10

пияница мистик

преди 3 години

До да знаетеНе е вярно, наистина има много заразени. Казвам ти, че гаджето ми е с Ковид в момента. Познавам и един авер от Пловдив и той с Ковид. Не намесвайте политиката с болестта, че ставате смешни

9

Анонимен

преди 3 години

Минаха 500 в интензивното. За сравнение в средата на януари бяха паднали под 250. Ускори се в пъти броят на починалите. Само преди десетина дни бяха 10 хиляди, а до дни ще минат 11 хиляди. Мерките, които така или иначе ще наложат закъсняха с две седмици, защото трябват две до три седмици за да започнат да работят. До тогава действа инерцията от заразата.

8

От кумова срама

преди 3 години

Да попитам, смятат ли да затворят инкубаторите - детските и училищата? Махалите са пламнали - класа се заразява, после всяка дете го носи вкъщи. Ококореният психопат докога смята да измъчва всички ни заради неговите радини вълнения?

7

пияница мистик

преди 3 години

И моята е болна. 2 PCR теста си е направила вчера и двата положителни. Аз съм го карал тоя Ковид и не ми дреме. Иначе ми казва, че нищо и няма, само я заболели бъбреците, а никога не са я болели преди. Аз за всеки случай пия Авион, че бяхме онзи ден заедно, гаранция и мен ме е заразила, но нали съм с имунитет и нищо ми няма :)))

6

Анонимен

преди 3 години

В Евангелието пише, че като дойдат времената, когато по Земята има много земетресения и ще върлуват и много болести. Не ни изненадват с нищо, ако бяха чели Евангелието нямаше да са неподготвени.

5

Алибеков

преди 3 години

Само не ни затваряйте моля ви :(

4

да знаете

преди 3 години

Колкото по наближават изборите, толкова повече ще са "заразените".

3

Ангелов

преди 3 години

Европа ни се възхищава как управляваме пандемията.

2

Анонимен

преди 3 години

тези го правят за да няма избори

1

Анонимен

преди 3 години

Фабриката за смърт работи очевадно е, че с неадекватните мерки една напред, две назад шайката и НОЩните разбойници се оакаха, но иначе управлявали кризата.