18

Някой

преди 3 години

Това не е вярно. Имам пет колежки всяка една от тях работи по малко, и взима по висока заплата от мен.

17

Мяу

преди 3 години

Мъжете не мислят за домашни ангажименти. Оставили са ги на слугинята_съпруга, любовница и т.н. на която и да е_втора ръка.

16

Ossi

преди 3 години

Ще дойде време, в което никоя жена няма да иска да си гледа детето. Натам бутат нещата умишлено. Ако мъжа няма пари да плаща на бавачка, жената ще отказва да ражда. Вижте какво говори този. Че жената не трябва да мисли за вкъщи, докато е на работа. И така, после ще се питате защо Исляма ви е победил, но ще бъде късно.

15

zer

преди 3 години

'Неплатеният труд по отглеждането на децата'... ами държавата да направи един ценоразпис:- гледане на деца .. хх лв/ден- пазаруване .. уу лв/двн- шетане ..- ...Че да може съвсем да може да се изравним чв тия 12% са безобразие!!1!

14

Гарабед

преди 3 години

Това е удобно.. Колежке що не си свърши работата днес? - " Мислих какво ще готвя довечера" Аха, ясно .. добре.

13

Анонимен

преди 3 години

Какъв знак към работодателите е това, че жените казват "Мислим за домашни ангажименти и това ни пречи да работим добре."? Нещо има объркано. Повече пари не се ли даваха при повече свършена работа? Или ти да получаваш, колкото колегата, който работи двойно на теб, защото трябва да сте равни? Нали той ще напусне или ще спре да работи? Жените трябва да научат, че изборът дали да работиш повече за повече пари и да правиш кариера или да си гледаш дома и децата не е вина на никой друг.

12

до 3

преди 3 години

Да минеме към рублата.

11

Мяу

преди 3 години

А слугинажа на мъжа й къде го остави? Че това да му направила да яде, че онова той обичал, ама нищо че тя не обичала това и т.н. и т.н....

10

Мяу

преди 3 години

Системата ни убива/изтрива/,спами

9

Sk

преди 3 години

садомазохизма=садомазохистки

8

Sk

преди 3 години

съгласуването си= не гласуването си

7

Sk

преди 3 години

Ножицата на комунистическата експлоатация на човек от човека и на жената от човека е широко отворена от правителството. Като добавим и нарасналото насилие върху жените, се чудя какви са тези глупачка, които гласуват за това правителство, или с съгласуването си дават шанс то да остава на власт вече 11 години. Българките са садомазохизма, защото няма женска партия, която да ги изведе на Европейско ниво!

6

Икономист

преди 3 години

"Проблемът е, че България е от много малкото страни, в които икономическият растеж е съчетан с отваряне на ножицата между хора с високи и хора с ниски доходи", каза Калфин.Не се очудвайте, че държавата буксува при такива неграмотни политици. Такава ножица се наблюдава в повечето страни в последните десетилетия. От Германия със социалната й пазарна икономика до Русия с корумпирана й несоциална икономика.

5

До 3

преди 3 години

Като си налазил всички теми кажи какво предлагаш: 16 та република или Задунайская губерния?

4

ХаХа

преди 3 години

Да добавим: разликата с нерусите жени

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Ами неплатен е. А детето какво е? Яде само, като едно пpaсе и нищо не дава!

2

Анонимен

преди 3 години

Да си гледаш детето е " неплатен труд". Абе я си...

1

lekar

преди 3 години

тогава робовладелците да наемат само жениа мъжете вън