31

Анонимен

преди 3 години

А на "сестра Галева" кога ?

30

joe

преди 3 години

А със сестра им ,какво правим?

29

Запознат

преди 3 години

Братята забегнаха да копат злато в африка с 20 милиона евро капитал .Бълха ги ухапала че им прибират имущество за малко над 1 млн евро . Пламен се излекува от онкологично заболяване ,намират се в Дубай и си пият уискито и пушат пурите с Таки и Божков!

28

Калеко Алеко

преди 3 години

Навремето един бивш министър на вътрешните работи известен като Румен Главъта, беше хванат да се договаря с тях при една спецакция на ГДБОП ... Същият този активист сега оглавява една опозиционна партия и беше на улицата при метежниците на фигуранта, за да се бори с/у корупцията, мутрите и мафията ... !!!

27

stiling до 3

преди 3 години

"В полза на държавата разбирай, че после ще се обяви на търг, ще се явят трима купувача от един изпратени, ще го харижат имуществото за 1\20-та от стойността и....още едно чекмедженцееее."Ей лош материал сме това българите, злобен, алчен, завистлив и ВИНАГИ НЕДОВОЛЕН.И да осъдят някай и да не го осъдят, да му вземат нещо и да не му взумат пак НЕДОВОЛЕН И ЗЪЛ БЪЛГАРИНА. А как да му го конфискуват в полза на тебе а не на държават та ти да го продадеш на ЧЕСТНА ЦЕНА?

26

Разказвач

преди 3 години

Е нали трябва да отчитаме дейност ,много важно 2 милиона ,какво са за Галеви!

25

до АТАКИСТ

преди 3 години

аз пък видях снимки и селфита на братя Галеви с Волен, Атака изкарахте от последните седем години 5 години във властта

24

От кадя на кадя бе

преди 3 години

Малко е имат поне 300млн.на кога ще ги разправат тяз.

23

Анонимен

преди 3 години

Когато русата амбиция беше омъжена за първият си мъж, бивш комсомолски секретар, син на БКП номенклатура, завършили заедно в Москва едно специално училище с русата, впоследствие оженили се, обслужваха през митницата на Гюешево бизнеса на братята Галеви съвместно с кмета. Мъжът и беше митническият бос. После заряза мъжа си и заживя с кмета, за да влез политиката. После заряза и кмета и се ожени за БКП кадър, който и отвори вратите в по-високите етажи на властта. И няма спирачки към висшето общест

22

минувач

преди 3 години

На мен ми е по интересно - и важно Чекмедженцата кога ще 'олекнат'???

21

Анонимен

преди 3 години

А сег акой управлява Дупница?Запитайте се този ъвпрос и ще ви станат ясни някой неща.

20

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова като омбудсман помогна на много хора.

19

Анонимен

преди 3 години

До АТАКИСТЮАР на баба ти хуракта. В ЮАР беше до 2010-а. После стана мамата си трака там. Сигуренс и в Колумбия, защото е евтинджак и връзката с Европа е почти нулева, докато ЮАР е като квартал на Лондон и Ню ѝ*** за някой хора.

18

Анонимен

преди 3 години

На мен ми е интересно защо точно избягаха. Дадоха им 7 и 5 години. Ок. Ама знаете какво значи това - след 1 седмица ги пишат на лек режим. Все едно само спят с .... най-добре обзаведената килия, дето ще е по-добре обзаведена стая от вашия апартамент. Ще ги пишат я болни, я на работа, я на ваканция и прочие. До 2 години щеше да е "свободен" единия, а след още половин-една година другия. И то не, че са били особено затворени. Щеше да е минало и заминало. Политическа е причината.

17

Калеко Алеко

преди 3 години

А на сестра Галева известна още като Мая Костинбродска, кога ... ???

16

Анонимен

преди 3 години

това първоаприлска шега ли е? Щото братята Галеви може да ги хванете за...ра От години си живеят някъде под палмите, а тук продължават да отчитат дейност с тях.

15

Анонимен

преди 3 години

Hmmm само на тях ли ?Има и много други подобни братя.

14

Анонимен

преди 3 години

До АТАКИСТЕинпознат имаше селфита с тях. Били в Южна Америка 2013-а! Ама полсе не знам.

13

Хейтър

преди 3 години

Сега "сестра им" трябва веднага да събере майките с увреждания и направят един хубав протест. Да има домати и краставици в изобилие. И една тонколона от която се чува на запис "Оставка, оставка".

12

Анонимен

преди 3 години

То тва 2 милиона е оборота на барчетата за сезона бе ...