154

Шоп

преди 3 години

На Балканите всеки обещава, ама малко изпълнява и все по "обективни причини".

153

Удай Хюсеин

преди 3 години

Южна България може и да е малко по-добре от Сърбия, Северна е пълен леш и тотал щета. Сърбите преди 20+ години преживяха война, а после им се наложи да си възстановяват инфраструктурата и градовете без еврофондове. Там сега не личи че е имало война, като изключим 2-3 сгради умишлено оставени така и няколко моста. Селата им също са с повече хора и занемарените къщи са по-малко. А по времето на Югославия взимаха най-доброто и от двете системи.

152

Анонимен

преди 3 години

А дано ,ама на дали.

151

Анонимен

преди 3 години

До ВъпросПроблемът всъщност е до голяма степен в ЕС. Хърватите бяха къде къде по-добре от нас през 2007, когато ни приеха в Съюза. Но не бяха, а и сега не са много послушни пред еврокитките. Ние, за сметка на това, сме. Каквото им кажат отгоре на нашите предатели, те това правят, стига да не им се спират кражбите и схемите. Иначе нас ни приеха в ЕС по една причина - ДДС. 80% от приходите в бюджета на ЕС се формират от ДДС - най-кожодерския данък, който тежи върху крайния потребител.

150

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоТва е щото те са си руска губерния и същите тарикатлъци се използват и там.

149

Зозо

преди 3 години

Те още 2018г. щяха да ни изпреварват :)))))))))))))) Същата работа като руското ЩЕ :)))))))))))))))))))))))))))

148

1

преди 3 години

Голяма фитка е премиерката на Сърбия. Защо не се сравнявате с Гърция и Словения ами с България.

147

1

преди 3 години

До българинМи отивай да се ваксинираш в Ниш тогава.

146

Анонимен

преди 3 години

Какъв е гендера на премиера на Сърбия че нещо не мога да го определя?

145

моля, моля

преди 3 години

Има разлика между обещаното и даденото. Освен това, когато държавата започне да печата пари, както по времето на /чума да го тръшне/ Жан Виденов, валутата се обезценява и после някой трябва да плаща.Има и друго нещо, което се казва ценово равнище . . .В Афганистан запатите са 3000 долара, но аз нямам намерение да ходя там.Така че, без социалистически заиграфки моля!

144

българин

преди 3 години

До: 162 (Газдов)Момченце малко, невръстно, какво знаеш ти?В бивша Югославия, със столица Београд, минималната им заплата беше 1000 дойче марки (Западногермански!!!), докато нашите пролетарски заплати бяха средно по 200 лева!!!На практика войните на Милошевич ги разориха.А ние какви войни сме водили?!

143

българин

преди 3 години

Е да, ама в Сърбия не ти казват като в България "Най-добрата ваксина е тази, която я има"!В Сърбия организираха различни ваксинационни центрове.И ти казват: "В тоя център ще ваксинират със "Пфайзер". В оня център ще ваксинират със "Астра". И така нататък!И ако си се ваксинирал със "Астра", втората ти доза ще бъде пак със "Астра", а не с каквото дойде!Така обясниха по нишката телевизия!

142

Газдов

преди 3 години

Те да обещават, всички политици го правят. Ама фактите са, че Българите се скъсват да ходят да ядът и пият в Сърбия, защото е евтина и на една крачка. Хората и там на 20 км. от Белград още живеят в 19 век. За жалост и те са като нас, лъгани и мамени.

141

Совата

преди 3 години

Сърбите и те големи *** излязоха. Тук на Балканите всеки гледа у канчето на съседа и ако може да го прецака. Те, това го могат най-добре. Вижте таксите на магистралата как постепенно ги вдигат.

140

До 153

преди 3 години

Тая работа тъй не става. Какво значи да наложи? Със закон? Само ще се увеличи инфлацията. Срещу икономическите закони не може да се върви. Резултатът го видяхме по тошово време. Два фалита и огромен дълг и празни магазини.

139

Въпрос

преди 3 години

Тия защо не се сравняват с Хърватия и Словения. Хем бяха в една държава допреди 20 г. С нас взели да се сравняват. И руските *** цвилят от възторг. И Словения и Хърватско са в ЕС и са в пъти по-добре от Сърбия. Значи проблемът не е в ЕС.

138

ХаХа

преди 3 години

Това би означавало и, че ще са по-високи от руските. Ама това не се споменава. Защо ли?

137

Бай ви Ганя

преди 3 години

Моля при изпреварване спазвайте правилата на движение и най-важното подавайте мигачи. И не на последно място като изпреварите не намалвайте скороста като набивате спирачки да не ви се качим на гърба, че току виж ни харесало.

136

Стига лъжи

преди 3 години

Пълна популиска лъжа на *** министъра им. Може лесно да се види в евростат, че са много по зле дори въпреки мафиотската ни вихрушка грабители. А по PPP дори още повече, което е по важно, каква е реално е покупателната способност на тази средна заплата.

135

Югославски комунист

преди 3 години

В Сърбия времето е спряло в средата на 90-те.годиниИначе декларират от 2018, че ще ни задминат.