12

Анонимен

преди 3 години

до 7 - ха, като знаеш много, ми отговори какъв е според съвременните разбирания Мо х ам ед след като се е оженил за 5-6 годишно дете и веднага е "консумирал" брака, а той е бил 50 годишен ?

11

Анонимен

преди 3 години

Християните от Ирак Сирия Турция са добре дошли в западния свят. Защо вместо тях се взимат някви пакистанци афганистанци и всякакви други турлю гювечи.

10

neo5

преди 3 години

8 и да пазите повеленията Ми и да ги вършите. Аз съм Господ, Който ви освещавам.9 Всеки, който прокълне баща си или майка си, непременно да се умъртви; баща си или майка си е проклел; кръвта му да бъде върху него.10 Ако прелюбодействува някой с чужда жена, тоест, ако прелюбодействува някой с жената на ближния си, непременно да се умъртвят и прелюбодеецът и прелюбодейката.11 Който легне с жената на баща си, бащината голота е открил; непременно и двамата да се умъртвят; кръвта им да бъде върху

9

neo5

преди 3 години

когато дава от семето си на Молоха, и не го убият,5 тогава Аз ще насоча лицето Си против тоя човек и против семейството му, и ще изтребя изсред людете им него и всички, които го последват в блудството, за да блудствуват след Молоха.6 И човек, който се отнесе към запитвачите на зли духове и към врачовете за да блудствува след тях, против оня човек Аз ще насоча лицето Си и ще го изтребя изсред людете му.7 И тъй, осветете се и бъдете свети, защото Аз съм Господ вашият Бог;

8

neo5

преди 3 години

До До 71 Господ говори още на Моисея, казвайки:2 Да речеш на израилтяните: Който от израилтяните, или от заселените в Израиля чужденци, даде от семето си на Молоха, непременно да се умъртви; людете на земята да го убият с камъни.3 Също и Аз ще насоча лицето Си против оня човек и ще го изтребя изсред людете му, защото е дал от семето си на Молоха, та е омърсил светилището Ми и е осквернил светото Ми Име.4 И ако по какъв да е начин людете на земята затворят очите си, за да не видят тоя човек,

7

Един.

преди 3 години

Рилигиите са най-голямото зло сътворявано от човека!!!! Да убиваш хора в името на някакъв си там Бог - без значение Яхве, Аллах, Христос, Озирис, Ра, Тангра и прочее измислици!!! - е диващина в най-висша форма! Християните специално, що народ са избили в името на Христа, особено в Южна Америка, направо не е истина! Ако съществуваше Бог, щеше да ви затрие всичките до един, задето се гаврите с името Му!!!

6

Шопо

преди 3 години

Само източноправославието е правилната религия!

5

Поп Алигорко

преди 3 години

Странна религия е по пет пъти на ден да си биеш главата в цимента докато оня с проскубаната брада вие от минарето...

4

До 7

преди 3 години

Исус Христос не е учил никого да убива, но Мохамед, доколкото знам - да !

3

До 7

преди 3 години

Християните не са избивали мюсюлмани само заради религията им, а обратното е било, и продължава да бъде обичайна практика ! Върви и научи що е християнство, преди да пишеш глупости !

2

ъъъ

преди 3 години

Докато има глупави хора, позволяващи религиите да ги разделят на "ние" и "те", така ще е - войни, смърт и простотия. От векове е така и май още векове ще продължи - много хора направиха милиарди от балъците.

1

Анонимен

преди 3 години

Само дето Франческо не ги казва така нещата.Където и да иде прави реклама на исляма.Пълен предател.