3 години

Случайност ли е, че почнаха ваксинациите и драстично се увеличиха болни , заразени и т.н ? :) Едвали !

6

Анонимен

преди 3 години

4-5 платени ме.ерета ги разкарват цял ден по телевизиите да бръщолевят едни и същи неща и да плашат хората

5

Анонимен

преди 3 години

До 3Само за седмица починаха синът на моя позната и съпругът и , и сега тя и снаха и са в болница----------------Ко, ко речи муа-ха-хаАман от платени!Нали знаеш, че нищо не постигате, само събуждате хората още повече с наглоста си.Знаеш ли какво си причиняваш с лъжите си? Няма ненаказан на тази планета. Заел си страната на транс-хуманистите които искат да унищожат хората и го правиш за някакви мизерни стотинки. Осъзнай се докато е време.

4

Анонимен

преди 3 години

Теста за бременност на снимката казва всичко за настоящото ниво на хората - роби, достойни единствено за подигравки. Щом вярвате в измислени вируси, ще ви ги намират с модифицирани тестове за бременност.

3

Анонимен

преди 3 години

Тоя професор спешно да се прегледа при друг професор Само за седмица починаха синът на моя позната и съпругът и , и сега тя и снаха и са в болница Пазете се хора , бъдете разумни

2

Тома неверни

преди 3 години

На кого да вярвам? Навеликолепния Иво Хрисъов който твърди че има плавно покачване или на ония плешивия генерал Където миналата година каза че не съществува ковид а снес казва че смъртноста е много висока.Вие на кого бихте повярвали?

1

Мен

преди 3 години

Ми незнам колко плавно се покачват. Влязох преди 7 дена в Света София и бяхме 14, днес са 36 ... плавно, а ?