216

Пак по опорката?

преди 3 години

До Отровна гад: Колко пъти ще публикуваш този копи/пейст? Бат'ти Бойко е пътник, така е втръснал на всички, че ако има малко акъл ще се изнесе към вилата си в Барселона вместо да обикаля всеки ден с джипа за да го покажат по телевизията.

215

Отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели изборите, а Корнелия Нинова ще надебелее от яд!

214

Работете по проекти

преди 3 години

РАБОТИЛА съм в столично професионално училище само преди две години.Заплатата ми беше 1200,отделно лекторски,работа по европейски проекти.Накрая на годината сме получавали по 700лева за работно облекло,отделно икономии и 13заплата.Имам 43години непрекъснат стаж.Взех и доста от учителският фонд.Питам се,защо колеги мрънкат,че пенсиите им били малки?Защо не са работили по проекти ?Вярно е и какво е училището.Като кажа на колеги от провинцията каква мк е пенсията,не вярват.

213

боже пази

преди 3 години

Всички ли от БСП са болни о ли го Френи.

212

Милиционер

преди 3 години

Бат Боце пак ще ги опука на 4.4 тия червените кхмери. Истината е хората си спомнят заплащането преди герб да дойде на власт. Заплатата на учител беше 400лв. Бизнеса беше задрямал, масово се осигуряваха хора на минималната заплата. Въобще бяхме цъфнали и вързали по светлото време на бспто.

211

Разказвач

преди 3 години

Борисов е като Крали Марко - пази държавата от многоглавата змия БСП ! Змията БСП съска, гърчи се, вижда си края и иска да хапе ! Обаче добре , че Борисов ги мачка с крак и с тежък камък ги блъска по *** глави ! Мачкай, Борисов, блъскай червените главочи ! Те не разбират от друго, само тояга и боздуган за тях !

210

Апаратчик

преди 3 години

" БСП пита защо ...? " Наивници! Като опозиция може да питате, просто така, за парлама! Ако сте чели че никой не е смеел да пита царуващия на Олимп Зевс! Той е бил над всички! Той е пускал гръмотевици и не се съобразявал с никой. Бойко е нашият Зевс! Той плюе на мижавата опозиция, той плюе на парламента, както на нашия така и на ЕПарламент! Зад него е целият административен апарат на всички нива, силови структури, съдебна система. Той спечели и БП църква, Пловдивският владика го хвали открито

209

Годжи

преди 3 години

Двама се карат,третия печели

208

Анонимен

преди 3 години

А защо си прави реклама с държавни средства?И това ли не е нарушение?

207

Анонимен

преди 3 години

Вижте колко са останали ид.иотите които още не са разбрали, че струват 50 лв. на месец до края на април ! Ха ха ха заради едни временни 50 кинта и една снимка с тиква не е истина до каква излагация може да стигне човешко същество ?

206

Анонимен

преди 3 години

Този омразен пожарникар това яке на гърба му ще го даде ли на някой маллоумник от тези които са го заградили ? Гледам от ден на ден намаляват ръкопляскащите около Тиквата, остават около него само побелели ку.хари ?

205

Анонимен

преди 3 години

Ей ,така и не погледнахте истината в очите.От 30 години има жестока борба за власт има компромати, безпринципност ,поражения , алчност.когото се спре незаконното изтичане на средства по различни линии ще се оправи икономиката и (хората както беше преди )ще се обърнат с лице един към друг намирайки добре платена работа постигайки развитие

204

Малко за политика

преди 3 години

До Анонимен 225: Европейски пари щели да дойдат? Те и досега идваха и какво спечелихме? Останахме най-бедната и корумпирана държава в ЕС.По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и може и никога да не ги стигнем.

203

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за възраждане , а баща ми за Бойко Борисов!-226

202

Тикволандия

преди 3 години

Бойко сън не го лови и обикаля България с джипката за да агитира за себе си. Но един и същ номер два пъти не минава. Вече е така втръснал на всички, че няма да намери патерици за ново правителство.

201

Анонимен

преди 3 години

Както акулите надушват кръвта от километри така другарите надушиха че в България ще дойдат много европейски пари ! А Борисов ги държи далече от тях затова е тоя неистов вой срещу него ! Огладняхте ли?!Бих ги посъветвала да прочетат романа,, Клетниците,,

200

Време за промяна

преди 3 години

Не е толкова важно кой ще има повече депутати след изборите - ГЕРБ или БСП. Важно е кой ще състави правителство. А патериците на Бойко се поизчерпаха и той е в кръгова отбрана срещу всички. Марешко-патриотите я минат 4% я не, а с ДПС Бойко няма да посмее да направи явна коалиция (те са скрита патерица).Така че, ще се наложи да се направи правителство с мандата на някоя от останалите партии, а без участието на БСП това няма как да стане.А времето на Бойко и ГЕРБ изтича.

199

Отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели изборите, а Корнелия Нинова ще надебелее от яд!

198

Наблюдател

преди 3 години

Кев, другаре ! Виждаме как истерясвате всеки ден, все повече. Вече сте за психодиспансера! Борисов ви обеща да ви намали на половина тази година и явно ще спази обещанието си ! Кеф,другаре ! Комунист с власт = катастрофа !!! Никога пак !

197

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, к.220Не мога да разбера Цв.К. има ли ум и защо пледира ББ да остане на поста премиер министър при положение, че той не гледа пряката си работа, а повече от месец обикаля с колата страната и като лидер на ГЕРБ прави агитация в полза на тая партия и лично на себе си. Посочете някоя държава, в която президентът/премиерът е зарязал своята работа и използва своята държавна кола и работно време да агитира за своята партия. ТАКЪВ НЯМА, само ББ демонстрира своята наглост.