63

фаоѝг

преди 3 години

НА 8-МИ МАРТ ВЕЧЕРТА БЯХ В РедХотПица - ВАРНА, ОСВЕН СЕРВИТЬОРИТЕ, НИКОЙ ОТ ПОСЕТИТЕЛИТЕ НЯМААШЕ МАСКА, НИКАКВО РАЗСТОЯНИЕ МЕЖДУ МАСИТЕ, КРЯСЪЦИ И ВИКОВЕ, ПРОСТАШКИ МОДЕЛ НА ГОВОРЕНЕ, ТАНЦИ И ПИЕНЕБББ, ЩЕ КАЖЕТЕ - НЯМА ЛОШО, НЕКА СЕ ВЕСЕЛЯТ ХОРАТА, НО ЗАЩО НЕ СЕ СПАЗВАТ ЕЛЕМЕНТАРНИ МЕРКИ, ЗАЩО ЗАРАДИ ЕДНОТО ПИЕНЕ И КРЕЩЕНЕ ДА *** ХОРА??? И НИКОЙ, АМА НИКОЙ НЕ ПРОТЕСТИРА....ПРОСТОТИЯТА И АЛЧНОСТТА ЩЕ НИ ПОГУБЯТ!

62

Ss

преди 3 години

Хаха оборота викат :) що не печалбата ? Щото правят всичко да не плащат данък печалба :)

61

Анонимен

преди 3 години

До ТояКак бе, слънце, като са отворени от една седмица, а броя на заразени се увеличава от преди отварянето им? Започнете да мислите малко поне, че така е скучно!

60

Анонимен

преди 3 години

всеки е свободен да умира, когато си пожелае

59

Анонимен

преди 3 години

Вълната тръгна след отварянето на училищата! Вицът, че настъпваме мотиката по два пъти е верен. Питам се, винаги ли ще сме така упорити в грешките си? Защо веднъж не приложим нашия пословичен инат в постигането на нещо хубаво?!?

58

Тоя

преди 3 години

Знайни и незнайни са само т. нар. Ресторантьори. Незабавното им затваряне доказа че броя на заразените спадна драстично, а сега какво? Отворихте тази пасмина и направихме крачка назад. Незабавно затваряне на молове и ресторанти, безполезни са, а и са инкубатори на болести.

57

зер

преди 3 години

тепърва ще си плащаме сметките от заведенията в болниците :) п.с. този щам който върлува явно е по-агресивен. Жена ми е рентгенолог и каза за 2 дена е видяла повече тегави случаи с млади хора (под 40г) с тотализирани бели дробове, отколкото през декември. па вие си вдигайте чашките в кръчмичките и си пазете 'свободата'.

56

Караибрахим

преди 3 години

Най-добре ще е да няма никакви мерки, НО който се излага сам на риск после да не провеси нос пред болницата и да хленчи пред телевизионните екрани, че с часове е разкарван и няма легла. Дето се вика да разчитаме на естествения подбор и кой оцелее.

55

Анонимен

преди 3 години

Като знам бай Чекмеджан колко е страхлив, ако реално имаше толкова заразен вирус, според мен никой нямаше да го види извън бункер!А сега ходи по всякакви паланки и се прегръща с какви ли не байновци?Нещо не ви ли протича в тия глави?Нещо като мозъчна дейност?

54

Анонимен

преди 3 години

Робите просто искат да са си роби!Искат затваряне, проверки, стригане, унижения...Просто не познават друг живот, освен робския.

53

Анонимен

преди 3 години

как защо разхлабиха мерките? Идат избори, касичката (чекмеджето) се изпразни и трябва да се понапълни отново. Ето защо разхлабиха мерките.След 8 април да си знаете - мерките се завръщат, но този път още по-строги!Излизане със SMS

52

Hex

преди 3 години

Мерките даваха резултати. Не разбирам защо ги разхлабиха и отвориха молове и заведения.

51

Анонимен

преди 3 години

Щабът да предложи следното:- или пълно затваряне на отделни бизнес сектори- или пълно носене на маски навсякъде и по всяко време

50

Анонимен

преди 3 години

С едни и същи ръкавици сервират и вземат пари. Дори при бананите си плащаш сметката не на сервитьора, а на касата, нкъдето касиерът е на пълно тсботно втеме и не пипа храната.

49

Анотимен

преди 3 години

До АнонименНе ти пожелавам това, което аз преживях!Не ти пожелавам това,което аз видях!Не ти пожелавам да чуеш това, което аз чух!!Пожелавам ти да се молиш на Бог за здраве и изцеление, така, както аз се молех!!

48

Анонимен

преди 3 години

Гледайте репортажите за Тиквата! Навсякъде е без маска и се ръкува и прегръща с други селяни, всички без маски!Гледайте репортажите за папата в Иран. Навсякъде е без маска и си говори с най-различни хора от 50 см., те също са без маски.Бреей, тая "невиждана ярост"!Дали не ни послъгвате, а?

47

Анонимен

преди 3 години

Аз искам да си посещавам заведенията!След няколко дни става топло и всички маси ще са навън, какъв е смисълът да се затваря?

46

работещ и знаещ

преди 3 години

Трябва и да е затворено и да стоят продължително време, като тогава се заразяват дори и с маскиМай никога не сте посещавали ресторант, кафене през живота си?Колко време мислите, че прекарват там клиентите?Най-малко 35 минути на маса. Най-малко.Един заразен без маска е достатъчен да зарази огромен брой други клиенти

45

Анонимен

преди 3 години

До КоронищеДобре де - магазините могат да продават чрез доставки, а градския транспорт е достатъчно да увеличи колите три пъти, за да не се препълват и да има дистанция в тях. Ето ти, щом искаш решение за "жизненоважните" отрасли.

44

Анонимен

преди 3 години

До д-р ХАУСДа. Ако ти не си виждал, може би не ходиш на правилните места?