32

Пол Пот

преди 3 години

Тия ГЕНЕРАЛШИ и за *** за зеле не стават!Я си ги представете във войната за Виетнам...РАмбо ако ги види ще се гръмне с базука между очите, само и само некоя оскубана генералша да не му заповядва в джунглата как се трепат жълтурковци...

31

ПешкоОТдетскатаГРУПА

преди 3 години

Не пожелавам на никое дете такава майка генерал...падни!...легни!...Хоодом марш!От лево на десно,преееброй се!За пооочест!На нож малки калпазани!

30

Анонимен

преди 3 години

Парадни назначения . Работа йок.

29

Анонимен

преди 3 години

Вероятно са много по-способни от мъжете генерали със същия ранг, щом са успели да стигнат дотам въпреки, че са жени. Със сигурност заслужават тия постове повече, отколкото Байдън неговия.

28

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

Дано по време на атака не им дойде месечното течение....

27

извращение

преди 3 години

ПОНЯТИЕТО генерал ДЕВАЛВИРА...!!!!Атанас Атанасов не ще вече да го наричат генерал...ББ все още лавира и си трайка дипломатично...а пРЕЗИДЕНТА си свали юмрука засрамен и отвратен...

26

442

преди 3 години

До Анонимен 30Направи ги перола който го плащаме ние. Но с шистовите техн. цените паднаха и сега продават имотите у нас. Московчани пътуват над 1100км до Финландия да си напълнят багажниците на колите.

25

Христо Ботев

преди 3 години

И плеснат с ръце, па го прегърнат ...и с песни хвръкнат те в небесата-летят и пеят, дорде осъмнат...и търсят духът на БАйдън...Жив е той ,жив е...ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ...тия ще му видят сметката!!!!

24

отзиви от НАТО

преди 3 години

тьотки...за слушкане!

23

е ле па тия...

преди 3 години

А баница могат ли да правят?

22

Русия

преди 3 години

Налагаме вето на САЩ...спираме ДАМСКИТЕ ПРЕВРЪЗКИ...!

21

Наблюдател от ООН

преди 3 години

Военослужащи от логистичното транспортно командване на хамериканските военно въздушни сили и военнослужещи от сухопътните сили на хамериканското Южно командване МАСОВО НАПУСКАТ хамериканската армия и се пренасочват към РУСИЯ....ЧЕСТИТО НА АСКЕРА!!!!

20

хех

преди 3 години

САЩ ще бъде Бразилия след време. С такива управници.

19

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Жената от ВВС е с черната униформа.Личи си че е запазила нещо...женско в себе си,въпреки военната служба.Както казват по...нашенско;където почва...авиацията,там свършват...уставите.Тази от СВ,има...стойка на пекан...командос и сигурно е...такава;изминала стотици километри в планински и...пустини преходи и винаги...побеждавала врага.Еее,не случайно е...генерал.

18

Божкеее....

преди 3 години

Тия ли *** са представителите на НАЙ ВЕЛИКАТА сила на света????А стига бе...на къде върви света????Дори и в каменната ера по време на МАТРИАРХАТА войните са се водили от мъже и ВОЖДОВЕТЕ са били МЪЖЕ!!!!!!Я си представете,че по време на война им дойде ЦИКЪЛА и те трябва да взимат жизнено важни решения дали да ползват ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ...?ЖЕНА В ЦИКЪЛ....УЖАСььььь....!

17

Пешо Питанката

преди 3 години

Тия нежни създания вижда ли ли саПИШКА/пардон за лапсуса/ПУШКА....И дали ще командват с команди от сорта:слама-сено...вместо леви-десни...?

16

Нострадамус

преди 3 години

Наближава ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА....тия *** като нищо ще я започнат...!

15

плеймейтка

преди 3 години

А ми ОТИВАТ му тия двете скубли на дъртия...едната за делник,а другата за празник...да му мислят тия които ще воюват под тяхното командване!!!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Нощо ново, там наскоро им позволиха да са с грим, червило и високи токчета на фронта така ще шокират враговете.

13

Цезар

преди 3 години

С краката НАГОРЕ и НАПРЕД се взимат генералски пагони с 4-ри звезди и още нещо..."Всяка една от тези две жени е направила кариера, демонстрирайки компетентност, почтеност и несравнимо чувство за дълг"...Упсььь...тия хамериканци ША МЪ разплачат от умиление...