12

Анонимен

преди 3 години

Ако пуснат пак както миналата година да влизат заразените българи, макета и разни други балканци пак същотото сте стане

11

ПроСоТо

преди 3 години

гърчолята са изпуснали края на държавата си.Въпреки,че много се стараят да угодят на НСР...В гръчко вилнеят такива банди,ограбващи и пребиващи възрастни и не толкова възрастни хора,че чак не е за вярване..но е факт

10

ха ха

преди 3 години

Медиите вече са тотална катастрофа. Тотал-на...Гърция имала 758 смъртни случая..., пише в статията. Само че ....има....6 800 към днешна дата.....758 са в Атика вероятно, защото във втората част на изречението говорят за област Атика....Безобразен НЕпрофесионализъм на пишещите и редактиращите. И това вече е повсеместно. Ама моля ви, това не е Фейсбук, това е медия, която се чете и от образовани хора.Откъде ги събирате такива неграмотници?Срам ме е вече заради вас.

9

ss

преди 3 години

ами седяха си на задниците и чакаха а тука балкан турист не спряха да мрънкат, че нямало къде да пият по 1 ракия ....

8

Анонимен

преди 3 години

Що бе? Я вижте колко англичани идват да пият по черноморието.И колко много ходят да ги обслужват (за намаляване на безработицата)Има и балконинг и бира топла за 10 лева чашата!И чадърчета безплатни , но с диня по 20 лева парчето.И пак сте недоволни!

7

Анонимен

преди 3 години

Много съм доволен от почивките ми в Гърция. Най-вече от отношението на домакините и липсата на бетон (приятни къщички).Отдавна не ходя на гоовномоорието тук. Не стига смрада, заразите, скапаната манджа по безотпадъчната технология, ами и обслужващия персонал се прави на велик. Иначе - изловени по гората, но с прИтенЗии... И плажа тук се чисти пре димно от вятъра. Не остана и едно небетонирано място в БГ.

6

Влак GT

преди 3 години

Гърция е една прекрасна страна и дестинация, винаги отивам по няколко пъти годишно с удоволствие, изключение 2020, дано не се повтори, с нетърпение очаквам да отворят границите и потеглям.Отрицателните коментари ги смятам за смешни, но по-важното е че има избор.

5

До 3 Край

преди 3 години

Нито в българия ще почивам нито в гърция!Тези две бедни и смешни държави съм ги отписал от моя тефтер.Държави за почивка в изобилие :) Например Дубай,Испания,Кипър,Турция,Малдиви,Италия и т.н.

4

Е справят се

преди 3 години

GreeceCoronavirus Cases:206,281Deaths:6,797Recovered:176,078

3

Край

преди 3 години

Гърция за мен е затворена страницаНе им ща фалшивото дзадзики ни захаросаното узо ни калмарите от МетроМаляките ви презират от мен да го знаетеВ БългАрия се почива по евтино и не по- зле

2

12 пъти

преди 3 години

До 12% по-малкоВсъщност 12 пъти по-малко

1

12% по-малко

преди 3 години

Гърция, която досега е регистрира 758 смъртни случая от COVID-19