9

Диди

преди 3 години

Това явно важи само за София. Снощи в Бургас лично мога да коментирам ресторант "Нептун" - освен, че персонала беше с маски, заведението беше на 100 % пълно - така както си беше и преди, така си работеше и сега - проверки никакви!

8

Анонимен

преди 3 години

Следят ???колкото следят дали се носят маските в автобуса

7

Анонимен

преди 3 години

В Кюстендил когато видите РЗИ инспекторката Камелия с маска, елате ми се обадете!

6

Чети внимателно !

преди 3 години

до 5Кучетата си лаят - кражбите навсякъде си вървят(по старому).

5

Анонимен

преди 3 години

Нито една държавна институция, не функционира правилно. Някъв си щаб налага мерки, хората не ги спазват. Някакви си проверяващи трябва да проверяват за спазването на тези мерки - никой не проверява. Оня с жипката си обикаля страната, червни, сини, зелени, оранжеви и розови го плюят и тва е. Общо взето - кучетата си лаят, кервана си върви.

4

Снощи

преди 3 години

говорих с един приятел във Варна. Проверяващи няма, заведенията се пръскат по шевовете. Напрао вика за фул. По плажната ивица всички са пълни до дупка. През деня, мамите с количките и децата им в моркста градина и няма ни маски, ни дистанция. Кво проверяват и къде го проверяват тия проверяващи - нямам никаква идея.Това са думи на приятелчето от Варна.

3

Skunk

преди 3 години

Абе младежите ги разбирам, гадно е данси първи-втори курс студент и да няма кушъде да отидеш. Говоря за масовката. Аз приключих със заведенията на 19-20. Дори щеше да ми е мега добре да св събираме с дечицата от провинцията на домашно, секс, ядене, пушвне и пиене..

2

Анонимен

преди 3 години

здравни инспектори праят кинти -нищо не следят ! правят маса ядене пиене и не плащат -пишат всичко е ок или кеш кеш поне в София почти никъде Не се спазват мерки

1

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Мижи да те лАжем !Не сме вчерашни...