70

Пацак

преди 3 години

Обезяна вирашвила! Кю-ю-ю!

69

Анонимен

преди 3 години

Ами нормално. В Америчка я подкрепят, в Англия се възмущават, а в целият останал свят се смеят!

68

Анонимен

преди 3 години

Какво ново казаха, много ясно те са не само расисти, а убийци и пробители които най-нагло са изложили откраднатото от чужбина в собствените си музеи.

67

краси

преди 3 години

Боже каква драма! Колко сме загрижени за кралското семейство, а не ни пука за съседите или близките :)

66

Анонимен

преди 3 години

Едва ли ще и се размине... Все пак монархиято си има вековни традиции

65

факт

преди 3 години

Един от Крън се оженил за ромка. Тя била много добра, работна, грижовна и други добродетели. Когато децата им пораснали ромката показала ромския си манталитет. Белият мъж откачил, напил се, буйствал и накрая се сбил и го набили здраво... Извод: ромката си остава ромка.

64

.

преди 3 години

Я си ръфайте мазната баничка, сърбайте си блудкавото кафе (от машината на входа) и си пушете ш*баната цигара и оставете високопарните приказки за вечерната доза салата с парцуца.Ай сиктир! (както казват голите саби)

63

Ко речи?

преди 3 години

До ШибиРибиМоля? Жалко за Хари ! И защо да е жалко, каквото повикало, такова се обадило. Мекотело! До 30та си година ревеше, че загубил майка си, а след 30 реве заедно с жена си. Както се казваше в един хубав български филм "... че дори и червата ти да се влачат, казваш, че поясът ти се е разпасал" Никакво достойнство в тоя принц( дали е принц не е сигурно, но е нещо, което започва с п)

62

До Док

преди 3 години

Бих те пратил при рибите, отрепкаизклесена, да им миеш пода на дъното на водоема, да бършеш тинята, щото и без това от там си се пръкнал, и там ще отидеш, в тинята

61

Владо Черноземски

преди 3 години

Какъв щял да бъде цвета на кожата на бебето? Какво да очакваш от потомците на Хановерската линия, смесени със Сакскобурги, които само заради 1 война с братовчед си Вилхелм, са готови да плюят на миналото и да сменят името на цяла династия, с надежда да се дистанцират. От кого бе мили роялнацисти, от кого? Тая *** отдавна трябваше да бъде изклана, и да бъде сложен край на хемофилната им фамилия. Много мъка сме теглили заради тях. Смрът за тях!!!

60

Край

преди 3 години

Само не разбрах - чистила ли е Бъкингамския дворец с прахосмукачка. Бърсала ли му е прахта и мила ли му е прозорците.

59

Док

преди 3 години

Разведена американска цгнка изпива мозъка на принца през оная работа. Какво очакват, кралицата да гледа отстрани и да им се радва ли? Как още не е пратила Ми 5, 6 или там който трябва да и вземе мярка и да я прати при Даяна се чудя....

58

Анонимен

преди 3 години

Да внимава, че ще я пратят при лейди Даяна.

57

Истината

преди 3 години

Американският *** стана известен благодарение на европейската аристокрация!Направиха й сватба,за която мечтае всяко момиче на тази Земя!Сега е милионерка и дава интервюта срещу лошите европейски расисти,за да стане още по-богата и да има още повече слуги!А плондера,който я интервюира няма какво да се коментира!Всеки ден плюе САЩ и Цивилизацията,но не отива в Африка и няма да се откаже от милиардите.Натрупани от дарения на наивни,средностатистически домакини!

56

Анонимен

преди 3 години

Хари ,излезна голяма ***........

55

Диди

преди 3 години

Паднало и. Защо всички обсъждат тази. Ами Хари? Не можа ли да си намери някое по-лъчезарно, все още неженено момиче? Явно е имал нужда от "по-опитна жена".Явно той е комплексаря в семейството който я въведе в двореца.Сега тя инкасира ситуацията докато случаят е още пресен. После на никого не може да направи впечатление.

54

Tt

преди 3 години

А бре Хари къде се набута с тази жена артист, защо не ревна когато и купи имение за 6 милиона долара. Да знаеш че ще те постави за фикуса за неопределено време.

53

пияница мистик

преди 3 години

До ТираджиятаЕла да ти дам едно парче хляб, за да въртиш геврека още по усърдно :))) Като вземете тук да ми се правите на артисти си умирам от смях. Нали уж се водите високоплатени ***, Глупави, но с високи заплати. А Меган е като теб, обикновена жена. Не е аристократка, никаква не е. Беше една средна по класа актриса, просто има късмета принц Хари от кралското семейство да я хареса.

52

Анонимен

преди 3 години

Короната е и ситуация, а тази - обикновенна ***. Да си крал е отговорност, а не латино емоции. Всичко тръгна от леката Даяна. Безчувствени били? А ти какво искаш? Да се просълзяват от сапунени сериали? Южняците да втора ръка и това е известен факт. Да си крал е отговорност, която определено не е за всеки

51

b

преди 3 години

Договор с Нетфликс ,Спотифай и Холивуд,само това мога да кажа ,очаквайте как скоро една треторазрядна абсолютно неизвестна актриса ще изкара на бял свят керливите ризи на кралското семейство.Long live the queen .